هرگز سیب را با پوست نخورید
هرگز سیب را با پوست نخورید
در تمام برنامه هایی که از صدا و سیما در بخش سلامت و خانواده پخش میشود همواره به این مطلب اشاره میشود که سیب را باید با پوست خورد تا خاصیت آن بیشتر شود ولی خودتان قضاوت کنید سیبهایی که امروزه در تمام فروشگاه ها عرضه میشود آغشته به ماده سمی به نام واکس مییوه است، این ماده در مواردی که میوه جهت صادرات طولانی مدت مثلا از لبنان به ونزوئلا که حدودا دو ماه به طول مینجامد استفاده میشود. و بر روی بسته های آن حتما برجسبی با عنوان هرگز با پوست خورده قرار میدهند .اما در ایران سیب تولید میشود و در همان ایران هم عرضه میشود اما برای جلوگیری از خرابی در همین مدت کوتاه چند روزه میوه را به این ماده آغشته میکنند و به مردم بدون هیچ گونه اطلاع رسانی میفروشند، برای امتحان یک سیب را از یخچال بیرون آورید و آرام با چاقو بر روی پوست آن بکشید خواهید دید که مقداری مادهای عجیب از روی سطح پوست میوه بلند میشود مانند تصاویر زیر:
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: هرگز سیب را با پوست نخورید
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
همین قدر بهتون می گم که نخرید این مرغ و
من و یک دکتر دامپزشک جز اولین افرادی هستیم که در مورد این محصول تحقیق کردیم
مرغ سبز یعنی مرغ بدون آنتی بیوتیک ، یعنی در طول دوره پرورش به مرغ آنتی بیوتیک نمی دهند چون آنتی بیوتیک وقتی ما مرغ و مصرف می کنیم وارد بدن ما میشه و ما نسبت به اون آنتی بیوتیک مقاوم میشیم
این مرغ سبز درسته که آنتی بیوتیک استفاده نمی کنند اما بجاش از یه ماده ای به طور مستمر و روزانه در جیره غذایی استفاده می کنند که ...
من اسم این مرغ و مرغ سیاه میزارم نه مرغ سبز!!
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
» یک زوج سیاه پوست صاحب بچه سفید پوست ومو طلایی شدند
» چيزي شبيه پوست (پوست اندازی لاک پشت)
» پوست انسان بد بوترین پوست در جهان/ چرا حشرات انسان را نیش میزنند
» پوست پوست شدن بدن لاک پشت من , دلیلش چیه ؟