چگونه جذاب باشیم
چگونه جذاب باشیم
همه ما علاقهمندیم یادمان در دلهای اطرافیان باقی باشد و این تنها با سلاح خُلق خوش حاصل میشود. هنگامی كه به خاطرات پررنگمان با آشنایان مراجعه میكنیم افراد مهربان و خوش اخلاق از ماندگارترین شخصیتها در ذهن و رحمان میباشند. چنین ماندگاری در قلبها آرزوی همه ماست و این مهم به دست نمیآید مگر آن كه از رموز آن آگاه باشیم.
یكی از مهمترین رازهای رسیدن به آن جذابیت است و قبل از هر چیز باید بدانیم كه جذابیت چیزی غیر از زیبایی است. شخص میتواند صورت زیبایی نداشته باشد اما بسیار جذاب باشد و هم چنین میتواند بسیار زیبا باشد اما اصلاً جذابیت نداشته باشد. جذابیت و گیرایی یك ویژگی كاملاً اكتسابی است و به راحتی میتوانیم صاحب آن باشیم:
۱ - ظاهری آراسته داشته باشید.
تمیز و مرتب باشید، هماهنگی و پاكیزگی شما، ناخودآگاه شما را جذاب میكند. بعضی از افراد براساس تصوری اشتباه برای جذاب شدن به زحمت زیادی میافتند و خود را به شكلهای عجیب و غریبی درست میكنند. مهمترین مسئله این است كه مرتب و هماهنگ و در عین حال ساده باشید. نامرتب بودن حتی حرفهای قشنگ، مثبت و تأثیرگذار شما را ضایع میكند. فرزندی كه همیشه پدر و مادر خود را آراسته و با ظاهری مرتب میبیند، ظاهر آراسته فرد ناآشنا او را نمیفریبد. چون ممكن است جذب ظاهر آراسته كسی شوند كه تأثیر منفی او از اثرات مثبتش به مراتب بیشتر باشد.
۲ - بیشتر سكوت كنید.
غالباً افراد به اشتباه برای این كه جذابتر شوند، بیشتر شلوغ میكنند و به خطا میروند. سكوت، یك تأثیر ذهنی و روانی بسیار قوی میگذارد. در سكوت، فرد پیرامون خود خلاء ایجاد میكند و هر خلایی، جذب را سبب میشود. آنها كه بیشتر صحبت میكنند و كمتر میشنوند از جذابیت خود میكاهند، حال آن كه سكوت و گوش دادن بیشتر به واقع شما را عاقلتر و قابل اطمینانتر معرفی میكند و این زمینهای مساعد برای صمیمیت بیشتر است. سكوتی سرشار از اعتماد به نفس سرچشمه صمیمیت است.
۳ - نرم و ملایم سخن بگویید.
هنگامی كه نرم و ملایم صحبت میكنید افراد را جذب خود میكنید و به راحتی میتوانید بر روی آنها تأثیر بگذارید. آدمهای خشن و داد و بیدادی افراد مناسبی برای اطمینان كردن، نیستند.
۴ - فرد محترمی باشید.
بیاحترامی به خود، به دیگران و بیاحترامی و بی ادبی در كلام و رفتار همگی از جذابیت شما میكاهد. شما باید هم در ظاهر آراسته باشید و هم در باطن وارسته. افراد مؤدب و متین و محترم بی تردید جذابند و این جذابیت از درون موج میزند.
محترم و مؤدب و باشخصیت باشید، خواهید دید خود به خود جذاب میشوید.
۵ - زیاد شوخی نكنید اما بسیار تبسم كنید.
شوخی فراوان از انرژی ذهنی و جذابیت شما میكاهد چرا كه شوخی فراوان به تدریج مرزهای لازم بین افراد را از بین میبرد متبسم باشید كه تبسم به چهره شما جذابیتی عمیق و ژرف میبخشد. در تبسم، سنگینی و متانت و جذابیت است.
۶ - قاطعیت یعنی جذابیت.
كسانی كه شخصیت قاطعی دارند و هدفها و ارزشهای معینی دارند، بیاستثنأ میتوانند افراد جذابی باشند. زیرا شخصیتهایی جذاب و تأثیرگذارند كه بسیار مصمم هستند و اعتماد به نفس دارند. به دنبال اهداف مشخصی بودن و به آنها رسیدن اعتماد به نفس زیادی به ارمغان میآورد و جذابیت از وجود چنین شخصی موج میزند.
--------------------------------------------------
آسان بود، این طور نیست؟
فكر میكنم شما هم میتوانید یكی از جذابترین و ماندگارترین مردان و زنان باشید. اگر می خواهید دیگران عاشق شما شوند ، معطل نشوید دست به كار شوید!
دوستان عزیزم خوشحال میشم نظراتتان را در این باره بشنوم (بگویید کدامیک براتون جذابیت بیشتری دارد و یا کدامیک را قبول نمیکنید...و یا هر نظر دیگر) من هم نظرم را خواهم گفت :\m/:
برگرفته از سایت
به سوی خوشبختی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: چگونه جذاب باشیم
محترم و مودب بودن همیشه باعث ایجاد احترام برای من میشه.ارام و متین بودن هم همینطور.
ظاهر آراسته در کنار بقیه موارد با ارزشه
سکوت کردن یا خیلی جدی بودن اگر زیاد باشه اطرافیان ر مؤذب میکنه.
اعتماد به نفس زیادی هم باعث میشه فقط آدم خودش حس کنه که برای همه جذابه
مرسی مریم جان
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
این برای من خیلی جالب بود ، چون من اکثرا ساکتم و بیشتر گوش می کنم تا حرف زدن. و خیلی ها از این کارم خوشون نمیاد و دقیقا فکر می کنن شلوغ بودن یعنی جذب کردن!
البته ناگفته نماند که دیگران هم شخصیت شلوغ اونا رو جذاب تر می دونستن !
- قاطعیت یعنی جذابیت.
به این مورد هم 100% معتقدم.
بقیه موارد هم که به قول صحرا جون برای آدم احترام میاره صددرصد.
اين مطلب آخرين بار توسط پریا در 6/5/2010, 15:21 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
فکر می کنم خیلی از آدما به خاطر رعایت نکردن همین موضوع، جایی در دل دیگران باز نمی کنند...
ممنون مریم جان. جالب بود
اين مطلب آخرين بار توسط مروارید خانوم در 6/5/2010, 15:41 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
مروارید خانوم- کاربر خوب لاک پشتی
فکر می کنم خیلی از آدما به خاطر رعایت نکردن همین موضوع، جایی در دل دیگران
باز نمی کنند...
ممنون مریم جان. جالب بود
مروارید خانوم- کاربر خوب لاک پشتی
اما خیلی ها آدمهای شلوغ را بیشتر تحویل میگیرند
منم خیلی آدم ساکتی هستم
البته نه همه جا.
آدم باید بدونه کجا چه رفتاری از خودش نشون بده
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
اما به نظر من اگر هر 6 مورد در جای خودش استفاده بشه جذابیت خود به خود در فرد ایجاد میشه. به نظر من جذابیت نهایت تعادل در یک فرد است
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
وقتی طرف مقابلت:
1.بچه باشه: صر وصدا بازی شلوغ کاری.
2. نوجوان:زیبا بودن.
3.جوان: همه موارد
4.میانسال:سکوت و احترام
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
من با همه موارد موافقم اما تا حالا نتونستم مورد 2 رو امتحان کنم. اصلاً نمیشه. من ساکت باشم : نمیشه چی کار کنم. با مورد 5 هم موافقم اما من در مورد کسی حرفی نمی زنم یا شوخی در مورد کسی نمی کنم که باعث بی احترامی و ناراحتی بشه. همیشه سر مسائل دیگه ای که مربوط به اشخاصی که نمی شناسن شوخی می کنم. تبسم هم چی بگم همیشه در حال خنده و شیطنت هستم. نمی دونم چرا نمی تونم مثل یک خانم مودب بشینم و این قدر شلوغ نکنم ؟!
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
۴ - فرد محترمی باشید.
بیاحترامی به خود، به دیگران و بیاحترامی و بی ادبی در كلام و رفتار همگی از جذابیت شما میكاهد. شما باید هم در ظاهر آراسته باشید و هم در باطن وارسته. افراد مؤدب و متین و محترم بی تردید جذابند و این جذابیت از درون موج میزند.
محترم و مؤدب و باشخصیت باشید، خواهید دید خود به خود جذاب میشوید.
- قاطعیت یعنی جذابیت.
كسانی كه شخصیت قاطعی دارند و هدفها و ارزشهای معینی دارند، بیاستثنأ میتوانند افراد جذابی باشند. زیرا شخصیتهایی جذاب و تأثیرگذارند كه بسیار مصمم هستند و اعتماد به نفس دارند. به دنبال اهداف مشخصی بودن و به آنها رسیدن اعتماد به نفس زیادی به ارمغان میآورد و جذابیت از وجود چنین شخصی موج میزند.
من این 2 مورد رو قبول دارم و همیشه انجام میدو.البته موارد دیگه هم تاثیر گذاره.
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
» چگونه یک پاورپوینت خوب بسازیم و ارائه بهتری داشته باشیم
» چطور امضایی شیک و جالب داشته باشیم
» شكمی عضلانی و جذاب
» نوشتهای کوتاه و در عین حال جذاب از دالایی لاما