حباب یخ زده
حباب یخ زده
یان راسل، مشاور نمایشگاههای علمی در شامگاه 6 ژانویه، این حبابهای آبصابون را در حیات منزلش تولید کرد. دمای هوا 6 درجه سانتیگراد زیر صفر بود و همین سبب شد حباب بهآرامی یخ بزند و او بتواند مراحل مختلف یخزدن را به تصویر بکشد.
اگر دمای هوا پایینتر از 20 درجه سانتیگراد زیر صفر میبود، حبابها بلافاصله یخ میبستند و کرههایی تشکیل میدادند که ضخامت آنها بیش از چند مولکول نبود. به بلورهای شش گوش یخ دقت کنید!
منبع: www.khabaronline.ir
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4