محمد نوری از بیمارستان مرخص شد
محمد نوری از بیمارستان مرخص شد
بچه ها من عاشق صداشم. یک نذری کنین؛ دخیلی ببندین که خوب بشه ... مثل بقیه هنرمندان ... نشه ...
محمد نوری که به علت یک دوره بیماری استخوان و کمبود خون در منزل بستری شده بود به علت وخامت بیماری چند روز پیش در آی سی یو بیمارستان جم بستری و تحت مداوا قرار گرفت.
اين مطلب آخرين بار توسط MohamadFar در 7/16/2010, 12:09 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: محمد نوری از بیمارستان مرخص شد
MiladicA- همکار گفتگوی لاک پشتی
امیدوارم هر چه سریعتر بهبود پیدا کنند
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
من از بچگی عاشقشم
با ترانه و شعرهای زیباش بزرگ شدم. صداش، خودش دوست داشتنیه
خدایا هر چی تو صلاح میدونی. دلم می خواد زنده بمونه.
اما نه با زجر و مریضی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
این که مربوط به سرطان مغز استخوانه!!!!!!!!!!بیماری استخوان و کمبود خون
واااای
اخییییییییییییی!بیماریش هم خیلی دردناک و وحشتناکه!خدا شفاشون بده!
کیمیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
نه
من خیــــــــــلی صداشو دوست دارم
آهنگ جان مریمشو با هیچی عوض نمیکنم
امیدوارم حالش خوب بشه
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
به گزارش مهر، محمد نوری که به علت نارسایی خونی از چند روز پیش در بیمارستان و در بخش آی سی یو بستری بود شامگاه گذشته بدون اطلاع دوستان و همکارانش و به درخواست شخصی از بیمارستان مرخص و به منزل رفت.
پزشک معالج نوری با اعلام اینکه حال استاد مطلوب و رضایتبخش است، گفت: ایشان میتوانست برای چند روز دیگر و تا بهبودی کامل در بیمارستان باشد اما خودش خواست که زودتر به منزل برود.
نوری کلیه هزینههای بیمارستان را شخصا پرداخت کرده و منتظر هیج نهادی برای تسویه حساب با بیمارستان نماند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
جان مریم چشماتو باز کن....... سری بالا کن
در اومد خورشید ...... شد هوا سفید
وقت اون رسید........ که بریم به صحرا
آی نازنين مريم
----------------------------------------------------
دانلود آهنگ قدیمی نازنین مریم - محمد نوری
وای گل سرخ و سپیدم کی میایی
بنفشه برگ بیدم کی میایی
تو گفتی گل درآید من میایم
وای گل عالم تموم شد کی میایی
جان مريم چشماتو واكن سري بالا كن
در اومد خورشيد شد هوا سفيد
وقت اون رسيد كه بريم به صحرا آي نازنين مريم
جان مريم چشماتو واكن منو صدا كن
بشيم روونه بريم از خونه
شونه به شونه به ياد اون روزها واي نازنين مريم
باز دوباره صبح شد من هنوز بيدارم
اي كاش ميخوابيدم تورو خواب ميديدم
خوشه غم توي دلم زده جوونه دونه بدونه
دل نمي دونه چه كنه با اين همه غم
واي نازنين مريم وای نازنین مریم
بيا رسيد وقت درو مال مني از پيشم نرو
بيا سر كارمون بريم درو كنيم گندمارو
بيا رسيد وقت درو مال مني از پيشم نرو
بيا سر كارمون بريم بیا بیا نازنین مریم نازنین مریم
باز دوباره صبح شد من هنوز بيدارم
اي كاش ميخوابيدم تورو خواب ميديدم
خوشه غم توي دلم زده جوونه دونه بدونه
دل نمي دونه چه كنه با اين همه غم
اما چه بهتر که تا زنده هستند در موردشون بدونیم و از وجودشون استفاده کنیم و از نفس های گرم و زندگی بخششون لذت ببریم
زندگینامه محمد نوری
متولد ۱ دی ۱۳۰۸
فارغالتحصیل از هنرستان تئاتر، زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران، و مبانی تئاتر از دانشکدهٔ علوم اجتماعی
آواز را نزد خانم اولین باغچهبان و تئوری موسیقی را نزد سیروس شهردار و فریدون فرزانه، اساتید هنرستان عالی موسیقی، فراگرفت. وی شیوهٔ آواز خود را متأثر از بافت و غنای زخمهایِ اساتیدی چون حسین اصلانی، ناصر حسینی، و محمد سریر میداند.
دههٔ بیست، دوران آغاز نوعی تفکر در شعر و موسیقی آوازی درمیان مردم ایران، بهویژه نسل جوان بود که بخشی را میتوان متأثر از نشر و پخش وسیعتر موسیقی علمی و آثار فولکلور کشورهای مختلف جهان ازطریق رادیو و صفحات گرامافون دانست. «محمد نوری» در همین سالها - سنین نوجوانی - با خواندن اشعار نوینی که برروی نغمههای روز مغربزمین و برخی قطعات کلاسیکِ آوازی سروده شدهبود، کار خوانندگی را آغاز کرد. او طی سالهای بعد، با تکیه بر تحصیلات هنرستانی و دانشگاهی خود، توانست هویت مستقلی به این اندیشه و گرایش ببخشد و با اجرای آثار اساتیدی که قبلاً ذکر آنان رفت، فضای متفکرانهای به گونهٓ آوازیِ خویش دهد.
آوازهای این استاد، طی پنج دهه، درمیان سه نسل، شأن و اعتبار ویژهای کسب کردهاست. این هنرمند در حاشیهٔ سالهای پرتلاش، با اجرای بیش از سیصد قطعهٔ آوازی، تقریر و ترجمهٔ مقالات و سرودن اشعاری از ترانههای ماندگار، بیش از پیش خود را در دل مردم این مرزوبوم جا داد. او اخیراً چند اجرا به نفع بیماران خاص داشت. صدای او برای نسل گذشته یادآور لحظههای خوب و مهربانیهای سرشار، و برای نسل امروز، آفرینندهٓ شیرینترین خاطرات است. وی ترانههای میهنی زیادی اجرا کردهاست. یکی مهمترین , زیبا ترین از و معروف ترین ترانه های وی , جان مریم نام دارد .
فهرست آلبومها
[در شب سرد زمستانی [۱]]](دکلمه: احمدرضا احمدی؛ آهنگساز: فریبرز لاچینی، شعر: نیمایوشیج)
۱. در شب سرد زمستانی ۲. داستان زندگی من ۳. قو ۴. بر سر قایقش ۵. تو را من چشمدرراهم ۶. از دور ۷. داستانی نه تازه ۸. هنگام که گریه میدهد ساز ۹. ریرا ۱۰. پدرم ۱۱. خانهام ابریست ۱۲. اجاق سرد
[[آوازهای سرزمین خورشید [۲]]] (آهنگساز: فریبرز لاچینی)
۱. چوپان ۲. تو بیو ۳. سرزمین خورشید ۴. ای دیار خوب من ۵. مارال ۶. شالیزار ۷. ای وطن ۸. بخفته دل ۹. نُشو نُشو ۱۰. گیلان جان ۱۱. لالایی
دلاویزترین ) (آهنگساز: محمد سریر
۱. ایران ایران ۲. دلاویزترین ۳. با نام تو ۴. قایقی باید ساخت ۵. دوران عاشقها ۶. کوچ ۷. غم بیهودگیها ۸. بی تو ۹. تولدت مبارک
در ماه باران (آهنگساز: شهرام گلپریان، شعر: علیاصغر محتاج)
۱. ساقی ۲. مرغ سپیده ۳. آسمان روشن ۴. از روزگاران ۵. مژده نور ۶. همه آبی ۷. در ماه باران
جاودانه با عشق (آهنگساز: محمد سریر)
۱. اگر تو آمدهبودی ۲. آواز با عشق ۳. باران ۴. سخن عشق ۵. روزی با غروب ۶. در سفر گم شدن ۷. کهکشان عشق ۸. شبهای تهران
شکوفهٓ خاطرات، گل مریم (آهنگساز: شهرام گلپریان)
۱. گل مریم ۲. گلچهره ۳. جمعهبازار ۴. مرغک زیبا ۵. آخرین درود ۶. رود آواره ۷. بزم خیال ۸. جنگ و جنگساز
چراغی در افق (آهنگساز: محمد سریر)
۱. چراغی در افق ۲. آواز با عشق ۳. نوازش باران ۴. حریر مهتاب ۵. شب تنهایی ۶. عشق دیرین ۷. حسرت ۸. کورهراه زندگی
شکوفه در شکوفه (آهنگساز : شهرام گلپریان)
۱. زمزمه ۲. باز اومد ۳. شکفتن ۴. خاموشیهای ساحل ۵. رها ۶. لانهٓ متروک ۷. سرزمین محبوب من
ویکیپدیا
امیدوارم حالش کاملا خوب بشه
ممنون مریم جون هم بابت لینک ، زندگی نامه .
ممنون
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
» گربه مادر در بیمارستان
» مطالب علمی جالب و مفید
» آکواریوم من (محمد ر.ن)
» چند تا از نقاشی های من (محمد کوچک)