مراقب خود باشید: مغز عاشق دل شکسته واقعا مجنون می شود
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: مراقب خود باشید: مغز عاشق دل شکسته واقعا مجنون می شود
من تو پستام لفظ اكثر دخترها رو بكار بردم و همه دختران رو شامل اين صحبتام نكردم .
فرمايشات شما عزيزان هم از اين جهت كاملا درسته و اين جنبه قضيه هم وجود داره و بايد قبول كرد.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من با صحرا عزیز موافقم مقوله ازدواج با عشق ربطی به هم ندارند
زکیه عزیز اون کسی که دچار هیجانات عاطفی میشه تا حدی میره که فکر میکنه دیگه باید با این آدم ازدواج کنه و بعد از مدتی که به قول خودشون زندگی می کنند میبینه که این شخص اون کسی نبوده که اون میخواسته پس همه چیز در سطح بوده و عشق این وسط پوچ بوده و اصلا وجود نداشته
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
بنظر من این بحث ما همش به شخص بر میگرده نمیشه نظر کی دربارش داد.
آقا فرهاد ااااا من کی گفتم پول؟!!!... عقل یعنی پول؟؟؟!!!........... من گفتم با عقل تصمیم میگیرن نگفتم با پول
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقا فرهاد قبول نیست پستتون رو پاک کردین............ من که دیدم
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
الآن که دارم به صحبتهای دوستان فکر می کنم داره یادم میاد که بعله
منم قبلاً عاشق شده بودم! (عشقم اگنس دختر کوچولوم بود) منتها چون عشقم مرد دچار شکست شدم و الان برای همینه که مجنونم
بیـــــــــــــــــا
مجنونم دل خونم ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
يعني اول مي بينن پول و پله طرف چجوريه و خوش تيپ هست يا نه و ماشين چي زير پاشه بعد كه از همه اينا مطمئن شدن خودشونو كم كم عاشق نشون ميدن و باصطلاح شروع ميكنن فيلم بازي كردن و به پسره ميكن كه آره اينقدر اومدي سراغم كه منم وابسته و عاشق خودت كردي و بعد باقي ماجرا .
اینا رو می خونم فکر می کنم یا خیلی احمقم یا خیلی خوبم حالا نمی دونم کدوم یکی از اینها هستم. من که اصلاً به پول و ماشین و موارد دیگه توجه نمی کردم و فقط آدم بودن فرد مورد نظرم برام مهم بود. مهم بود تا بتونم بفهمش و اون هم منو بفهمه و برام احترام قائل باشه.
حالا یه چیزی برای خانمها بگم تا شاید درس بگیرن:
به یکی که براش عروسی مجلل توی باغ و فیلمبرداری و ارکستر و خیلی مراسم های دیگه براش گرفتن حسادت می کردم و می گفتم خوب منم دلم می خواست منم دختر بودم و همین آروزها رو داشتم ولی یک شب که خونه اون کسی که همیشه فکر می کردم خیلی خیلی خوشبخته و با این همه پول و عروسی و ... خوشبخت شده رفتیم. البته این فرد فامیل بسیار بسیار نزدیک منه که نمی تونم اسمش رو بیارم. وقتی دور هم جمع شدیم تا بازی کنیم. همسر مزبور به خاطر اشتباه آوردن ورق چنان داد و فریادی راه انداخت که همسر من ص بار گفت ای کاش نمی رفتیم خونه اشون دختره رو جلوی ما خرد کرد. من واقعاً براش متاسف شدم و دیگه از اون روز به بعد هیچ وقت برای چیزهایی که نداشتم ناراحت نشدم و فقط برای این جواهر با ارزشی که دارم خدا رو شکر می کنم
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» درخواست کمک برا یه پیشی پا شکسته
» لطفا مداد باشید!
» اس مس لیلی به مجنون
» بلدرچین - Quail