تبریز شهر اولین ها
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: تبریز شهر اولین ها
واقعا خیلی خوش حال شدم از نظرات اعضای خوب
شما بیایین تبریز منمن قبل از اومدن ÷یام بدیدن بد شما رو جاهایی ببرم که کیف کنید
و این رو هم بگم
میزان سیگاری خانم هادر تبریز در حدود صفر است
دوما شما لطف کنید از اصفهانیان عزیز بپرسید خانمشون اهل کجاست جواب خوبی رو خواهید شنید
اگر خواستید جوابش رو تو پیام خصوصی می گم به هرکی که خواست
دوما به نظر من بهترین مادر های دنیا رو داره
و ما یک چیزی داریم که شما ندارید اگر کسی گفت چی است جایزه داره
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
زکیه عزیز زدی تو خال
درسته تراختور افرین بر شما که تراختور می گید نه تراکتور این ها با هم خیلی فرق دارد
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
تبریز خیلی چیزا داره که تهرون نداره!و ما یک چیزی داریم که شما ندارید اگر کسی گفت چی است جایزه داره
مثلا اینکه درست آخر پاییز، اتوبان رو کلا بشکافن... چند روز بعد برف بباره و ملت تا زانو تو گل فرو برن.
مثلا یه خیابون رو با کلی مهندسی آسفالت و خط کشی کنن درست یک ماه بعدش بکنن و لوله گذاری کنن، حالا این وسط ملت هرچی خاک بخورن و سروصدا بشنون هیچ مشکلی نداره.
مثلا اینکه بیان تو یه چهاراه که خیلی پرتردده نرده بکشن که ملت مجبور بشن از پل روگذر ردبشن، بعد بیان واسه روگذز پله برقی کار بذارن و پله رو واسه همیشه خاموش کنن... تا هرکس که رسید بالا، مثل کارتون پلنگ صورتی، بنفش بشن.
مثلا اینکه ملتش خود جوش باشن، به این معنی که اگه تو اتوبوس یه تا مو از پسر به سمت بانوان میل کنه، یهو همه غیرتی بشن و به فحش ببندنش. حال اگه تهران باشه و دختر بیاد بغل دست پسر تو قسمت مردونه بشینه اصلا و ابدا کسی نگاشون هم نمیکنه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
مثلا اینکه ملتش خود جوش باشن، به این معنی که اگه تو اتوبوس یه تا مو از پسر به سمت بانوان میل کنه، یهو همه غیرتی بشن و به فحش ببندنش. حال اگه تهران باشه و دختر بیاد بغل دست پسر تو قسمت مردونه بشینه اصلا و ابدا کسی نگاشون هم نمیکنه.
من یدفعه سوار اتوبوس اصفهان تهران شدم.......جا نبود ردیف آخر سوار شدم .....کسی هم عقب نبود تنها نشسته بودم......تو راه نگهداشت تا مسافر سوار کنه...... 5-6 تا پسر دانشجو شر و شور رو سوار کرد....همه اشون رو میخواست ردیف آخر سوار کنه.... من اعتراض کردم که نمی خوام کنار اینا بشینم....ولی قبول نمیکرد.....آخر سر از یکی از آقایون که با همسرشون نشسته بودن خواهش کردم جاشون رو با من عوض کردن..... حالا شما راضی هستید که همچین کاری رو با خواهرتون بکنن؟
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
اینکه راننده میگفته الا و بلا باید بغل دستتون بشینن با اینکه دختر خیلی راحت بیاد قسمت مردونه و کنار دست یه پسر یا آقا بشینه خیلی با هم خیلی فرق دارن. بحث رو فلسفی/احساسی نکنین..ولی قبول نمیکرد.
همچین نوشتی با خواهرتون همچینین کاری بکنند انگار چیکار کرده بودند.
تا زمانی که کسی کار خلاف ادب و نزاکتی نکرده و اشتباهی ازش سر نزده اینکه در اتوبوس کنار دست یک خانم یک اقا بشینه یا در اتوبوس شرکت واحد یک دختر خانم کنار دست یک اقا بشینه دلیلی بر زشت بودن عمل نیست.
هست؟
در ثانی
مشکلات راه و جاده و شهر داری مخصوص همه شهر هاست.
مگه نه؟
اين مطلب آخرين بار توسط sahra1970 در 7/8/2010, 05:08 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
من تصورم از دانشجوها خیلی بالاتر از این حرفهاست.
بگذریم
این حرفها باعث نمیشه تبریز نیاییم.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
در هتل گستران واقع در چهارراه آبرسان هم اتاق داشتیم. یادش بخیر...
خیلی خوش گذشت. جا داره از همکاران و دوستان عزیز پالایشگاه تشکر کنم و بگم : یورولمیاسیز !!
Nima_mtg- دوست گفتگوی لاک پشتی
اینکه جای خود داره. خنده دار تر از اون اینه که در هیچ کجای دنیا نمیان پالایشگاه رو وسط/نزدیک شهر بزنن که تا چند کیلومتری لم یزرع و شهر از نظر آلودگی سرب رتبه یک کشوری رو کسب کنه !ولی من که تا حالا قطار شهری ندیدم کسی دیده؟
یکی از فامیل های ما 15 سال پیش خونه پیش ساخته خریدن و هنوز که هنوز هیچ خونه ای در دسترسشون نیست تنها چیزی که دارن تو این سالها یدن فقط هزینه های هنگفته الانم بعضی هاشون از سر نا چاری رفتن تو وحداشون زیر گل و خاک و دود نشستن دارن زندگی میکنن
ممنون هاله جان؛اقا افشین فقط دارن حقایق رو می گن در کنار همه چیز های خوب نمی شه از حقایق تلخ گذشت
خوشحالم که همفکر و هم منطقیم.
من که تصمیم گرقتم خانواده ام رو مجبور کنم تا در اولین فرصت یه سر به این روستای زیبا بزنیم!
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته این عکس مال زمستونشه
و یه چیز این هتله خیلی گرونه هااااااااااااااا
اینم شتر های قوم تپه که قرار مسابقات ورزشی هم قراره توش برگزار بشه
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» در تبریز از کجا لاکی بخرم؟
» واگذاری گوش قرمز کوچیک (تبریز)
» واگذاری برکه ای اروپایی(تبریز)