عفونت چشم لاکپشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: عفونت چشم لاکپشت
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
مشکل چشمان لاک پشت حل شد؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
لاکی ها خیلی خوب میتونن از پس خودشون بر بیان
BoZhoo- کاربر متوسط لاک پشتی
همانطور که جناب محمدفر گفتند شما بیش از اندازه وسواس دارید ولی همانطور که پیشتر هم ذکر کردم علاوه بر شستشوی دست که واجب است، انجام کشت مدفوع، آنتی بیوگرام و درمان لاکپشتهای آلوده واجب است. درضمن جناب محمد فر مقایسه شما کمی غیر منصفانه است. سگ وگربه هر دو حیوانات بسیار تمیزی هستند بسیار تمیزتر از انسان (می توانم این موضوع را با مطالب علمی ثابت کنم). شاید منظور شما این است که بیماریهای مشترک بین لاکپشت و انسان کمتر است که این کاملا صحیح است.
با عرض پوزش
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
در ضمن کف دریا وسیله ای است که باید استفاده شود در چند وقت یکبار برای لاک پشت نه در هنگام نرمی لاک فقط
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
باید لاکپشت رو توآبجوش گذاشت که عفونتش بهتر بشه
نه عزیز . منظور اینکه آب را قبل از مصرف به جوشانید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید. این برای شهرهایی که آب لوله کشی بی کیفیتی دارند مناسب است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
واقعا شرمندم که بعضی مواقع مجبورم در مورد تجویزات بعضی از همکارهایم توضیحاتی بدم و به هیچ عنوان دوست ندارم که دامپزشکان و همکاران خود را بی سواد جلوه بدم که بجز موارد خاص اصلا هم اینطور نیست. شاید کار تخصصی آنها در موارد دیگری است ولی در این شرایط بهتر است از کلمه نمی دانم استفاده کنیم.
بتامتازون یک کورتن است و درست است که از آثار ابتدایی آن کاهش التهاب است ولی کورتونها باعث کاهش ایمنی چه لوکال و چه عمومی می شوند و این امر در طولانی مدت نه تنها کمک به درمان نمی کند بلکه می تواند باعث ایجاد عفونتهای ثانویه و بدتر شدن شرایط شود. این مشکل می تواند یک بلفاریت ناشی از کمبود ویتامین A باشد و یا با عفونتهای دیگر کامپلیکیت شده باشد، به هر حال استفاده از ویتامینهای AوD که ویتامینهای محلول در چربی هستند در آب آکواریوم کاری کاملا غیر علمی است و این ویتامینها در آب حل نمی شوند و کاری بی فایده است. شاید تنها پماد ویتامین A چشمی به لاک پشت شما کمک کرده. به هر حال به هیچ عنوان کورتن استفاده نکنید گرچه در ظاهر علائم را برطرف می کند ولی بسیار خطرناک است.
با تشکر و عرض پوزش
دکتر معماریان
مشکل من که از آب بود الانم خدا رو شکر خوب شد
BoZhoo- کاربر متوسط لاک پشتی
من 2 هفته است که هوا گرم شده هیتر را از برق کشیدم
دمای آب روی 25 است
داخل خانه گذاشتید یا بیرون؟
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
دمای آب هم باید 24 تا 25 درجه باشد و زیر لامپهای هیتر 31 تا 32 درجه
دکتر معماریان
با توجه به این که بک بار از کورتون استفاده کردید وضعیت می تواند بسیار بد و خطرناک باشد
لطفا سریعتر به دامپزشک مراجعه کنید و اگر خواستید بگید تامن شما را به دانشکده دامپزشکی شیراز معرفی کنم.
با تشکر
دکتر معماریان
اين مطلب آخرين بار توسط mina-b در 5/14/2009, 08:05 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی