مغز خانم ها و آقایان
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: مغز خانم ها و آقایان
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
آره خب با این حرفتون موافقم !نظر شخصیه من اینه که همه اینا بر میگرده به اسلام
احتراما، من به خاطر رضای کسی پست نمیدم.
منم جای اقا افشین بودم دیگه پست نمیدادم
در مورد بحث اول یک مثال خواستم که فقط مهسا و تا حدودی عارف پاسخ دادن.در مورد بحث دوم هم گفتم که حوری بهشتی وجود نداره اما با بقیه نظرات مهسا موافقم.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
اما خانمها چون 24 ساعت توی فکر هستن چی کار کنن. چی بپوشن. چجوری مهمونی بدن. غذا چی درست کنن تا جلوی زنهای دیگه بالا برن. چطوری پذیرایی کنن تا بقیه خانمها کنف بشن. برای مهمونی دسر و غذا چی باشه. چطوری برای همسرشون تولد بگیرن که همه انگشت به دهن بمونن. چطوری کارشون رو پیش ببرن تا خانمهای دیگه جلوش کم بیارن. وقتشون رو چطور تنظیم کنن که هم به کارهای خونه برسن هم شرکت. کی برن خرید برای مواد غذایی خونه. کی سبزی بخرن. کی گردگیری کنن. کی جارو بکشن. کی لباس بشورن. کی ظرفها رو بشورن. چند ساعت می تونه بره اینترنت تا بتونه به کارهای دیگه اش برسه. کی آب ترازیویم رو باید خالی کنن. به لاک پشتهای مریض چجوری برسن. وقت داروشون دیر نشه. کارشون رو کی تحویل بدن تا دیر نشه. کی وقت کنن پشت سر این و اون حرف بزنن. برای کی حرف در بیارن. کی برن خرید. برای خونه چی بخرن. عروسی فلانی چی بپوشن که تک باشن. همه اینها مسائل بسیار بزرگیه که صبح تا شب توی سر خانمها می چرخه. و هیچ وقت تعطیلی وجود نداره
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
عالی نوشتین.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ولی واقعا چطور وقت میکنیم همه این کارها را با هم انجام بدیم. : [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
mahssa- کاربر خوب لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» 50 ویژگی خاص آقایان
» تصاويري ديدني از شگفتيهاي آقايون
» قطعه شعری در وصف آقایان
» کلاسهای تخصصی مخصوص آقایان (طنز)