یک زوج سیاه پوست صاحب بچه سفید پوست ومو طلایی شدند
یک زوج سیاه پوست صاحب بچه سفید پوست ومو طلایی شدند
به گزارش اسکای نیوز پزشکان تاکید میکنند نماچی کوچولو، دختر این خانواده، آلبینیسم (زالی) ندارد و هیچکدام از والدین هم سابقهای خانوادگی اختلاط نژادی نداشتهاند.
پدر کودک، بن ایهگبورو، ناظر خدمات مشتریان راهآهن، گفت: "هر دوی ما پس از تولد نوزاد کلی به او خیره شدیم...زبانمان بند آمده بود."
نماچی، که نامش در زبان نیجریهای زادگاه والدینش آنجلا و بن، به معنای زیبایی خداوند است، در بیمارستان کوئین مری در سیدکاپ در کنت در انگلیس به دنیا آمد.
پزشکان این بیمارستان میگویند که این نوزاد دختر آلبینو (زال) نیست.
بن، پدر نوزاد در مصاحبهای به روزنامه سان گفت: "البته که نماچی دختر من است. همسرم به من وفادار بود. و حتی اگر به فرض این طور نبود بچه به این شکل در نمیآمد."
"هیچکدام از اجداد ما سفیدپوست نبودهاند. ما نمیدانیم آیا جهش ژنتیکی رخ داده است یا نه."
پروفسور برایان سایکز،رئیس بخش ژنتیک انسانی در دانشگاه آکسفورد در این باره گفت: "در انسانهای با سابقه اختلاط نژادی، ژن مربوط به رنگ روشنتر پوست ممکن است در یک بچه ظهور کند- و در نتیجه کاهی رنگ پوست بچه کاملا متفاوت از رنگ پوست والدینش شود."
برای این که چنین اتفاقی بیفتد باید یکی از اجداد هردوی والدین پوست با رنگ روشن داشته باشد، تا ژنهای آنها به کودک رسیده باشد."
پروفسور سایکز گفت: "موی طلایی بچه کاملا غیر معمول است. حتی بسیاری از بچههای موطلایی در هنگام تولد چنین موهای طلاییی را ندارند."
سایکز افزود که شکل ناشناختهای از جهش ژنتیکی به احتمال زیاد توضیحدهنده این رویداد عجیب است.
این زوج که در وولویچ در جنوب لندن زندگی میکنند، دو بچه دیگر، دو دختر دو و چهار ساله دارند.
مادر کودک، آنجلای 35 ساله به روزنامه سان گفت: "رنگ نماچی اهمیت ندارد. او یک نوزاد معجزهآسا است. اما به هر حال واقعا چه اتفاقی افتاده است؟
منبع:
http://www.hamshahri.org/news-112070.aspx
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
» پوست پوست شدن بدن لاک پشت (پوست اندازی طبیعی لاک پشت)
» چيزي شبيه پوست (پوست اندازی لاک پشت)
» پوست انسان بد بوترین پوست در جهان/ چرا حشرات انسان را نیش میزنند
» پوست پوست شدن بدن لاک پشت من , دلیلش چیه ؟