درخواست کمک به سگها در تبریز
درخواست کمک به سگها در تبریز
" در شرایطی که ما داریم سال نو رو در کنار خانواده ها جشن میگیرم تعداد زیادی توله سگ رو انسانهای پست وکثیف از مادرشون جدا کردن و به محل معدوم کردن سگها بردن .طبق اطلاعاتی که من دارم دامپزشکی به نام دکتر بهرنگ با گرفتن 5000 تومان پول داروی بیهوشی برای هر سگ و به جای استفاده از داروی بیهوشی با گرسنه نگه داشتن اونا در قفسهای تنگ و استفاده از میله های اهنین و کوبیدن ان بر سر توله ها و نیز پرتاب انها از بلندی به جاده ها اقدام به کشتار سگها میکنه.ما جمعی از حامیان حیوانات تصمیم داریم روز 15 فروردین با تجمع در محل معدوم کردن سگها و دعوت از مطبوعات و صدا وسیمای تبریز صدای اعتراضمون رو به همه جا برسونیم.دوستان بیایید زبان گویای حیوانات - این مظلوم ترین ومعصومترین موجودات عالم باشیم.بیایید نذاریم با وحشیانه ترین شیوه ها و زجرکش کردن حیوانات اونا رو بکشن.ما اسم خودمون رو انسان گذاشتیم.چشمان معصوم حیوانات به دست یاری ما دوخته شده.استدعا دارم با حضور در این تجمع و یاری رساندن از نظر فکری ومعنوی ویا اطلاع رسانی به دوستان یا هر نهادی که میدونید مفید خواهد بود ما رو در این امر انسانی و مهم یاری کنید. لطفا اگه وجدان بیدار داریم بیکار ننشینیم. پیشرفت فرهنگ هر ملت رو از طرز برخورد مردمش با حیوانات میشه فهمید. با تشکر از کسانی که مارو یاری خواهند کرد... "
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: درخواست کمک به سگها در تبریز
دامپزشک؟!!!جلاد!!!
یعنی چی اونوقت؟خب چی کار باید کرد کجا هستن دقیقا؟البته همچین دور از انتظار هم نیست اینکارا...متاسفانه نمونه هاش زیاد پیدا میشه کاش بدونیم لااقل باید چی کار کنیم!
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
وای بر من
جریان این چیه من تو مسافرت هستم فردا هم میرم بیش دکتر معماریان تهران
بچه ها کجای تبریز اتفاق افتاده لطفا کامل توضیح بدید
بچه های تهران ادرس می خوان چیکار والا الان این خبر رو در کاشان می خوانم هنگ کردم
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
با تشکر
گفتگوی لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
معدوم کردن سگهای اهلی تبریزوحومه
انجمن دوست داران حیوانات(تبریز)
دوست داران حیوانات- کاربر تازه وارد لاک پشتی
لینک دیدن عکسهاوفیلمهای محل نگهداری سگها در حومه تبریز
اين مطلب آخرين بار توسط دوست داران حیوانات در 3/28/2011, 10:49 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
دوست داران حیوانات- کاربر تازه وارد لاک پشتی
راستشو بخواین من زیاد باور نکردم
فکر نکنم دیگه این همه وحشی باشن
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
mariana- کاربر متوسط لاک پشتی
سارا س نوشته است:
راستشو بخواین من زیاد باور نکردم
فکر نکنم دیگه این همه وحشی باشن
سارای عزیز من از این دست اخبار که بشنوم اصلا توش شک نمیکنم!!!از بس که ندیدیم این چیزارو...
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
» تبریز شهر اولین ها
» استرس در سگها
» سگها خواب می بینند؟
» در تبریز از کجا لاکی بخرم؟