ماهی کوی - Koi
صفحه 1 از 2 • 1, 2
ماهی کوی - Koi
کپور گلگون در ویکیپدیا فارسی :
به انواع تزئینی و پرورشیافتهٔ ماهی کپور که رنگارنگ باشند کَپور گُلگون (به ژاپنی: 鯉) (تلفظ: کُیْ) گفته میشود. نام ژاپنی آن کوی کوتاهشدهٔ واژهٔ 錦鯉 (نیشیکیگوی) است که به معنای «کپور زربفت» میباشد.این ماهی حتی گاهی به نام کپور ژاپنی نیز شناخته می شود. کوی ها بیشتر برای آراستن باغ ها در فضای باز و در استخرها و حوضچههای باغ ها نگهداری میشوند. این نوع ماهی در دههٔ ۱۸۲۰ از پرورش و اصلاح نژادی کپور معمولی به وجود آمد. کوی ها هنوز در ژاپن طرفداران فراوانی دارند و نماد عشق و دوستی خوانده می شوند. رنگ های کوی بسیار گوناگون میباشد،اما رایج ترین این رنگها سفید،قرمز، سیاه، زرد، آبی و خامهای می باشند. محبوب ترین نمونهٔ کوی،گُسانکه میباشد که مخلوطی از چندین نژاد دیگر است.
گونه های مختلف کوی :
ماهی کوی در ویکیپدیا
از وبلاگ ماهی :
این ماهی از خانواده گلدفیشها بوده و همه نیز آن را با نام اصلیش می شناسند ، در کشورهایی مثل چین و ژاپن این ماهی را جزو ماهی افسانه ای هم می دانند ، این ماهی بسیار شبیه به ماهی قرمز می باشد ، که دارای رنگهای بسیار زیبا و متنوعتری از ماهیهای قرمز می با شد و همچنین دارای یک جفت سبیلک کوتاه در اطراف دهانش می باشد که زیبایی خاصی به ناحیه سر ماهی بخشیده است ، ماهی کوی هم مثل دیگر ماهیها در دو نژاد باله بلند و باله کوتاه یافت می شوند این ماهی نیز همانند خانواده گلدفیشها تغذیه می شود و از لحاظ زیستی و تکثیر همانند خانواده خود یعنی گلدفیشها می باشد همچنین در فصلهای گرم می توان این ماهیها را در حوض حیاط هم نگهداری نمود. و شما می توانید برای تغذیه اش از غذاهای پفکی و دل خام ( گاو یا گوسفند و یا مرغ ) استفاده نمایید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: ماهی کوی - Koi
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
masiha- کاربر تازه وارد لاک پشتی
البته به غیر از پلاسکو
masiha- کاربر تازه وارد لاک پشتی
- میشه کنار گلدفیشها ازشون نگهداری کنیم؟ گلدفیشها را اذیت نمی کنن؟
- مدلهای باله بلند از نظر باروری و قدرت تولید مثل مشکلی ندارند؟
- کسی از دوستان این انجمن تا حالا تجربه نگهداری از کوی را داشته؟
ممنون
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
کلیپ غذا دادن به کوی ها
-
-
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
-
msafdel نوشته است:البته وقتی بهش دقت می کنید اصلا ساده به نظر نمیاد. تنوعش خیلی زیاده و چون برای تهیه هر رنگ و نقش روشهای منحصر بفرد همون رنگ را باید استفاده کنید قیمتش یه خورده بالا میره. به نقشه ژنتیکش نگاه کنید. برای اینکه یه طرح مثلا Ke Bekko تهیه کنن (که تازه اون وسطاست) چند نسل باید داشته باشن. ضمن اینکه ظاهرا از نظر نگهداری هم ماهی خاصی محسوب میشه چون دستی میشه، خیلی باهوشه و یه سری چیزها رو یاد میگیره و خصوصیات خاص دیگه.
چطوری دستی میشه؟مثلا شبیه اسکار؟
دستی شدن به معنای نترسیدن از شخص و بازی با اونه. مثلا غذا رو بذاری کف دستت و دستتو ببری توی آب و ماهی بدون هیچ ترسی بیاد و غذا رو از دست شما بگیره و در مقیاس بزرگتر وقتی ماهی ها رو توی استخر یا حوض نگهداری می کنن ماهیها غذا رو فقط از دست میگیرن.
-
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
من هفتا دونه کوی خوشگل دارم//
حدود سه چهار سالی میشه که دارمشون..
عاشقشونم..
ولی زیاد بزرگ نمیشن.مشکل از کجاست؟!
mohsen.eng- کاربر متوسط لاک پشتی
مثلا برای شروع به این سوالا جواب بدید:
- PH آب چقدره؟
- سختی آب چقدره؟
- تو چه دمایی نگهداری میشن؟
- اندازه تانک چقدره؟
- نحوه تغذیه بطور کامل شرح بدید؟
- اندازه دز زمان خرید و اندازه فعلی چقدره (تقریبی)؟
- برنامه سیفون زدن تانک چطوریه؟
-
من ماهی هام رو خیلی عادی (فک کنم دیمی بهتر باشه!)نگه میدارم..
اندازه تانک 50*40*25 سانتی متره و هرشب حدود یک قاشق چای خوری (نصف در بطری نوشابه!) بهشون انرژی سیچلاید میدم..
اندازه متوسط شون حدودا 6/7 سانت بود که الان حدود 10 /11 سانت هستش.
ماهی یک بار یکی دوتا پارچ آب از تانک کم و آب تازه اضافه میکنم..
همین برنامه رو واسه گوش قرمزمم پیاده کردم که در عوض در عرض یک سال و نیم خیلی بزرگ شده..
پ هاش و سختی رو با چی بسنجم؟
مرسی از راهنمایی که میکنید..
حجم آب برای این تعداد ماهی با این اندازه اونم از نوع کوی که ماهی پرخور و کثیفی محسوب میشه خیلی کمه. به استانداردهای مربوط به تناسب حجم آب و اندازه ماهی توجه کنید تا هم ماهی های شما اذیت نشن هم خودتون از داشتن اونا لذت ببرید.
برای غذادهی به ماهی های کوی بهتره از رژیم های غذایی مختلف استفاده کنید که بعضی از اونها خیلی ساده و در دسترس هستن (به بخش مربوط به غذای ماهی ها رجوع کنید) و بعضی از اونها هم غذاهای مخصوص ماهی کوی بصورت بسته بندی است که در بازار موجوده.
باید حتما حتما فیلتر تهیه کنید. از هر مدلش باشه خوبه ولی حتما تهیه کنید. برای اطلاع بیشتر در مورد انواع فیلترها به بحث هایی که در سایت در مورد فیلترها شده مراجعه کن
با این حجم کم آب و تعداد زیاد ماهی باید برنامه سیفون منظمی داشته باشید. فعلا پیشنهاد می کنم حداقل هفته ای یه با یک سوم آبو با استفاده از شیلنگ سیفون بزنی. تاکید روی شیلنگ زیاده چون با استفاده از اون می تونی آبو از قسمت یک سوم پایین سیفون کنی که معمولا املاح و آشغال ته نشین شده.
PH و سختی آب را با استفاده از کیتهای مخصوص اندازه گیری می کنن که با مارکهای معروف توی بازار موجوده. در شرایط فعلی شاید مایل نباشید برای این کیتها هزینه کنید که چون حرفه ای کار نمی کنید لزومی نداره ولی توصیه های قبلی را جدی بگیرید چون ماهی ها خیلی اذیت میشن.
یه پیشنهاد هم دارم: غذاهایی توی بازار هست که وقتی به ماهی ها میدی رنگهاشون خیلی درخشان میشه مخصوصا روی ماهی های کوی خیلی تاثیر خوبی میذاره. اگه دوست داشتی می تونی از این غذاها هم برای ماهی هات تهیه کنی.
راستی تا یادم نرفته بگم نگهداری ماهی ها با لاک پشتها خیلی فرق داره
-
حتما انجامشون میدم..در مورد غذای مخصوصی که فرمودین مارک خاصی میشناسید که معرفی کنید؟
ممنون..
اگر هم کسی که تجربه نگهداری حرفه ای از کوی داره رو بهم معرفی کنید ممنون میشم..
باز هم ممنون از اطلاعاتی که بهم دادین
غذاهای متوعی توی بازار هست ولی من از محصولات Tetra و Serra و همینطور تازگیا غذاهای آزو را به گلدفیشها و کوی ها میدم. موقع خرید دقت کن که اولا غذاهای مخصوص ماهی کوی را خریداری کنی دوما با توجه به سایز ماهی های خودت اندازه مناسبشو خریداری کنی (بعضی از غذاها قطعات کوچک و متوسط و بزرگ دارن). ضمنا هر شرکت غذاهایی با کاربردهای متنوع داره. می تونی توی سایت این شرکتها در مورد غذاها اطلاعات کامل بدست بیاری.
نه راستش کسی که بتونی باهاش در ارتباط باشی و بصورت حرفه ای روی کوی کار کنه نمیشناسم. در مورد فروشگاههای ماهی وقتی حتی خیلیهاشون نمیدونن که کوی از خانواده گلدفیش نیست و روی تانکش می نویسن "گلدفیش کوی" دیگه نمیشه ازشون بیشتر از این انتظاری داشت. اگه سوالی داشتی می تونی همینجا بپرسی بالاخره من یا دوستانی که تجربیاتی در این زمینه دارن می تونیم راهنمایی کنیم.
اگه مایل بودی می تونی توی تاپیک مربوط به عکس ماهی ها عکسهایی از کوی های خودتو بذاری تا اونا رو ببینیم.
-
من غذاها رو اصفهان پیدا نکردم
عکسم نفهمیدم چه جوری باید بزارم!
میلمو میزارم ..یه تک بزن بهش میفزستم به آدرس ایمیلتون اگه مایل باشید
m.sadeghi.eng89@gmail.com
راهنمای استفاده از سایت: راهنمای قرار دادن تصویر هم توش هست. اینطور بهتره تا همه دوستان بتونن ماهی های شما را ببینن.
ایمیل هم از طریق پست خصوصی برات ارسال شد.
-
-
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» روح ماهی، ماهی های کوچیکتر رو میخوره ؟
» تشخیص شگ ماهی از ماهی خوراک
» چرا ماهی های پرنده بال دارند / فرار از دلفینها دلیل پرواز ماهی های پرنده
» خفاش ماهیگیر و ماهی خفاشخوار