پرسش و پاسخ در مورد آبزیان
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: پرسش و پاسخ در مورد آبزیان
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
لینم عکس
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
به نظر من غذاا شاید سفت هست ولی همونو به بچشم میدم اون راحت میخوره
ultra- کاربر خوب لاک پشتی
یک سوال دیگه : تگزاس نر به بچه ماهی ها کاری نداره و تو همون اکواریوم باشه ؟؟
اون پودر نارنجیم همون تخم میگو هست. توی یه ظرف اب نمک و اکسیژن زیاد یه قاشق مربا خوری بریز وایسا تا تخم ها هچ شن بعد با جوراب زنونه لارو هارو بگیر و توی تانکت برای بچه ماهیا بریز.
یکم سخته ولی از پودر لوفاک و بیومار پودر شده استفاده کنی دردسرش کمتر هست.
درضمن لارو ها فکر کنم تا 48 ساعت زنده هستن. اگه بخوای پرورششون بدی باید بریزی توی اب کاهوی 3روز مونده که خیلی دردسر داره بیخیال شی بهتره
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
اگه بخوای پرورششون بدی باید بریزی توی اب کاهوی 3روز مونده
پارسا جان اون پودر نارنجی رنگ تخم میگو نیست بلکه آرتمیای فرآوری شدس تخم میگو رنگش قهوه ایه
در مورد کاهو هم این محلولی که گفتین فایده چندانی نداره چون فیتو پلانگتون ها هنوز توش شکوفا نشدن واین آب حداقل باید دو هفته زیر آفتاب بمونه و حدالامکان چند وقت یه بار یکم فضولات ماهی بهش اضافه بشه(البته آب سبز بیشتر برای پرورش لارو های کوچیکی مثل لارو لابیرنت دار ها استفاده میشه!)
حالا برای تغذیه از چند روز بعد شروع کنم و در مورد آرتمیا رفتم که بخرم فروشنده یک پودر نارنجی رنگ داد. به نظر شما برای تغذیه بچه ماهی ها خوبه ؟؟؟
بزرگ کردن لارو ماهی های گوشت خوار زیاد هم دردسر نداره و حتی میشه با بیومار بزرگشون کرد!فقط فیلتر اسفنجی فراموش نشه
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
لطفا مقدار پمپاژ آب تاپ فیلتر هایی که مدلشون رو میگم بگید ؟؟ و به نظر شما کدوم یکی برای یک اکواریوم 80*50*30 مناسب تره ؟؟ اگه لوله دوم در تاپ فیلتر ها که باعث گردش اب میشن رو ببندیم مشکلی پیش میاد؟ و باعث پمپاژ بیشتر اب میشه ؟؟
مدل های : تاپ فیلتر RS Electrical متوسط - مدل RS-268A
تاپ فیلتر RS Electrical کوچک - مدل RS-168A
تاپ فیلتر RS Electrical بزرگ - مدل RS-368A
تاپ فیلتر Atman بزرگ - HF-950
تاپ فیلتر Atman متوسط - HF-850
Thanks
لازم نیست لوله خروجی واتر پمپ به درون تانک را ببندید، کافیه از سری دیگر تک خروجی واتر پمپ که در بسته بندی قرار دارد، استفاده کنید. نکته اش اینکه بعد از قرار دادن سری تک خروجی به واتر پمپ، برای جا انداختن شیلنگ واتر پمپ باید سری L را وصل کنید و شیلنگ را داخل سری L مانند قرار بدین.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
لامپ رو مماس با آب قرار بدم ؟؟ یا داخل آب ؟؟
به نظر شما پوستر چه رنگی بزنم ؟؟ هم آبی تیره دارم هم مشکی و این هم صخره .
من مولی مو دو ماه قبل که خریدم باردار بود سه هفته قبل دوتا نوزاد به دنیا آورد که عمرشون به دنیا نبود و خورده شدن ولی هنوزم شکمش قلمبه س فکر کنم بازم نی نی داره. این ممکنه؟
هلیا- کاربر تازه وارد لاک پشتی
شاید مولی بادکنکی باشه؛ به تغذیه اش رسیدگی کنید و آبش را سیفون کنید و مولی نر هم داشته باشید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
آخه مولی من رنگ پفکه وقتی خریمدش توی شکمش نقطه های سیاه دیده میشد الان چند روزه که همه ی نقطه ها یه جا (دو طرف قسمت انتهایی روده)جمع شده .
مولی نر هم داشتم(ی دونه نر با سه تا ماده انداخته بودم) ولی چون گلدفیشمو اذیت میکرد پسش دادم
هلیا- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من واقعا نمیدونم چی بگم امروز رفتم چندتا دیگه گوپی گرفتم ولی باز هم تلف شدن دیگه اعصابم ریخته بهم
خواستم ببینم چه ماهی هست که تقریبا شبیه گوپی باشه ولی مقاومتش بیشتر باشه ممنون
rasaam- کاربر تازه وارد لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط milad 22 در 2/1/2012, 16:39 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
milad 22- کاربر متوسط لاک پشتی
دوست عزیز کوم شهر هستید ؟منظورم اینکه شهرتون اب سالمی داره؟rasaam نوشته است:سلام دوستان
من واقعا نمیدونم چی بگم امروز رفتم چندتا دیگه گوپی گرفتم ولی باز هم تلف شدن دیگه اعصابم ریخته بهم
خواستم ببینم چه ماهی هست که تقریبا شبیه گوپی باشه ولی مقاومتش بیشتر باشه ممنون
در مورد دمای اب مطمئن هستید؟
راستی کوپی ها رو قبل از انداختن به اکواریوم هم دما میکنید ؟بعضی از ماهی ها خیلی خیلی به این نکته حساس هستن.
اگه نمیدونید همدما کردن چطوره اینجا بگید بگم ببخشید چون کار دارم نمیتونم زیاد اینجا بمونم
فعلا
milad 22- کاربر متوسط لاک پشتی
من همدان هستم از نظر آب باید بگم خودمون از همین آب به صورت مستقیم استفاده میکنیم.
در مورد هم دما کردن هم هم دماشون میکنم یعنی قبل از انتقال از آب تانک ذره ذره به پاکت ماهی ها اضافه میکنم تا دماشون یکی بشه و موقع انتقال بهشون استرس وارد نشه.نکته بعد اینکه وقتی ماهی هارو میاندازم داخل تانک بلااستثنا همشون خیلی سرحال هستن تا حدود 1 ساعت ولی بعد از این زمان یدفه مثه وقتی میشن که توضیح دادم یعنی اول کف آب میخوابن بدون حرکت بعد چند لحظه به سرعت میان سطح آب و یدفه شل میشن و میافتن کف آب انقد تکرار میشه تا دیگه تلف میشن
rasaam- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» همه چیز درباره تراریوم و آکوآریوم ( پرسش و پاسخ)
» 4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید
» قیمت آبزیان آکواریومی
» پاسخ به سوالات کامپیوتری