بلدرچین - Quail
بلدرچین - Quail
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
رد: بلدرچین - Quail
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
ببخشید اگه پر حرفی کردم فقط خواستم بگم شاید از روی ندونم کاری کار بدی کرده باشم ولی من یه حیوون آزار نیستم. اگه قبل از اینکه بلدرچین بخرم سوالم رو مطرح کردم دقیقا علتش این بوده که اشتباه قبلی رو تکرار نکنم
عشق به حیوانات...
امیدوارم که روزی بتوانید به آرزوی خود برسید و دامپزشک موفقی شوید.
اما بهتر است در خانه بلدرچین نگه ندارید.
چون این حیوون اهلی نیست و خیلی گناه داره. :m/:
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
شاید ما تونستیم از اطلاعات ایشون تو این سایت به وسیله شما استفاده کنیم که این خیلی خوب میشه...
:;;>:
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
دوست عزیز چند نکته کوچک در مورد بلدرچین ذکر کنم:
1. صدا بسیار بلندی دارند و مخصوصا نرها در زمانهای نزدیک به طلوع ساعتها آواز می خوانند.
2. احتیاج به محیط بزرگ و خاک دارند. (عاشق خاک بازی است)
3. استاد پخش کردن هر چیزی که در اختیارش بزارید است از دانه ها گرفته تا بستر و...
من یک بلدرچین نر دارم که نمی خواهم توضیح بدم که چطور ولی بیرحمانه توسط صاحب قبلیش آزار دیده و استخوان ران پاش شکسته بود. بعد از جراحی و قرار دادن پین در استخوان ران در حال حاضر بسیار بهتره و البته با کمی لنگش می تواند را برود. اگر مایل باشید می تواند پیش شما باشد تا کاملا خوب شود و پین را از پایش خارج کنیم (لطف بزرگی در حقش می کنید). البته کاملا به صدای بلندش توجه کنید.
در مورد آرزوی شما برای دامپزشک شدن من واقعا خوشحال می شوم اگر بتوانم کمکی بکنم و هر کاری از من بر می آید در خدمتم.
در مورد بی ارزش بودن دامپزشک در ایران، راستش از حرف شما دلگیر شدم. شاید در ذهن خیلیها این حرف شما درست باشد ولی این خود ما هستیم که برای خود ارزش می گذاریم و من به شخصه می دانم که حیوانات درک می کنند که من فقط برای کمک به آنها کار می کنم و ارزش را آنها برای من تعیین می کنند. هر وقت می توانم به حیوانی کمک کنم و یا درمانش کنم، شادی او بزرگترین شادی دنیا برای من است و هروقت توان این کار را ندارم بزرگترین اندوه دنیا را دارم. من از کار خودم احساسی عالی دارم و دامپزشکی را بسیار با ارزش می دانم، چه انسانها برای کارم ارزشی قائل شوند چه این کار را بی ارزش بشمارند چون هدف من چیز دیگریست و برای رسیدن به آن تا ابد تلاش می کنم.
با تشکر
دکتر ایمان معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
باز هم بخاطر کمکتون ممنونم.
ولی همسرم جزو کسایی که خیلی از بچه های کامپیوتر و فناوری اطلاعات میشناسنش. من خودم هم دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعاتم . بخاطره همین هر کسی راجه به کامپیوتر مخصوصا شبکه های کامپیوتری سوالی داشته باشه من و همسرم در خدمتیم. فقط چون این موضوع هیچ ارتباطی به مسائل این فورم نداره خواهشم اینه که حتما این مسائل و بصورت پیام شخصی بهم بدید تا خللی هم تو کار و هدف آقای محمدفر پیش نیاد . حتی اگه اصرار داشته باشید میتونم ایمیل هم بهتون بدم. خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بربیاد براتون انجام بدم.
آخه من اصلا هیچ اطلاعاتی در باره رشته دامپزشکی و درس های تجربی ها ندارم
به خاطر همین پرسیدم
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
انشالله این دوتا سالم و سلامت باشن
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
اینم یه عکس از مهندس من توی جیب شلوار مامانم لالا کرده
ببخشید اگه عکس تاره آخه من عکسامو با موبایل میگیرم
اینم یه عکس از مهندس و اون خانومه سابقش . نترسیدا بلدرچینها عادت دارن توی گرما پاهاشونو دراز کنن منم اوایل همش خیال میکردم دارن میمیرن ولی بعدا فهمیدم عادتشونه
سعی میکنم عکس و فیلم بیوک خانوم و مهندس رو براتون بزارم آخه دو روزه که بیوک خانوم داره به مهندس پرواز کردن یاد میده <:-p
انگشتان شکسته جوجه بلدرچین
با تشکر
بخاطر دردسرهام واقعا شرمنده ام . ممنون
من هنوز تو شوکم مگه ممکنه بخاطر گرمازدگی بمیرن اونم تو تبریز که همیشه هوا بادی یه تازه قبل از اینکه ببرمشون بالا ظرف آبشونم چک کردم باورم نمیشه من قرار بود فردا اونو ببرم دانشکده دامپزشکی راستش امروز تو خونه پماد ویتامین آ-د داشتیم پیداش کردم که بمالم رو پاش هم اینکه ویتامین سانستول می خواستم یه زره به جوجم بدم تا فردا ببینم دکتر چه داروهایی رو میگه. چیزی که خیلی عجیبه اینه که اون بزرگه هم مرده بود . خیلی حالم بده
» بلدرچین به كمك نياز داره
» کیست که مرا یاری کند (واگذاری بچه گربه، سگ، لاکپست روسی، بلدرچین، خرگوش، کاسکو و....)