چگونه عمر خود را 80% افزايش دهيم
چگونه عمر خود را 80% افزايش دهيم
اين يک راز نيست،
فقط کافي است به آخرين دستاوردهاي متخصصين مرکز ملي هدايت (ارتقاء) سلامت و رفتار شناسي توکيو توجه کنيم!
آنها ميگويند:
1- هرگز سيگار نکشيد و اگر ميکشيد ، نيمه آخر آن را به هيچ وجه نکشيد.
2- در حمام هيچگاه مستقيما زير دوش آب گرم نفس نکشيد. کلر يک قاتل تدريجي است.
3- هنگام شارژ موبايل ابتدا شارژر را به گوشي وصل کنيد و سپس آن را به برق وصل کنيد. بهتر است موبايل خاموش باشد.
4- چاي بيشتر از يک روز مانده را اصلا ننوشيد.
5- هنگام روشن کردن کولر اتومبيل خود ابتدا به مدت حداقل 5 دقيقه پنجره ها را باز بگذاريد و در پمپ بنزينها کولر را خاموش نماييد.
6- غذاي خود را بيشتر از يکبار در مايکروفر گرم نکنيد و بعد از آن درصورت عدم استفاده دور بريزيد.
7- با حيوانات خانگي تعامل مثبت داشته باشيد. آنها ممکن است از خيلي از انسانها سالمتر و تميزتر باشند. عوامل مشترک زياد آنها با انسانها ميتواند به شکل واکسن در بدن عمل کند.
8- هنگام غذا بين هرلقمه حداقل 1 دقيقه فاصله بگذاريد و دو ساعت قبل و بعد از غذا و هنگام آن نوشيدني ننوشيد.
9- هنگام حرکت اتومبیل، پنجره ها را تماما باز نکنيد تا هوا بصورت باد وارد مجاري تنفسي نگردد.
10- لوازم آرايشي را بيشتر از 5 ساعت برروي پوست خود باقي نگذاريد. سلولهاي پوستي نياز به تعرق و تنفس دارند. درمنزل نيز تا حد امکان از لباسهاي گشاد ، راحت و باز استفاده نماييد.
11- موهاي خود را بيش از يکبار در شبانه روز شانه نکنيد.مراقب ورود شوره سر (حتي بصورت نامرئي) به چشمها و مجراي تنفسي خود باشيد.
12- هنگام دويدن و راه رفتن سر خود را بالا نگهداريد.هنگام نشستن و خوابيدن برعکس سر خود را پايين نگهداريد.
13- توجه بيش از حد به وزن، سودمند نيست. بدن انسان قادر است بصورت خودکار ميزان ورودي، جذب و ميزان دفع را تنظيم نمايد و اشتهاي طبيعي نيز متناسب با آن ميباشد. هرچه قدر دوست داريد بخوريد.
14- اگر نياز مالي نداريد، لازم نيست روزي 8 ساعت کار کنيد. بهترين تعداد ساعات کاري بين 5 الي 6 ساعت ميباشد.
15- ...
16- هرگز پشت مانيتور (هاي قديمي) که روشن هستند قرار نگيريد. ضرر آنها از خيلي از دستگاههاي عکسبرداري بيشتر است.
17- ورزش و تحرک در ابتداي صبح نه تنها سودمند نيست بلکه خطرناک نيز هست. سعي کنيد آن را در حداقل 3 ساعت بعد از بيداري و یا عصر انجام دهيد.
18- توجه بيش از حد به امور سياسي، ورزشي و اقتصادي براي سلامت روان مضر بوده و در دراز مدت به علت عدم امکان تسلط بر کنترل آنها، باعث اختلالات رواني ميگردد.
19- معجزه جواهر آلات براي خانمها را فراموش نکنيد. حتي اگر صرفا به ديدن آنها باشد.
20- هيچگاه به پهلو نخوابيد. سعي کنيد در جهت عمود بر محور مغناطيسي زمين بخوابيد.
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
رد: چگونه عمر خود را 80% افزايش دهيم
بعضی مواردش بد آموزی داشت .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
غذاي خود را بيشتر از يکبار در مايکروفر گرم نکنيد و بعد از آن درصورت عدم استفاده دور بريزيد.
خیلی از این موارد را میدونیم
ولی باز رعایت نمیکنیم
محمد جان دستت دردنکنه
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
تشکر آقا محمد
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
برای خودمم جالب بود بعضیاش رعایت نمیکردم!
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
هرگز سيگار نکشيد و اگر ميکشيد ، نيمه آخر آن را به هيچ وجه نکشيد
پریشب از باشگاه میومدم سوار تاکسی شدم دیدم راننده جوونه و داره ته سیگارو میکشه گفتم آقا بی زحمت تهشو نکش!! گفت چرا ؟ میخوای بدم تو بکشی؟؟!!!!! گفتم نه! میگم تهش سرطانزاست!!!
گفت باشه و انداخت بیرون!!
آفرین آقا محمد ، بخش مهم زندگی ما، انتقال دانش و اطلاعات به دیگران و کاربرد آن ها در زندگی روزمره است
وظیفم بود!
اگه بهش نمیگفتم عذاب وجدان پیدا میکردم!
میگم بیشتر زندگی کنم که چی
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
- ورزش و تحرک در ابتداي صبح نه تنها سودمند نيست بلکه خطرناک نيز هست. سعي کنيد آن را در حداقل 3 ساعت بعد از بيداري و یا عصر انجام دهيد.
مریم جان بهتر از من میدونن لیکن اوایل صبح سطح تسترون خون در بالاترین سطح خود قرار داره و بهترین زمان برای ورزشه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
همینطور کسایی که انقدر از مرگ همسروشون دیوانه شدند که دیگه بچه هاشون نمیتونن تحملشون کنند
انقدر بد اخلاق شده وقتی شوهرش مرده ادم نمیتونه طرفش بره من از شوهرش خوشم میومد خیلی ناراحت شدم مرد ولی خودش خیلی ترسناکه
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
حیلی مطلب مفیدی بود
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
عمر هم دست خداست ، مهم اینه که در همین لحظه چقدر از زندگیمون لذت میبریم و چقدر واقعا زندگی میکنیم
ممنون مریم عزیز. بله درسته. من که به بزرگترین آرزوی زندگیم رسیدم. امیدوارم همه هم به آرزوهاشون برسن.
فریده خانم ان شا الله زودتر حالتون خوب شه
ولی من دوست دارم عمر زیادی داشته باشم اما با عزت
» افزايش فاصله بين فلسهاي لاكي
» چگونه غذا دادن
» اسپرین چگونه عمل می کند
» چگونه بفهمیم کم خونیم؟