احتمالا عفونت
احتمالا عفونت
از روی لاکش یه مایع سفید رنگ خارج میشه که بوی خیلی بدی هم داره یه چیزی تو مایه های بوی پوسیدگی البته من خیلی دقت کردم ولی اثری از شکستگی یا سوراخ شدن روی لاکش ندیدم ولی ممکنه انقدر سوراخ ریز باشه که من ندیده باشم . به نظرتون باید چکار کنم ؟ نمیدونم چرا اینطوری شده ؟ یکدفعه این اتفاق براش افتاد . در ضمن تا قبل از اون هم اطراف گردنش یه مقدار پوست اندازی داشت که دیگه الان متوقف شده . میشه کمکم کنید لطفا ؟
من ساکن مشهدم .
rain- کاربر خوب لاک پشتی
رد: احتمالا عفونت
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
rain- کاربر خوب لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
اگر لطف کنید عکس قرار بدهید بهتر می توانم راهنمایی کنم. دارویی که درون آب استفاده نمی کنید؟ چون می تواند از عوارض آن باشد.
با تشکر
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
نه دارویی استفاده نمیکنم . عکس فایده ای نداره چون توی عکس اصلا چیزی دیده نمیشه منم نتونستم سوراخ شدگی یا شکستگی روی لاکش پیدا کنم . یه دفعه اینطوری شده .
rain- کاربر خوب لاک پشتی
با عرض پوزش
rain- کاربر خوب لاک پشتی
حالا سوالم اینه که لاکیه من دچار پوست اندازی ناقص شده یعنی مدتهاست که داره پوست اندازی میکنه که اونم ذره ذره است برای درمان باید چکار کنم؟
rain- کاربر خوب لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
منبع نور UV دارید؟
ماهی کلیکا رو بطور کامل بدون سر و دم براشون خورد میکنم و میخورند . برای منبع UV هم باید بگم که 24 ساعت توی حیاط زندگی میکنند در یه محیط کاملا طبیعی که در صورت تمایل میتونند از آب و آفتاب و خشکی با توجه به نیازشون استفاده کنند.
rain- کاربر خوب لاک پشتی
rain- کاربر خوب لاک پشتی
1. کمبود ویتامین A
2. کمبود رطوبت
البته موارد دیگری هم هستند که کمتر شایع است.
مورد اول در صورت استفاده از لاشه کاما پیش نمی آید. مورد دوم باید از نگهداری در هوای خشک خود داری شود
یه سوال دیگه هم دارم الان که کم کم داریم وارد هوای سرد و زمستانی میشیم اگه بازم توی حیاط زیر خاک که خودشون گود کردن بمونند مشکلی پیش نمیاد یا اینکه باید بیارمشون داخل خونه؟
rain- کاربر خوب لاک پشتی