انواع لامپ UV
انواع لامپ UV
من دو تا لامپ گرفتم . يکي براي نور و گرماي خشکي و يکي براي UV .
لامپ UV با عنوان desert terrarium lamp با مارک Exo Terra و مدل Repti Glo 10.0 UVB (13W)
لامپ گرما و نور با عنوان Basking Spot Lamp for Terrariums با مارک Trixie و مدل 50W
توي مشخصات لامپ تريکسي که براي روشنايي و گرماست نوشته شده که حاوي UVA نيز مي باشد.
تا حالا من از لامپ هالوژن و فلوروسنت استفاده مي کردم . مي خواستم بدونم که استفاده از اين دو لامپ مشکلي ايجاد نمي کنه؟؟؟
تفاوت UVB و UVA چيه؟ استفاده با هم از اين دو اشعه خطرناک نباشه و لاک پشت ما رو برنزه نکنه که توي خيابون به پوستش گير بدن؟
kaveh-sabz- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: انواع لامپ UV
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
تريکسي رو 10000 و اکزو ترا رو 15000 تومان خريدم.
اين مطلب آخرين بار توسط kaveh-sabz در 7/20/2010, 02:47 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
پايه لامپ براي يو وي و گرما فرق مي کنه . هر دو نوعش رو مي خوام.
بورس لوازم برقی لاله زار هست.
شما با لامهاتون اونجا برید تا پایه مناسب بخرید. بهترین پایه همین خرطومی هاست که خودشون برات به گیره هم وصل می کنند که گیره را به لبه تراریوم می زنید. مغازه های نزدیک توپخانه بیشتر دارند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
توي وب سايتهاي خارجي پايه هاي مخصوص براي يو وي و گرما وجود داره که با هم تفاوت دارند.
فرصت کردم عکساشونو تو تاپيک قرار مي دم.
دنبال پت شاپهايي ميگردم که لوازم خزندگان رو دارند. شايد اونها وارد کرده باشند.
اگه پيدا نکردم مجبورم برم لاله زار.
حالا کسي پت شاپي که لوازم خزندگان رو داشته باشه ميشناسه؟!؟!؟!؟!؟!؟!
و هم اينکه با چند روز مطالعه سايتهاي معتبر ، اطلاعات جامع و کاملي رو بدست آوردم.
در آينده نزديک ، اين اطلاعات رو ويرايش کرده و در فوروم قرار مي دم که مطمئن هستم پاسخگو به سوالات تمامي دوستان در مورد نور و گرماي تراريوم خواهد بود . البته اگر مشغله کاريم اجازه بده.
» لامپ کم مصرف
» سوال درمورد لامپ هالوژن
» لامپ فلورسنت - Fluorescent Lamp
» لامپ uv خزندگان