سیچلاید کریبنسیس - Kribensis
سیچلاید کریبنسیس - Kribensis
من خیلی وقته دنبال این ماهی هستم ولی متاسفانه خیلی کم وارد میشه. چند بار تا حالا موفق به خریدش شدم ولی تا حالا نتونستم تکثیرش کنم و هر بار بر اثر اتفاقاتی که افتاده اونارو از دست دادم.
اگه کسی سراغ داشت لطف کنه اطلاع بده و یه خانواده نگرانو از نگرانی نجات بده
اینم عکسش:
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
رد: سیچلاید کریبنسیس - Kribensis
اگر امکان داره کمی در مورد کریبنسیس توضیح بدید. شاید دیده باشیمش در فروشگاههای آکواریوم.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
یه نوع سیچلاید آفریقایی که یه جورایی شبیه تترا های خودمونه. و مثل اونها همه چیزخواره اما حجم آب زیاد و pH کمتری رو می طلبهاگر امکان داره کمی در مورد کریبنسیس توضیح بدید
اين مطلب آخرين بار توسط Afshin_Zavar در 12/5/2010, 14:38 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
کریبنسیس با نام علمی Pelvicachromis pulcher جزو سیچلایدهای دارف (کوتوله) محسوب میشه. به اون کریبنسیس (Kribensis) یا کریبس (Kribs) میگن. یکی از مشخصه های ظاهری اون لکه سرخ رنگ زیر شکمشه. از همه اعضای خانواده سیچلاید که تا حالا دیدم آرومتره. نسبت به قلمروش خیلی حساسه (فقط یه گاز کوچولو میگیره نه اینکه مثل سیچلایدهای دیگه بزنه چش و چال طرفو دربیاره). اگه اشتباه نکنم تا 8 سانت رشد می کنه. خیلی خجالتیه و گوشه گیره و قلمروش معمولا یه تخته سنگ یا یه کوزست.
کریبنسیس توی انتخاب غذا خیلی وسواس داره بنابراین بناید پیش ماهی های شکمو نگهداری بشه وگرنه فاتحش خوندست (اشتباهی که دفعه اول مرتکب شدم). دهن کوچیکی هم داره به همین خاطر باید غذاها رو بصورت ریز شده براش بریزید.
میگن تکثیرش سخته نمی دونم تا چه حد این حرف درسته ولی همین که تا حالا من نتونستم تکثیرش کنم نشون میده که این حرف درسته
برای دیدن عکسهای اون می تونید از موتور جستجوی Bing استفاده کنید یا لینک زیر را کلیک کنید:
تصاویر کریبنسیس
یه سایت تخصصی هم در موردش پیدا کردم:
سایت تخصصی کریبنسیس
اینا رو نوشتم که کمکم کنید پیداش کنم نه اینکه از فردا شما هم بشید رقیب من و بیفتید دنبالش!!!
-
تا حالا ندیده بودمش. باید خیلی کمیاب باشه
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
یه بار هم توی یه آکواریوم فروشی توی اهواز دیدم. تا وارد آکواریوم فروشی شدم با تور جفتشو یه نفر خرید (یکی از سخت ترین لحظات یه ماهی باز)
یه دفعه هم از اهواز 3 تا ماده خریدم. خلاصه هر جا دیدید خبرم کنید. ممنون
-
-
-
-
نام:سیکلید کریبن سیس_Kribensis_اورانوس رنگین کمان
نام علمی: Pelvicachromis pulcher
زادگاه:مناطق گرم افریقا
سایز تانک:تانکی بالای 100 لیتر پیشنهاد میشود.
سایز نهایی:با ایجاد شرایط مطلوب به 8 تا 10 سانتی متر میرسند.
شرایط اب: ph بین 6/8 تا 7/5 برای انها مناسب است و همچنین دمای بین 22 تا 28 درجه را میپسندند.
همزیستی:با اکثر سیچلید های همسایز خود سازگاری دارد.
تغذیه:همه چیز خوار هستند.غذا های گرانولی و تازه برای انها پیشنهاد میشود.
تعیین جنسیت:مشخصات عمومی گروه سیچلید برای انها صدق میکند.ماده ها کوچکترند و نر ها دارای رنگ غلیظ تری هستند.
تکثیر:برای جفت گیری انها را باید طی دورانی در گله نگه داری کرد.هر جفت رفتار خاصی با هم دارند.
چند نکته:این ماهی نسبت به دیگر سیچلید ها از جثه ی کوچکتری برخوردار است.این ماهی به هیچ عنوان تهدیدی برای ماهی های دیگر محسوب نمیشود.در کل ماهی صلح جو و ارامی است.
منبع
برداشت
-
-