آب پرتقال از آثار منفی فست فودها میکاهد
آب پرتقال از آثار منفی فست فودها میکاهد
محققان می گویند: میزان بالای آنتی اکسیدان در آب پرتقال طبیعی، برخی آثار منفی فست فود یا غذای آماده را کاهش می دهد.
به گزارش یونایتدپرس، محققان امریکایی دانشگاه بوفالو در نیویورک اعلام کردند: میزان بالای آنتی اکسیدان در عصاره پرتقال طبیعی، به برخی آثار منفی ناشی از مصرف فست فود یا غذای آماده و حتی هر گونه غذای پرچرب، غلبه می کند.
دکتر "حسام غنیم" از گروه محققان این دانشگاه می گوید: در واقع می توان به برطرف شدن آثار منفی ناشی از مصرف فست فود در صبحانه به دنبال مصرف آب طبیعی پرتقال امیدوار بود.
با تغییر سبک زندگی به سمت کار در خارج از منزل و بسیاری از عوامل متغیر اجتماعی و اقتصادی امروزه دربسیاری از جوامع به اشتباه از فست فودها بیشتر استفاده می کنند که مضرات بسیاری برای سلامتی افراد به همراه دارد. ذات اصلی فست فودها فرآوری این ماده غذایی با چربی نسبتا زیاد است که به گفته کارشناسان همه چربی ها بویژه گوشت های فرآوری شده می تواند به جهش ها و موتاسیون های ژنتیکی منجر شوند.
نیترات سدیم مهمترین ماده در نگهداری کالباس و سوسیس است. این ماده با ایجاد ترکیباتی چون نیتروزآمین عامل انواع سرطان های گوارش بویژه معده هستند.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: آب پرتقال از آثار منفی فست فودها میکاهد
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 16
رد: آب پرتقال از آثار منفی فست فودها میکاهد
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 162
رد: آب پرتقال از آثار منفی فست فودها میکاهد
اسمشون النازه اگه درست گفته باشم(ای خدا من اسم شما رو نمیدونم همش با نام کاربری صداتون میکنم)
کاملا موافقم صبحانه :چایی و شیرو عسل و کره و پنیرو نون و ...........صبحانه ای که فست فود باشه دیگه اسمش صبحانه نیست
ممنون الناز جون
بیتا- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 23
» نکاتي بسيار مهم درباره خواص درماني پرتقال
» آثار هنری خوراکی
» تاریخ باستانی ایران زمین
» سایت گنجور: آثار سخنسرایان پارسیگو