حباب یخزده
حباب یخزده
یان راسل، مشاور نمایشگاههای علمی در شامگاه 6 ژانویه، این حبابهای آبصابون را در حیات منزلش تولید کرد. دمای هوا 6 درجه سانتیگراد زیر صفر بود و همین سبب شد حباب بهآرامی یخ بزند و او بتواند مراحل مختلف یخزدن را به تصویر بکشد.
اگر دمای هوا پایینتر از 20 درجه سانتیگراد زیر صفر میبود، حبابها بلافاصله یخ میبستند و کرههایی تشکیل میدادند که ضخامت آنها بیش از چند مولکول نبود. به بلورهای شش گوش یخ دقت کنید!
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198