تعیین جنسیت لاک پشت زمینی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)
رد: تعیین جنسیت لاک پشت زمینی
من دو تا لاکپیشت دارم که فکر میکنم روسی باشن. اول یدونه داشتم که یه روز دیدم تخم گذاشته که مطمئن شدم ماده هست. بعد از چندماه یکی دیگه گرفتم تقریبا هم اندازه هستن. چند روز پیش این دوتا از خواب زمستتانی بیدار شدن . اون اولیه هی با لاکش مهکم میکوبه به تازه وارده و بعضب وقتها هم میخواد سوارش بشه؟!! ممکنه نر باشه و بخواد جفت گیری کنه؟ ولی همینطور که گفتم یه بار تخم گذاشته.
اگر عکسشو بزارم دوستان مخصوصا دکتر معماریان لطف میکنن بگن کدوم نره کدوم ماده؟شایدم هردو یه جنس باشن.
با تشکر
khashayar shah- کاربر متوسط لاک پشتی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
این عکس پشت اولیه هست
عکس از دم اولیه
عکس از خود اوایه
عکس از پشت دومیه
عکس از دم دومیه
عکس از خود دومیه
عکس از جفتشون عقبیه اولیه
عکسهایی از رفتن اولیه روی پشت دومیه
آقای دکتر چند تا سوال داشتم
1- جنسیت هر کدوم چیه و سنشون چقدره؟چ
2-آیا نژاد جفتشون روسی هست؟
3- روی پشت اولیه لکه های سفیدی از وقتی گرفتمش بود البته نه روی لاک زیر لاکش مثل اینکه مثلا کمبود کلسیم داشته باشه
4- با اینکه اولیه تابستون تخم گذاشته چرا نسبت به دومیه حالت تهاجمی داره و هی میره پشتش منظورم اینکه ممکنه نر باشه ؟ در ضمن وقتی میره پشتت دهنشو باز میکنه و هی صدای سسسسسسسسسس در میاره .
با تشکر از همه بچه های مخصوصا دکتر معماریان
لاکپشت اول شما به نظر نر می باشد (لاک زیری حالت مقعر هم دارد؟) که در این صورت تخم نمی تواند بگذارند سن لاکپشت اول شما را نمی توانم بگم چون عکسها نا واضح است. حرکاتی هم که انجام میده تهاجمی نیست حالتهای جفتگیری است
لاکپشت دوم به نظر ماده است و سن حدود 17 سال دارد (اگر از نزدیک لاکش را ببینم دقیقتر می توانم بگم.
ره دو لاکپشت آسیایی هستند.
با درود
آسیایی یعنی با روسی و مهمیز دار فرق میکنه؟
آقابی دکتر در مورد لکه های سفید روی لاک اولی تشخیصتون چیه؟
با تشکر
تعیین جنسیت لاک پشت زمینی
در مورد لکه ها هم چیزی در عکسهایی که گذاشتید مشخص نیست
» عکس تخم های لاک پشت زمینی
» تعیین جنسیت لاکپشت خاکی
» شعار روز جهانی دامپزشکی در سال 2011 تعیین شد
» دفن مرجانها زیر خروارها تن خاک/ ماجرای تعیین گرمترین نقطه دنیا
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)