مواد نگه دارنده سوسيس و کالباس توان دفاعي بدن را کاهش ميدهند
مواد نگه دارنده سوسيس و کالباس توان دفاعي بدن را کاهش ميدهند
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: مواد نگه دارنده در سوسيس و کالباس توان دفاعي بدن را کاهش ميدهند.سيد ضياء الدين مظهري در گفتوگو با فارس، افزود: ميزان مصرف مواد نگه دارنده نيترات و نيتريت در اين مواد نبايد از ميزان استاندارد بيشتر باشد و مدت نگه دارندگي آن ها نيز نبايد افزايش يابد. مظهري گفت: اين مواد توان دفاعي بدن را تحت فشار قرار ميدهند و موجب هجوم اسيدهاي چرب اشباع شده، ميشوند که عوارض آن به صورت بيماريهاي قلبي، عروقي و سرطانها بروز ميکند. وي افزود: مصرف استاندارد مواد نگه دارنده مسئلهاي ايجاد نميکند اما بيش از آن خطرناک است. اين متخصص تغذيه افزود: مصرف سوسيس و کالباس موجب جهش ژني ميشود و جهش ژني به عنوان يکي از عوارض جدي مصرف سوسيس و کالباس است.
گرفته شده از : خراسان نیوز
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: مواد نگه دارنده سوسيس و کالباس توان دفاعي بدن را کاهش ميدهند
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: مواد نگه دارنده سوسيس و کالباس توان دفاعي بدن را کاهش ميدهند
مواد نگه دارنده ای که در سوسیس و کالباس است، نيترات و نيتريت دارد که ایجاد سرطان روده میکند.
برای خنثی کردن آن ، بعد از خوردن این ها از میوه و سبزی هایی که دارای ویتامین C هستند استفاده کنید : مثل گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، مرکبات ، کلم ، توت فرنگی ، پرتقال ، طالبی ، گریپ فروت ،انبه ، تمشک و ...
سلامت باشید :cheers:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: مواد نگه دارنده سوسيس و کالباس توان دفاعي بدن را کاهش ميدهند
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
» طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل
» حیوانات وظیفه شان را خوب انجام می دهند
» سگها میتوانند سرطان ریه را تشخیص دهند
» پاهای انسان شخصیت او را لو می دهند