تا کی حیوانات باید فدای خودخواهی ما بشن؟
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: تا کی حیوانات باید فدای خودخواهی ما بشن؟
البته به هر صورت فکر می کنم که بحث در مورد جسد به گنجشک کوچولو هم تا حدودی در مورد حفاظت از حیوانات باشه(البته نه زنده شون ، بلکه مردشون!)
بله البته اگه گربه ها اون قدر گرسنه باشند که حتی اونم بهتونه کمکشون کنه ، بد نیست ، ولی همه جا این صدق نمی کنه! باید دید گربه های هر محل چه طوری هستن! و نباید یه طرفه به قضاوت رفت! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
ممنون آقا پرهام
به هر حال باید بحث این باشه که
اگر فردی را دیدیم که از هر حیوانی که داره , خوب مراقبت نمیکنه باید چیکار کنیم؟
تا چه حد پیش بریم؟
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
این بحث خیلی من رو آزار می ده! می دونید چرا ، به خاطر همون پرنده کوچولو! در عوض یه کار خوبی کردم ، طی مدتی لاک پشت های خودم رو آماده کردم و به یکی از دوستان دادم تا در گنبک رهاسازی کنند! تا اون ها که از بچگی پهلوی من بودند ، آینده ای خوب داشته باشند! الان دیگه دارن در پی آینده خودشون در طبیعت تلاش می کنند! امیدوارم که در نگهداری از بقیه حیواناتم هدا بهم کمک کنه و زنده بمونه و مثل اون پرنده معصوم نشن! خبرهای داغی هم دارم که به زودی(در تاپیک های مرتبط) می گم! موفق باشید ، پرهام.
اگه بحث رفته بود مثلا سمت ازدواج و مهریه (!!) میشد منحرف شدن !! اما وقتی ما داریم در ادامه ی همین موضوعات باهم صحبت می کنیم این منحرف شدن نیست. اینجوری دست و پای آدم رو توی صحبت کردن می بندید. اگه دقت کرده باشید من چند وقته که زیاد صحبت نمی کنم و به خاطر همین مسئله است.
اگه ما بخوایم واسه هر بحثی که پیش میاد یه تاپیک بزنیم ، که نمیشه ( مثلا با جسد گنجشگ چه کنیم ! ).
پس بهتره بذاریم پنجره هایی که در بحث ها باز می شوند ادامه پیدا کنند.
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
مطلب شما کاملا مرتبط بود
مطلبی که من شروع کردم و رسید به موش ها و گربه ها بحث را منحرف کرد.
و باعث شد به سوال شما درست پاسخ داده نشه
پوزش میخوام
کاش میذاشتید بحث پیش بره. آدم توی این بحث های متفرقه که بینش ایجاد میشه خیلی چیزا رو یاد میگیره. منم داشتم از صحبت های شما استفاده می کردم. واسه ی همین دلم سوخت که قطعش کردید.
حرفتون حساب است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته این بحث هم به نتیجه رسید ، اونم این که نمی شه در مورد همه چیز 1 طرفه قضاوت کردم ، هر کس با توجه به شرایط محل خودش می تونه بفهمه که بهترین گزینه برای جسم بی جان گنچشکی که می خواسته برای رهاسازیش بهش کمک کرده باشه چیه ، بعضی جا ها دادنش به گربه ها خوبه و بعضی حاها هیچ فایده ای نداره! ولی نباید قضاوت بدون بررسی و یه طرفه انجام داد!
و این که انتقادات هم بهتره در جایی مثلا در مسائل مربوط به فرم و انتقاات و نظرات انجام بشن ، چون این هم به گونه ای با موضوع اصلی تاپیم مغارت داره! با تشکر ، موفق باشید ، پرهام.
اینکه یک گنجشک را بخاطر پرواز یاد دادن و لذت بردن کشتم و حالا آیا دادن گنجشک یا حیوان مرده به دیگر جانداران ظالمانه و خودخواهانه است یا کار نیک است؟
حالا که حیوانات فدای خودخواهی ما انسان ها میشن ... بعدش باید یک نتیجه گیری مثبت بشه حالا در هر مورد (حفظ و نگهداری شان .. تذکر به دارندگان شان ... قبول مسئولیت شان ... و در نهایت عمل ما در برابر مرده ی اینها ) نه اینکه فقط به حال مرغ مینا غصه خورد و بعد تاپیک تموم شه! :
به نظرم هیچ اشکالی نداشت که ادامه پیدا میکرد!
اینکه بعد از مرگ حیوان هم چکار باید کرد دفنشون کنیم بدیم گربه بخوره یا ... میشه گفت مربوط بوده
اما من بازم در مورد موش و گربه های محله عقیده دارم ربطی به موضوع نداشت
چقدر باید حرف خودم را پس بگیرم؟
اين مطلب آخرين بار توسط sahra1970 در 6/6/2010, 05:05 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
شما درست میگید :*
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 6/6/2010, 06:57 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» جوجه های رنگی قربانی خودخواهی انسان
» تصاویر کبوتری که تنها شانس زندگی را فدای تماشای طبیعت کرد
» ایگو، برنده مقام اول در دومین جشنواره حیوانات خانگی در بخش حیوانات خاص
» وبلاگ طبیعت و حیوانات من(حمایت از حیوانات و حفاظت از محیط زیست)