باد کردن شکم ماهی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: باد کردن شکم ماهی
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
1.ماهیه من چند روز باید داخل آب محتوی کپسول تتراسایکلین بمونه؟نیاز نداره که آب رو تعویض یا با گذشت زمان خاصی کپسول اضافه کنم؟
----------------
توی کتاب 2 تا مطلب خوندم که جای سوال داشت.
1.گفته شده عامل این بیماری علاوه بر باکتری ممکنه سوء تغذیه یا همون تغذیه نامناسب هم باشه مثلا استفاده ی دائم از غذای خشک(مثل من)یا نخیساندن غذای خشک برای چند دقیقه پیش از استفاده...(که بعید نمیدونم مشکل من از این جهت باشه).من برای ماهیام فقط از تترا سیچلاید گرانول و 2.3 هفته یکبار کاهوی پخته استفاده میکردم الان سوالی که دارم اینه که برای فرانتوزاهام و سیچلاید زمین خوار و دوبویسی(اگر انشاالله خوب شه)چه غذای دیگه ای مناسبه مصرف کنم؟یا اگر یه وقت دوبویسی خوب نشد و بقیه ماهیم که رژیم خاصی نیاز نیست براشون رعایت شه چه غذایی بهتره؟
2.اگر بیرون زدگی چشم بوجود بیاد گفته شده باید بلافاصله ماهی معدوم شه!!!!اینکار چطور صورت میگیره؟یعنی باید ماهیم رو بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
دقیقا مشابه اونچیزی که بهتون در Sera Backtapour گفته شد انجام بدید و سه روز بعد نتیجه رو گزارش بدید.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
طریقه مصرف، روی خود قرص نوشته شده.
کافیست یک قطره قرص رو داخل 50 لیتر آب حل کنین و پمپ هوا رو روی حداکثر توان خود بذارین و سه روز بعد 50 درصد آب رو سیفون کنین. اگه درست نشد دوباره سه روز ادامه بدید.
در طول درمان غذا باید به مقدار خیلی کم داده بشه و فیلتر مناسب استفاده بشه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
راجع به سوالاتم کسی نمیتونه کمکم کنه؟
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» تاتو کردن ماهی ها
» ورم کردن شکم ماهی اسکارم (اورژانسی)
» جابجا کردن سنگ توسط ماهی
» تغذیه لاکپشت با ماهی خوراک (ماهی های کوچک مانند گوپی و مولی و لارو)
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها