عکس لاک پشت های apb
صفحه 4 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: عکس لاک پشت های apb
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
مخصوصا ناتالي (بركه اي اروپايي)نمي دونين چقدر دلم براش تنگ شده بود.
الهي بگردمش چه با تعجب داره به لاكپشتاي بزرگ آقا پرهام نگاه مي كنه.
گوش قرمزا رو هم با اينكه 2 هفته بيشتر پيش من نبودند با نگاه اول چهره شون كاملا از لاكپشتاي آقا پرهام تشخيص داده مي شوند.
بله بچه ها آقا پرهام واقعا منو شرمنده كردند كه اين لاكي هارو پذيرفتند.
اول قرار بود كه فقط گوش قرمزارو بيان ببرن.و قرار دو گوش قرمزو گذاشته بوديم اما لحظه ي آخر كه مي خواستم گوش قرمزا رو ببرم پدر من گفتند كه بايد ناتالي هم بره و گرنه به بيرون خونه فرستاده مي شه اين شد كه با آقا پرهام تماس گرفتم و ايشون هم خيلي لطف كردند و گفتند ناتالي رو هم قبول مي كنند كه ببرند خلاصه من شرمنده و ممنون آقاي بيهقي هستم والانم كه اين عكسارو ديدم خيلي خوشحالم كه جاي مطميني هستند
خيلي ممنونم از بابت عكس ها و لطف شما.
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
خانم sara_b211 من کار هاصی نکردم ، فقط هر آنچه را که در توان برای حمایت از حیواناتی که در حال بی سرپرست شدن هستن ، انجام دادم! واقعا ناراحت می شم وقتی که می بینم ، حیوانات و حتی انسان های خوب ، بی پناه می شوند! اتفاقی که هر روز در هر جای کره زمین می افته و من کاری از دستم برنمیاد! کاش می شد با کمک هم به جاندارانی که نیازمند کمک هستند ، کمک کنیم تا همه احساس خوشی داشته باشند!
یازم می گم هانم sara_b211 ، من کار خاصی نکردم ، تو تراریوم برکه ای های اروپاییم برای یه لاک پشت کوچولو جا بود! و خب وقتی اون هم ممکنه بی سرپناه بشه ، چرا وقتی دارم گوش قرمزها رو می برم ، اون رو نبرم! خواهش می کنم ، امیدورام این کارها بتونه زیمنه ای رو فراهم بکنه تا همه اعضایی که امکاناتش رو دارند ، هر قدر که در توانشون هست ، به حیوانات که در کشور ما بیشتر مورد ظلم واقع شدند کمک کنند. (همین طور که تاکنون هم تو این سایت از این کار ها کم نشده!)
منم قول مي دم براي تشكر از شما و افرادي كه افكار شما رو دارند هميشه هرجا هر كاري از دستم بر آمد براي حيوانات و حمايت از آنها انجام بدم
ممنون
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
1: خانواده 6 نفره گوش قرمزهای من:
داستم سیفون می کردم دیدم چه همه اومدن جلو و با هم جمع شدن کنار شیشه! گفتم به عکس بگیرم!
2: خانواده 4 نفره برکه ای های اروپایی من:
لاک پشت های جدید ، دیگه به هیچ وجه دچار استرس نمی شوند و بسیار عالی و زود به محیط عادت می کنن ، چون دوستان زیادی دارند که منتظرشون هستند! :;;>:
مهندس بغیر از لاک پشت برکه ای کوچکتون که تازه اضافه شده. بقیه برکه ای ها جنسشون چه جوریه؟ دو تا نر یک ماده؟ همیشه یک نر و ماده توی تمام عکسها فیگور می گیرند؟ یا نه نوبتی سواری می دن یاسواری می گیرن؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
حیونکی اون یکی مادهه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
ممنون فریده عزیز ، بله ، علت جدا مردنشون هم این بود که گوش قرمزها که با برکه ای ها بزرگ شده بودند ، به طور ناگهانی ظرف 2-3 روز حملات شدیدی رو به برکه ای ها انجام دادند و حتی تو خشکی هم اون ها رو راحت نمی گداشتنید و مجبور به جدا سازی تراریوم هاشون و ساخت تراریوم جدیدی برای برکه ای ها شدم! با تشکر ، پرهام.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 4 از 4 • 1, 2, 3, 4