عکس لاک پشت های apb
صفحه 3 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: عکس لاک پشت های apb
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Taaraa- کاربر متوسط لاک پشتی
Taaraa- کاربر متوسط لاک پشتی
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
کمی ترسیده تو عکس ، برای همین دست و پاش رو جمع کرده ، ولی الان حتی با اشتیاق از دست من غذا می گیره ، گاهی اونقدر مباد جلو که به خودم می گم کاش با پنس بهش غذا می دادم ، الان انگشت من رو هم گاز می گیره!
انشالله قدمش واستون خوب باشه :;;>:
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
خانم محیا عزیز ، ممنون. ولی گاهی برکه ای ها هم ممکنه اشتباه کنن ، من بارها و بارها برکه ای های اروپایی خودم وقتی که کوچک بودند موقع غذا داد با دست ، گازم گرفتند و حتی اون موقع هم دردناک بود ، چه برسه به الان!
لاکی جان ، من امروز پهلوی آقاب دکتر معماریان بودم(که خیلی من رو شرمنده کردن) ، ازشون خواستم از طریق کلوآک جنسیت رو تشخیص دهند ، که خوشبختانه حدس من درست بود و لاک پشت اهدایی خانم تارا ماده است. :\m/:
راستی به پیام هم برای خانم تارای عزیز : این لاک پشت زمانی لاکش شکسته یوده و بعد خوب شده ، ولی هنوز کمی تا کامل خوب شدن وقت لازمه ، آقای دکتر بافت های نکروزه شدن لاک رو بزداشتند و قراره که من روزی 3 بار با محلول 1 به 10 بتادین و سرم اون محل رو تمیز کنم و با دادن کف دریا بسیار سریع مشکل رفع می شه.
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
راستی مگه برکه ای که تارا جان بهتون دادن معلوم نبود که ماده س؟
از رنگ چشم و خال های روی سرش و ... :scratch:
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
خانم محیا عزیز ، بله ، ابن راه ها درستند و لی کاملا دقیق نیستند ، گاهی ممکنه خطا به وجود بیاد ، ولی دیدید که من گفتم ماده هست و آقای دکتر هم همین رو گفتند! من هم از روی همین نشانه هیا ظاهری گفتم.
لاک پشت های واگذار شده دوستان و اوضاعشون در تراریوم های جدید!
ابتدا لاک پشت گوش قرمز بزرگتر که شاید از روی طرح زیر لاکش بتونن تشخیص بدنش(لاک پشت بالا سمت چپ)
اینم لاک پشت کوچکشون ، که اون هم به زودی به محیط جدیدش عادت کرد و حتی اون بود کع برای ارتباط برقرار کردن با بزرگتر ها پیش قدم شد! اینم عکسسش در حال آفتاب گرفتن:
اینم عکس های دسته جمعی لاک پشت برکه ای اروپایی خانم sara_b211 (لاک پشت کوچک سمت راست) با لاک پشت های برکه ای اروپایی خودم.(در تراریوم برکه ای های اروپاییم):
در کل همه لاک پشت های تازه وارد ، به سرعت به محیطشون عادت کرده و حتی روز اول غذا هم خوردند! امبدوارم با خوبی و خوشی هم به زندگیشون ادامه بدن! (از بد کیفیت بودن عکس ها عدر خوای می کنم ، چون عکس ها رو با گوشیم گرفتم نه دوربینم و به سرعت در فرم گذاشتم تا دوستان قدیمی این لاک پش ها از نگرانی دربیان!) :\m/: با تشکر ، پرهام.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
واقعا خسته نباشید میگم بهتون.
خیلی با سلیقه اید ها برای خودتون اسپند دود کنید چون من چشمام خیلی ...
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
ایران_دوست عزیز ، البته همین طوره که شما می گید ، ولی این فقط مختص لاک پشت ها نیست! بلکه همه حیوانات و طبیعت ور دوست دارم! اسپندم دود می کنم!
masi عزیز ، من که تو قسمت واگذاری ها نوشتم من گرفتم ، بچه ها گفتن اگه کسی نگیرتوشون تا 2 روز دیگه تو این هوا کی فرستنشون خارج هونه ، منم دلم به رحم اومئ با این که ظرفیت پر بود ، به جمع بچه های خودم پدیرفتمشون!
دوتا برکه ای داشتین و چهار گوش قرمز بعد لاک پشت خانم تارا بهشون اضافه شد الآن هم دوتا گوش قرمز و یک برکه ای جدید گرفتین پس روی هم رفته ده تا لاک پشت دارین درسته؟
ایشالا خودتون و لاک پشت هاتون همیشه سالم باشید.
جناب MohamadFar به جز آقای مهندس که در این مقوله قرار نمی گیرند ، به طور کلی فرزند کمتر زندگی بهتر :m/:
یکی یه دونه.. عزیز دردونه.. چراغ خونه ..
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 4 • 1, 2, 3, 4