باد کردن شکم ماهی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها
صفحه 1 از 2 • 1, 2
باد کردن شکم ماهی
یه بیماری توی کتاب دیدم استقا یا آب آوردن شکم اما نوشته بود فلس ها و چشمها هم باید برآمده باشند اما ماهیه من فقط شکمش برآمده شده یکمم تند تنفس میکنه.جفت هم نداره که بگم...
چی میتونه باشه؟چی کار کنم؟
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
رد: باد کردن شکم ماهی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
به طریقه شنای ماهی خودتون توجه کنید. کیفیت آب؟ دما؟ و ...
هر هفته آب و تعویض می کنید؟
-
کیفیت آب و ... خوبه!بقیه ماهیام خوبن بله سیفون هم انجام میشه!
اما به نظرم بیشترین احتمال به بروز بیماری های باکتریایی در ماهی شما می رود که می توانید از داروی sera bactopur direct استفاده کنید.
-
اینم تصویر ماهی بیمار
همون طور که میبینید فلس ها به بدن قائم نیستن
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
در مورد ماهی پرت یکی از دوستان من اینو نوشته بودم . شیوا خانم ببینید شما هم به این مسائل رعایت می کنید؟
به نظر من احتمال اینکه بیماری گس بابل باشه بسیار زیاده. خب حالا به چند سوال من پاسخ بدید تا به یه نتیجه درست برسیم
1-وضعیت استحکام فلس ماهیتون چطوره؟ مثلا اگر به طور طولی انگشتتون و رو بدن ماهی بکشید صدای خش خش میاد یا اینکه فلس ها استحکام ندارن و پوست و میشه دید؟
2-ماهی شما روی آب شناور میمونه؟
3- به سختی حرکت میکنه؟
و فاکتور های دیگه که برای اطمینان نیاز به آزمایشگاه داریم
به این چند مورد هم که میگم دقت کنید. حتما فیلتر اینترنال دارین. کامل فیلترتون و توی آب قرار دادین؟ نباید سر فیلتر بیرون از آب باشه. دمای آبتون چند درجست؟ ممکنه سرد باشه با بخاری به دمای اتاق برسونیدش. در ضمن مکان آکواریومتون چی؟ کجاست؟ در معرض نور خورشید قرار داره یا نه؟ نباید مستقیم نور خورشید بهش بخوره. آب آکواریومتون و چند وقت به چند وقت عوض می کنید؟ میخوام بگم که نباید آب آکواریومتون پر از گاز بشه مثلا از نیتروژن اشباع بشه و باید در رنج مناسبی باشه
اگر درمان نکنید ممکنه بیماری پیشرفت کنه و مثلا چشم ماهیتون دچار پاپ آی یعنی بیرون زدگی هم بشه
امیدوارم که هرچه زودتر حال ماهیتون خوب بشه
-
1.روی فلس هاش دست کشیدم اما اصلا کنده نشد.زبر بود.
2.نه شناور نمیمونه معمولی شنا میکنه.البته جدیدا اغلب پشت بخاری و داخل کوزه پنهان میشه ضمن اینکه سیچلاید زمینخوارم با بقیه ماهیاز جمله همین ماهی درگیری پیدا کرده بود که البته الان چند وقته جداست اما من فکر میکردم ماهی از ترس اونه که پنهان میشه.
3.به سختی که احساس میکنم راحتیه شنای ماهیه معمولی رو نداره مثل وقتی که ماهیا باردارن خیلی تعادل ندارن.ولی این عدم تعادلشم چشم گیر نیست.
4.فیلترم استوانه ای اسفنجیه و کامل داخل آبه.
5.دمای بخاری 27 درجست اما دماسنج 30 رو نشون میده.
6.آکواریوم جاییه که نور طبیعی بهش نمیرسه و من از یه مهتابی که البته نورش زرده(آفتابی)استفاده میکنم.
7.آخرین باری که آب آکواریوم رو تعویض کردم اواسط تیر ماه بود اما 2.3 روز پیش سیفون رو انجام دادم.
یه مطلب دیگه هم هست.این بیماری از کجا میاد؟من چند روز پیش به فرانتوزاهام مرغ دادم خوردن البته کاملا مراقب بودم که دوبویسی اون طرف نیاد و هیچ مرغی هم نخورد.ممکنه از آب باشه که مرغ درش افتاده بوده؟
حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این بیماری مسریه؟این بیماری همون آب آوردن شکمه؟اکسی تترا سایکلین استفاده کنم ممکنه جواب بده؟
هر چه سریعتر کمک کنید لطفا
کمک کنید لطفا.ممنون
این دارویی که گفتید میتونم برای کل ماهی ها یعنی در آکواریوم اصلی استفاده کنم؟در حال حاضر آکواریوم قرنطینه ندارم!
حالا تصمیم گیری با خودتونه
آقا یا خانم موفق منظورتون کدوم دارو بود مارک سرا یا تترا سایکلین؟میتونید راهنمایی کنید کدوم و استفاده کنم؟
داروی پیشنهادی جناب محمد، آنتی بیوتیک قوی است و طیف زیادی از بیماری ها رو درمان میکنه. اما در این مورد باد کردن شکم، مطمئن نیستم.چیکار کنم پس؟؟؟میشه توی ظرف جدا که بخاری و سنگ هوا میزارم نگهش دارم؟
آقا یا خانم موفق منظورتون کدوم دارو بود مارک سرا یا تترا سایکلین؟میتونید راهنمایی کنید کدوم و استفاده کنم؟
جهت قرنطینه و مداوای ماهی، اگه احتمال میدین که بیماری مسری بوده و به بقیه ماهی ها هم سرایت کنه در همون تانک اصلی استفاده کنین وگرنه به تانک قرنطینه منتقل کنین.
تانک قرنطینه در بهترین حالت باید 50 لیتر آب داشته باشه به همراه فیلتری شبیه فیلتر اسفنجی و صدالبته بخاری. ضمنا در هنگام قرنطینه، پمپ هوا باید در حداکثر توان خود کار کنه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
آخه 2 تا مساله هست
1.بیماریه؟
2.نکنه فرانتوزا 1 تکه مرغ رو نخورده یا بعد از رفتن من پسش زده و دوبویسی اونو خورده...
حتی اگه مرغ هم خورده باشه نمیتونین وادارش کنین استفراغ کنه...
بهتره به مدت سه روز از این دارو استفاده کنین. به احتمال زیاد ورم شکم کمتر خواهد شد... بعد تصمیم میگیریم که همین دارو رو ادامه بدیم یا داروی دیگه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
فعلا گفتم بخرن بیارن برام اگر پیداش کنن!
ممنون آقا افشین
تترا سایکلین رو سیکل هم تاثیر نامطلوب داره و تا وقتی شما تانک قرنطینه نداشته باشین هیچ جوری نمیشه جلوی بهم خوردن سیکل رو گرفت پس توی تانک اصلی درمان رو ادامه بدین نمک و افزایش دما هم در روند بهبودی موثره
اون تانکی هم که گفتید 20 لیتری خیلی خوب هست.
درمان و شروع کنید
-
-
راستی ماهی به غذا علاقه نشون میده؟
واقعا به نظرتون تشخیص به موقع بوده؟آخه کامل شکمش باد کرده...ولی بازم امیدوارم خوب شه
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» تاتو کردن ماهی ها
» ورم کردن شکم ماهی اسکارم (اورژانسی)
» جابجا کردن سنگ توسط ماهی
» تغذیه لاکپشت با ماهی خوراک (ماهی های کوچک مانند گوپی و مولی و لارو)
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها