5 سبزی جوان کننده
5 سبزی جوان کننده کدامند؟
1. یونجه: گر چه گنجاندن یونجه در رژیم غذایی برای عدهای بیمعنی و سخت است اما خوب است بدانیم که یونجه سرشار از ویتامینهای A,C,E,K و همچنین دارای آمیلاز كه انزیم مخصوص هضم مواد نشاستهای است میباشد. آنزیمهای بسیاری در یونجه یافت میشود بعنوان مثال میتوان از امولسین، اینورتاز، و پكتیاز نام برد. یونجه دارای حدود 20%پروتئین میباشد. پروتئینهای موجود در یونجه عبارتند از :لیزین،آرژنین، هیستیدین، آدنین، فنیل آلانین،آسپاراژین و سیستین. یونجه دارای اسید فسفریك نیز هست یونجه همچنین دارای منیزیوم، آهن و مقدر جزئی ارسنیك و سیلیس است
2. کلم پیچ: کلمها مخصوصا کلم پیچ سرشار از ویتامین C، ویتامین A و اسید فولیک است و دارای عناصری مثل گوگرد، فسفر و کلسیم است. فولات موجود در کلم برای زنان باردار بسیار مفید است و مانع بروز نواقص سیستم عصبی جنین میشود. همچنین فولات در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی مفید است. از این رو افرادی که یک بار دچار سکته شدهاند خیلی خوب است مرتب کلم مصرف کنند از مهم ترین خواص این خانواده میتوان به تأثیر آنها در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. كلم پیچ به كاهش فشار خون كمك كند. محققان در بررسیهای جدید خود دریافتهاند كه این دو نوع سبزی حاوی مقادیر زیادی از نوعی ماده شیمیایی موسوم به اسید گلوتامیك هستند.به گفته محققان، اسید گلوتامیك یكی از شناخته شده ترین انواع اسید آمینه است و تقریبا یك چهارم از پروتئینهای گیاهی و نزدیك به یك پنجم از پروتئینهای حیوانی را تشكیل میدهد.
3. چقندر: چغندر به دلیل دار بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است. فسفر، کلسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است و همچنین عناصر بسیار کمیابی مثل روبیدیوم و کاسیوم در آن وجود دارد. کربوهیدرات، کمی پروتئین و ویتامینهایی چون B1 و B2، نیاسین، B6، B12 و C در آن موجود است. شیره ی چغندر سیستم گردش خون را بهبود میبخشد و به عملکرد سیستم ایمنی کمک میکند. چقندر به جذب غذا کمک کرده و آنتیاکسیدهای موجود در آن به حفظ سلامت عمومی بدن و سلامت سلولهای بدن کمک میکند.
4. فلفل دلمهای: تحقیقات نشان داده که ویتامین C و بتاكاروتن فراوان موجود در فلفل دلمهای میتواند از بروز بسیاری سرطانها جلوگیری كند، زیرا این دو ماده مغذی جزو آنتی اكسیدانهای قوی هستند. جالب است بدانید که هر قدر این فلفلها رنگیتر (زرد و قرمز) باشند، بتاكاروتن بیشتری دارند. تحقیقات نشان داده است که کپساسین به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی (که سلولهای شما را از آسیبهای رادیکالهای آزاد محافظت میکند) و ضدباکتریایی نیز دارد.اسید فولیک (فولات) که یکی از ویتامینهای گروه B است، باعث كاهش مادهای به نام هموسیستئین در خون میشود. هموسیستئین در صورت افزایش بیش از حد میتواند باعث تخریب رگهای خونی و افزایش احتمال سكته قلبی شود. فیبر موجود در این سبزی میتواند كلسترول خون را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد
5. ذرت: ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، و غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است. كلسترول خون را پائین میآورد. و برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است. تحقیقات علمی در مورد خواص درمانی ذرت نشان میدهد این دانه گیاهی دارای مواد شیمیایی معروف به مهاركنندههای پرونتاز است و رژیم غذایی ذرت شیرین نظیر سایر دانهها مانند برنج و حبوبات در كاهش نرخ مرگ و میر در اثر سرطان كولون، سرطان پستان و سرطان پروستات بسیار موثر است. افرادی که بیشتر از ذرت استفاده میكنند تا گندم و برنج، و ذرت قوت غالب آنها است، نرخ مبتلا شدن به كرم خوردگی دندان خیلی كمتر است.
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: 5 سبزی جوان کننده
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
5 سبزی جوان کننده
1. یونجه :
اگر چه گنجاندن یونجه در رژیم غذایی برای عده ای بی معنی و سخت است اما خوب است بدانیم که یونجه سرشار از ویتامین های A,C,E,K و همچنین دارای آمیلاز كه انزیم مخصوص هضم مواد نشاسته ای است می باشد. آنزیم های بسیاری در یونجه یافت می شود بعنوان مثال می توان از امولسین، اینورتاز، و پكتیاز نام برد.
یونجه دارای حدود 20% پروتئین می باشد پروتئین های موجود در یونجه عبارتند از : لیزین، آرژنین، هیستیدین، آدنین، فنیل آلانین، آسپاراژین و سیستین. یونجه دارای اسید فسفریك نیز هست یونجه همچنین دارای منیزیوم، آهن و مقدر جزئی ارسنیك و سیلیس است.
2. کلم پیچ :
کلم ها مخصوصا کلم پیچ سرشار از ویتامین C، ویتامین A و اسید فولیک است و دارای عناصری مثل گوگرد، فسفر و کلسیم است. فولات موجود در کلم برای زنان باردار بسیار مفید است و مانع بروز نواقص سیستم عصبی جنین می شود. همچنین فولات در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید است. از این رو افرادی که یک بار دچار سکته شده اند خیلی خوب است مرتب کلم مصرف کنند .
از مهم ترین خواص این خانواده می توان به تأثیر آنها در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. كلم پیچ به كاهش فشار خون كمك كند. محققان در بررسی های جدید خود دریافته اند كه این دو نوع سبزی حاوی مقادیر زیادی از نوعی ماده شیمیایی موسوم به اسید گلوتامیك هستند.به گفته محققان، اسید گلوتامیك یكی از شناخته شده ترین انواع اسید آمینه است و تقریبا یك چهارم از پروتئین های گیاهی و نزدیك به یك پنجم از پروتئین های حیوانی را تشكیل می دهد.
3. چغندر :
چغندر به دلیل دار بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است. فسفر، کلسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است و همچنین عناصر بسیار کمیابی مثل روبیدیوم و کاسیوم در آن وجود دارد. کربوهیدرات، کمی پروتئین و ویتامین هایی چون B1 و B2، نیاسین، B6، B12 و C در آن موجود است. شیره ی چغندر سیستم گردش خون را بهبود می بخشد و به عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند. چقندر به جذب غذا کمک کرده و آنتی اکسیدهای موجود در آن به حفظ سلامت عمومی بدن و سلامت سلول های بدن کمک می کند.
4. فلفل دلمه ای :
تحقیقات نشان داده که ویتامین C و بتاكاروتن فراوان موجود در فلفل دلمه ای می تواند از بروز بسیاری سرطان ها جلوگیری كند، زیرا این دو ماده مغذی جزو آنتی اكسیدان های قوی هستند. جالب است بدانید که هر قدر این فلفل ها رنگی تر (زرد و قرمز) باشند، بتاكاروتن بیشتری دارند.
تحقیقات نشان داده است که کپساسین به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال های درد در بدن می شود.
این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی (که سلول های شما را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند) و ضدباکتریایی نیز دارد.اسید فولیک (فولات) که یکی از ویتامین های گروه B است، باعث كاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود. هموسیستئین در صورت افزایش بیش از حد می تواند باعث تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سكته قلبی شود. فیبر موجود در این سبزی می تواند كلسترول خون را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.
5. ذرت :
ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، و غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است. كلسترول خون را پائین می آورد. و برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است. تحقیقات علمی در مورد خواص درمانی ذرت نشان می دهد این دانه گیاهی دارای مواد شیمیایی معروف به مهاركننده های پرونتاز است و رژیم غذایی ذرت شیرین نظیر سایر دانه ها مانند برنج و حبوبات در كاهش نرخ مرگ و میر در اثر سرطان كولون، سرطان پستان و سرطان پروستات بسیار موثر است.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: 5 سبزی جوان کننده
چه جالب
فکر نمیکردم چندتاشون این خاصیت رو داشته باشه !
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 1
رد: 5 سبزی جوان کننده
تشکر نیلوفر جون
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: 5 سبزی جوان کننده
نیلوفر جون ممنون خیلی مطلب مفیدی بود خیلی خوبه که راجع به خواص سبزیجات مطلب میذارین
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 117
» کلم بروکلی ، سبزی معجزه گر
» چگونه در آپارتمان خود سبزی بکاریم؟
» تلاش یک جوان دیوانه برای شباهت با شیطان
» دختر ایرانی جوان ترین استاد دانشگاه در جهان