سوال درمورد لامپ هالوژن
صفحه 1 از 2 • 1, 2
در مورد لامپ هالوژن توضیح دهید
سرانجام به درستی تجربه دوستان و علم مسئولین انجمن پی بردم! ها انگار عقل درست و حسابی در تشخیص ارتفاع ندارند. یک بار هم دیدم که یک گربه دور و بر باغچه کمین کرده مجبور شدم یک تراریوم موقت برای لاک پشت آماده کنم تا سر فرصت ببینم چه می شود؟ :
سوالم این است که چه نوع لامپ هالوژنی باید بخرم؟ چند ولت و چند وات؟ و بعد اینکه دقیقا در چه فاصله ای از لاک پشت باید نصب شود؟
دیگر اینکه آیا در کنار هالوژن، فلورسنت هم نیاز است؟ با چه فاصله ای؟
از شما متشکرم.
امیر عباس- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: سوال درمورد لامپ هالوژن
یله ، هر فاصبه ای ، فقط نورش از شیشه یا آب نگدره که UVB داشته برای (برای لاک پشت) ، پس اگه فلوززسنتتون شیشه با قاب داره ، بردارید با از اول بدون فابس رو بهرید ، از فلورسنت زیر کابینتی هم می توانید استفاده کنید!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
امیر عباس- کاربر متوسط لاک پشتی
سوال درمورد لامپ هالوژن
من جدیدا یک آکواریوم کوچیک برای لاکیم دارم می خرم
می خوام ببینم لامپ هالوژن رو برای لاکیم چطوری نصب کنم
اصلا از کجا تهیش کنم.
به نظرتون یه چراغ مطالعه بگیرم خوبه.
راستی می خوام ماهی خوراک هم براش بخرم ولی نمی دونم چطوری تشخیض بدم که شک ماهی نباشه.
ببینم هیتر براش بخرم ؟
موفق باشید
byasini- کاربر متوسط لاک پشتی
منم مشکل شما را در چگونگی نصب هلوژن داشتم که به مدد یکی از دوستان حرفه ای حل شد.
شما اگر تهران باشید و سری به لاله زار بزنید، خواهید دید که لامپهای هلوژن را به کمک تجهیزاتی که خرطومی شکل هستند و قابلیت انعطاف دارند به همراه گیره ای که به آن وصل است تهیه کنید.
گیره را می توانید به لبه تراریوم متصل کند و ارتفاع لامپ را برای دمای مناسب خشکی تنظیم کنید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
با تشكر بسيار
سعي مي كنم حتما براش هيتر بگيرم راستي فكر نكنم ديگه پمپ هوا بخواد فيلتر چطور؟
تراريوم ام كوچيكه راستي مي خوام براي خشكيش براي يه كشتي كوچيك بگيرم توش بزارم مشكلي كه نداره.
موفق باشيد
byasini- کاربر متوسط لاک پشتی
چون لاک پشتها خونسرد هستند و دمای بدنشان تابع محیط هست تنظیم دمای آب و خشکی بسیار اهمیت دارد.
شما باید برای آبتان هم هیتر یا به عبارتی بخاری داشته باشید. هالوژن هم نقش هیتر خشکی را دارد. در صورتیکه فقط یک کدام از اینها را تامین کنید لاک پشت شما فقط در محیط گرم باقی می ماند و تمایلی به محیطی که سردتر است از خود نشان نمی دهدکه این برای لاک پشت و سلامتیش مضر است.
فیلتر بهتر است بگیرید . اگر می توانید همیشه سریع آب تراریوم را عوض کنید خوب فیلتر نگیرید ولی اگر می خواهید وقت زیادی برای این کار نگذارید و حداقل دو سه ماهی خیالتان راحت باشد بهتر است که فیلتر با ملزوماتش مثل ذغال اکتیو و بیوسرامیک تهیه کنید.
من لامپ هالوژن تهيه كردم لاكپشتام خيلي از نورش لذت ميبرند ولي من ساعتها خيلي كمي در منزل هستم ميخواستم بدونم زياد روشن موندن اين لامپ مشكلي به وجود نمياره و به طور معمول روزي چند ساعت بايد روشن شود
با تشكر
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
غزال- کاربر متوسط لاک پشتی
فلورسنت زیر کابینتی هم 5000 تا 8000 - 9000 از 20 سانتی تا 80 سانتی ! (حدودا)
این روزای اخیر شده هر روز یک لامپ.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اگر انقدر خطرناکه لامپ روی در آکواریوم رو خاموش کنید و به طور جداگانه از لامپ دیگه ای استفاده کنید چون اون طلق روی لامپ فلورسنت به خاطر مانع شدن از عبور طیف B باید برداشته بشه.
هالوژن هم که اصلاً طلق نداره! اگر هم داشت و برای حفظ امنیتش بود برندارین چون شما فقط گرماشو لازم دارین.
به نظرم در تراریوم هم کمی باز بگذارین که هوا جریان داشته باشه
بعضی از لامپ های هالوژن خودشون پایه ای دارند که می شه روی تراریومتون قرار بگیره. لامپ های فلورسنت هم به اندازه شو تهیه کنین و بالای ناحیه ی خشکی قرار بدین که نوع قرار دادنش بستگی به ابتکار و سلیقه ی خودتون داره.
ايا بايد شبها لامپ هالوژن رو خاموش كنيم يا هميشه روشن باشه؟
zohre.n- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» لامپ هالوژن تراریوم
» ضرر لامپ هالوژن برای انسان ؟
» هالوژن یا فلورسنت؟
» سوال درباره لامپ و کف دریا