همه چیز درباره گوگل
صفحه 3 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: همه چیز درباره گوگل
خیلی جالب و جدید بود مطالبی که گذاشته بودید.
اون آدرس تبدیل فینگلیش به فارسی برای کسانی که فونت فارسی ندارند خیلی خوبه.
ممنون
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
بازی پک من گوگل
کافیه توی این آدرس برین :
http://www.google.com/pacman
و Insert Coin را بزنید تا بازی اجرا شود. اگر دوبار Insert Coin را بزنید می توانید با دکمه های ASDW دو نفره این بازی را انجام بدین. این بازی از جمله بازی های خاطره انگیز و نوستالژیک دار برای من است.
در ادامه هم یک مقاله از بی بی سی در مورد بازی "پک من" گوگل :
نتایج یک تحقیق نشان می دهد بازی "پک من" که چندی پیش سایت اینترنتی گوگل آن را در صفحه اول خود به نمایش درآورده بود، تقریبا ۵ میلیون ساعت از زمان کاری افراد را صرف کرده است.
این نسخه "پک من" که قابل بازی کردن بود، در روز ۲۱ ماه مه امسال به مناسبت سی امین سال ساخت این بازی در ژاپن روی سایت گوگل قرار گرفت.
سایت موتور جستجوگر گوگل شکل این بازی را طوری طراحی کرده بود که حروف تشکیل دهنده کلمه گوگل (Google) در وسط صفحه بازی قرار گرفته بود.
بازی "پک من" در سایت گوگل به قدری مورد استقبال قرار گرفت که گوگل تصمیم گرفت آن را به طور دائم در قسمتی از سایت خود قرار دهد.
آمار گیری مربوط به تعداد کسانی که در سایت گوگل "پک من" را بازی کردند توسط شرکت نرم افزاری Rescue Time انجام گرفت. این شرکت نرم افزارهایی طراحی می کند که بر فعالیت کاربران اینترنت در محیط کار و سایت هایی که آنها در زمان کار از آنها بازدید می کنند نظارت دارد.
این سایت اعلام کرده است که در روزهای عادی معمولا بیشتر افراد ۲۲ مورد را در سایت گوگل جستجو می کنند که هر مورد جستجو در حدود ۱۱ ثانیه زمان می برد.
اما بر اساس اعلام سایت Rescue Time با قرار دادن بازی "پک من" در صفحه اول سایت گوگل متوسط زمان جستجو برای هر مورد به ۳۶ ثانیه رسید. برای تهیه این آمار بر فعالیت ۱۱ هزار نفر از کاربران اینترنت نظارت شده است.
با توجه به اینکه تنها عده محدودی از کاربران سایت گوگل متوجه شدند که این علامت سایت گوگل قابل بازی کردن است، شرکت Rescue Time معتقد است آمار ۳۶ ثانیه برای هر مورد جستجو آمار نسبتا پایینی است.
برای فعال کردن این بازی کاربران سایت گوگل باید روی عبارت "سکه بیاندازید" را کلیک می کردند.
با توجه به آمار موجود و با در نظر گرفتن اینکه روزانه حدود ۵۰۴ میلیون نفر از صفحه اصلی سایت گوگل دیدن می کنند، تخمین زده می شود که در روز ۲۱ و ۲۲ ماه مه ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار ساعت (معادل ۵۴۹ سال) به زمان استفاده از سایت گوگل افزوده شد.
با در نظر گرفتن اینکه دستمزد متوسط هر فرد در ساعت به طور متوسط ۲۵ دلار است، این شرکت نتیجه گیری کرده است که در حدود ۱۲۰ میلیون دلار از تولید کاسته شده است.
در نهایت شرکت Rescue Time نتیجه گیری کرده است که با این میزان پول، حقوق تمام کارکنان سایت اینترنتی گوگل در مدت ۶ هفته است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
این یکی از ساده ترین مرحله هاشه
کاش بعد برنده شدن، مثل بازیه اصلی ، مرحله هم تغییر میکرد.
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
خیلی قشنگ بود!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
http://goolnar.com/about.htm
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
مشکلش اینه که با دولت ها در خصوص سانسور همکاری نمیکنه!واسه چی مگه گوگل مشکلش چیه
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
نمیدونم چذا این تاپیک رو ندیده بودم!
امروز که پیداش کردم دیدم شما کلـــــــــــــــــــــــــی زحمت کشیدید :;;>:
بازم ممنونم خانومی
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
1-پیدا کردن والپیپرهای زیبا مناسب با سایز دسکتاب شما.
همیشه سرچ کردن عبارت wallpaper که جلوش هم اندازه رزولوشون دسکتاپتون رو نوشته باشید برای پیدا کردن والپیپر مناسب جواب نمیده. تو اینجور مواقع بهتره که دست به دامن گوگل شیم. به قسمت Advanced Image Search گوگل برید و در مکان Exact Size روی Use My Desktop Resolution کلیک کنید. و همچنین در مقابل Content Type عبارت Photo Content رو انتخاب کنید، حالا موضوعی رو که واسه والپیپرتون دوست دارید بنویسید و سرچ رو بزنید.
2-استفاده از نقطه در آدرس جیمیل.
فکر کنم با توجه به شکل بالا همه چیز مشخصه ! اگه هرکجای ایمیلتون و هرچندتا نقطه (dot) بذارین باز هم ایمیل به آدرس بدون نقطه میره ! یعنی تمامی آدرس های بالا به یک Inbox ختم میشن. همین الآن امتحان کنید.
3-مقایسه آمار سرچ چند عبارت به همراه تایم لاین
به کمک Google Insight و Google Trends میتونید نمودار مقایسه ای آمار سرچ چند عبارت رو با هم مقایسه کنید. مثلا به کمک گوگل اینسایت میتونید ببینید که تو چند روز اخیر تو ایران چه لغاتی بیشتر از بقیه سرچ شدن و … .
4- سرچ کردن درون یک سایت به کمک گوگل
بعضی وقتها وارد یه سایتی میشین که قابلیت سرچ نداره. و یا اگر هم قابلیت سرچ داره، نتیجه مورد انتظار حاصل نمیشه یا شایدم کلا سرچ گوگل رو ترجیح میدین، تو این جور مواقع میتونید از گوگل کمک بگیرید و فقط تو همون سایت خاص سرچ کنید. مثلا برای سرچ عبارت Youtube توی وبلاگ من با کمک گوگل باید عبارت “Youtube site:www.R2GBlog.com” رو گوگل کنید! برای بقیه سایت ها هم فقط آدرس جلوی site رو عوض کنید.
5- هواشناسی، ساعت، ماشین حساب، تبدیل واحد و …
بله! گوگل فقط یه سایت برای جستجو نیست، با گوگل میتونید پیش بینی هوا در ۴ روز آینده، ساعت فعلی در هر مکان دنیا، محاسبات ریاضی، تبدیل واحد هر کمیتی و یا حتی ساعت طلوع و غروب خورشید رو هم پیدا کنید ! فکر میکنم شکل زیر گویای همه چیز باشه، باید هرکدوم رو که میخواهید به فرمت های زیر بنویسید.
برای پی بردن به دیگر قابلیت های این مدلی گوگل این آدرس رو چک کنید.
ادامه آن را در مطلب نکات جالبی که نمیدونستید گوگل میتونه انجام بده ! مطالعه کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
جستجوی فایلهای موجود در Rapidshare به وسیله گوگل
برای این کار:
کافی است ابتدا وارد گوگل شوید.
اکنون در قسمت مربوط به جستجو ، عبارت site:rapidshare.com را تایپ کنید.
سپس بعد از آن یک فاصله تایپ کنید و :
برای کتاب های الکترورنیک با فرمت PDF از inurl|:pdf استفاده کنید.
برای فایل های ویدیویی از inurl|:avi|wmv|mpg|3gp استفاده کنید.
برای فایل های صوتی از inurl|:mp3|ogg|wma استفاده کنید.
برای فایل های اجرایی از inurl|:exe استفاده کنید.
برای فایل های فشرده inurl|:zip|rar|7zip|tar استفاده کنید.
سپس باز هم یک فاصله بزنید و نام مورد جستجو را وارد کنید.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
ورود گوشی گوگل به ایران
نماینده انحصاری گوشیهای تلفن همراه شرکت Google در خاورمیانه اعلام کرد: با توجه به ورود صنعت اطلاعات و ارتباطات به تمامی جنبههای کسب و کار و زندگی مردم در سراسر جهان و گسترش روزافزون استفاده و وابستگی مردم به تلفن همراه، شرکت Google برای همهگیر شدن و قابل دسترس بودن سرویسهای خود، اقدام به سرمایهگذاری برای تولید گوشیهای تلفن همراه کرده است.
بر اساس این گزارش، هماکنون شبکه توزیع و خدمات پس از فروش این محصول در کشورهای مختلف منطقه در حال شکلگیری است و هماهنگیهایی نیز در داخل کشور برای عرضه وسیع این محصول در فروشگاههای معتبر در حال انجام است.
این محصول برای اولین بار در سپتامبر 2010 (شهریورماه) در خاورمیانه و در کشور امارات عربی متحده با حضور مدیران شرکت Google، بزرگترین شرکت اینترنتی جهان، رونمایی خواهد شد که این مراسم پوشش خبری وسیعی خواهد داشت و بسیاری از رسانهها و خبرگزاریهای منطقه از جمله ایران در آن شرکت خواهند کرد.
طبق اعلام شرکت سازنده، این گوشی ابتدا در فروشگاههای خاورمیانه و اوایل پاییز در ایران عرضه خواهد شد.
در همین حال نماینده انحصاری گوشیهای تلفن همراه شرکت Google در خاورمیانه (شرکت آریانا) اعلام کرده است بزودی فهرست نمایندگیهای رسمی عرضه گوشیهای تلفن همراه شرکت Google در تهران و شهرستانهای سراسر کشور منتشر خواهد شد.
یکی از مهمترین ویژگیهای این گوشیها قرارداشتن کاربردها و سرویسهای مختلف روی آن مانند Gmail، Google Maps، Google Search و... است.
واقعیت هایی از گوگل که نمیدانید
* گوگل در اصل به عنوان یک پروژهی Ph.D دو دانشجوی جوان ۲۳ و ۲۴ ساله به نام سرگئی برئی و لری پیچ بود.
* کلمهی Google درواقع یک اصطلاح ریاضی است که به معنی عدد یک است با ۱۰۰۰ صفر در جلویش!
* نام GoogleTM در واقع ناشی از یک اشتباه فردی بوده است. قرار بود که نام این موتور جستجو Googol باشد که بنا به اشتباه خالقانش به google تبدیل شد!
* گوگل بیش از ۴۵۰هزار سرور دارد که در نقاط مختلف جهان پراکنده شده اند!
* جزیرهی آتلانتیس، یکی از رمانهای منتشر نشدهی شکسپیر، و همچنین یکی از آلبومهای منتشر نشدهی موزارت به وسیلهی گوگل کشف شدند!
* دکمهی مشهور I’m feeling lucky درواقع نسبت به دکمهی کناری خود اصلاً استفاده نمیشود. در پروژهای آزمایشی زمانی که این دکمه را حذف کردند، میزان جستجو به وسیلهی گوگل به شدت افت پیدا کرد. در واقع این دکمه بیشتر جنبهی روانی و احترام به کاربر را دارد نه چیز دیگری! ولی همین دکمه با همین میزان کم استفاده سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به گوگل لطمه میزند! چرا که با استفاده از این دکمه دیگر کاربران به صفحهی جستجو حاوی تبلیغات وارد نمیشوند!
* ۵۷% کودکان تازه متولد شدهی آمریکایی نخستین کلمهیی که یاد می گیرند: گوگل است!
* روزانه ۶۵۰ میلیون نفر از صفحهی اصلی گوگل بازدید میکنند!
* ۹۷% درآمد گوگل از راه تبلیغات اینتنرتی است
* میزان پهنای باند گوگل، روزانه ۲۰ پتا بایت است!
* میزان داراییهای گوگل از دسامبر ۲۰۰۹ به ۴۰ میلیارد دلار رسید، و میزان هر سهم این غول اینترنتی به بیش از ۷۰۰ دلار رسیده است! و میزان سهام این شرکت در بورس نیویورک به بیش از ۲۱۰ میلیار دلار رسیده است.
* زمانی که گوگل شروع به فعالیت کرد، تنها ۲۵ هزار صفحه را لیست کرده بودند، ولی الان…!
* زمانی که گوگل سیستم پیشنهاد جستجو را برای کسانی که کلماتی را اشتباه spell میکنند با ایجاد لینک Did you mean؟ ایجاد کرد میزان ترافیک گوگل ۲ برابر شد!
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 4 • 1, 2, 3, 4
» لوگوهای مناسبتی گوگل
» گوگل مترجم لاتین استخدام کرد
» جعل «خلیج فارس» در گوگل غیرممکن شد
» طرح ويژه گوگل براي متحول کردن دنيا