حیوانات وظیفه شان را خوب انجام می دهند
حیوانات وظیفه شان را خوب انجام می دهند
يك مثال ميزنم شخصي به من ميگفت بايد راجع به خطرات روشن گذاشتن لامپ روميزي مطلبي بنويسم چون ممكن است حيوان آن را بياندازد.اين براي من عجيب بود چون وقتي به ايشان راجع به خطرات نگهداري مواد شوينده و داروها در توالت كه در دسترس حيوان بود هشدار داده بودم توجهي نكرده بود.اين من را ديوانه ميكرد.من بي ادب نيستم اما اين حماقت نيست كه به جاي مواد سمي نگران لامپ باشيم؟؟
اگر نگران امنيت حيوانات هستيم .اگر ميخواهيم حيواني به خانه بياوريم .بايد محيط خانه را امن كنيم و اقدامات منطقي و آگاهانه براي اينكار انجام دهيم .
من احساس ميكنم اين يك رياكاري و تظاهر است.خطر هميشه در خانه وجود دارد و نگران چيزهاي بي اساس هستند!!
مراجعي داشتم كه مشكلش ناتواني دور كردن گربه از حمام بود.راه حل من كه شامل بستن در حمام و دور از دسترس نگهداشتن آن براي حيوان+چند آزمايش دامپزشكي براي سلامت حيوان بود او را عصباني كرد !چون دنبال پاسخ متفاوتي بود.اما بايد بدانيم راهكارهاي رفتاري معجزه نيستند بلكه مفاهيم رايجي هستند كه با پيگيري صاحبان جواب ميدهند .
به هر حال من فكر ميكنم آنچه كار روانشناسان حيوانات و دامپزشكان را سخت ميكند حيوانات نيستند.مشكل اصلي ا مردم هستند و نحوه مديريت آنها .آنها وضعيت را تشديد ميكنند چراكه توجه ندارند چه كاري را كجا،كي و چگونه بايد براي حيوانشان انجام دهند.
حقيقت اين است .مشكل ما انسانها هستند نه حيوانات.حيوانات از صاحبانشان خسته نميشوند و هميشه وظيفه شان را خوب انجام ميدهند.عشقشان به صاحبشان كم نميشود و اگر قرار بود آنها از ما مراقبت كنند كوتاهي نميكردند.
منبع:Are you stupid or something?
نوشته ark lady در www.arkanimal.com
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
رد: حیوانات وظیفه شان را خوب انجام می دهند
عالی بود ...شيما نوشته است:حيوانات از صاحبانشان خسته نميشوند و هميشه وظيفه شان را خوب انجام ميدهند.عشقشان به صاحبشان كم نميشود و اگر قرار بود آنها از ما مراقبت كنند كوتاهي نميكردند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
» ایگو، برنده مقام اول در دومین جشنواره حیوانات خانگی در بخش حیوانات خاص
» وبلاگ طبیعت و حیوانات من(حمایت از حیوانات و حفاظت از محیط زیست)
» تبریک به دکتر ایمان معماریان برای داوری بخش حیوانات خاص دومین جشنواره ملی حیوانات کوچک
» پاهای انسان شخصیت او را لو می دهند