همسرم آشپزخانه را حریم خصوصی خود میداند
همسرم آشپزخانه را حریم خصوصی خود میداند
مردی در حضور قاضی دادگاه مدعی شد که همسرش آشپزخانه را حریم خصوصی خود میداند و اگر به خاطر آب خوردن وارد آن شود به شدت با ملاقه و کفگیر توسط همسرش کتک میخورد.
مردی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.
این مرد 34 ساله در حضور قاضی شعبه 254 این مجتمع مدعی شد: همسرم مرا با ملاقه و کفگیر کتک میزند.
وی ادامه داد: اگر روزی من حتی برای دست شستن یا آب خوردن به آشپزخانه بروم، همسرم با ملاقه و وسایل آشپزخانه مرا به شدت و جدی کتک میزند.
زن 29 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من روی اینکه مرد در آشپزخانه نیاید، خیلی حساس هستم و آشپزخانه را حریم خصوصی زن میدانم.
وی بیان کرد: شوهرم هر چیزی که میخواهد من از آشپزخانه به او میدهم، لازم نیست که خود او به آشپزخانه بیاید.
زن اضافه کرد: به نظرم آشپزخانه مکان شخصی یک زن است و اگر مردی بخواهد به هر دلیلی وارد آن بشود باید با برخورد زن مواجه شود.
وی گفت: من با استفاده از ملاقه و کفگیر شوهرم را کتک میزنم تا وارد حریم خصوصی من نشود و یاد بگیرد که یک زن جایگاه خاصی دارد.
مرد بیان کرد: همسرم فکر اشتباهی دارد و به نظرم بیماری اعصاب و افسردگی مزمن دارد و من بسیار از دستش شاکی هستم. من میخواهم از همسرم جدا شوم تا نه تنها آشپزخانه بلکه تمام منزل برای او باشد تا ببینم آیا او میتواند تنها زندگی کند.
زن تصریح کرد: خانه به نام من نیست اگر شوهرم مرا طلاق دهد من از آن خانه بروم و دیگر نه تنها آشپزخانه بلکه دیگر هیچ جایگاهی ندارم.
وی گفت: مهریه من 100 سکه بهار آزادی بود که شوهرم ابتدای ازدواج آن را به من داده است؛ من میخواهم شوهرم این را درک کند که زن خانه دومش آشپزخانه است.
مرد در حضور قاضی اظهار داشت: همسرم بسیار قدیمی فکر میکند و من به او به غیر از اینکه هنگامی که به آشپزخانه میروم کتک میخورم، کافی است که پیشنهاد بیرون غذا خوردن بدهم ابتدا او بسیار گریه میکند و بعد باز هم با ملاقه به جان من میافتد.
وی گفت: من همیشه یواشکی و به دور از چشم همسرم با دوستانم بیرون غذا میخورم و وقتی به خانه میآیم مجبور هستم به خاطر ناراحت نشدن او دوباره غذا بخورم تا او نفهمد.
قاضی این شعبه، رسیدگی به این پرونده را به آینده موکول کرد.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
رد: همسرم آشپزخانه را حریم خصوصی خود میداند
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
خوب درسته میگن اشپزخونه باید به بهترین نحو طراحی بشه چون خانوم خونه اکثرا وقتشو اونجاست و باید اونجا ارامش داشته باشه ... اما دیگه نهاینکه مخصوصه اونه فقط و فقط که !!!!
طفلی شوهرههههههه اخیییییییی ...
منم با فریده جون موافقم این خانوم یه مشکلی داشته که اینجوری اونو جبران میکرده با فکر اینکه اشپزخونه ماله اونه !!!
Srk_rani- کاربر متوسط لاک پشتی
آخر الزمانه !!!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
اونوقت دیگه با کفگیر وارد عمل نمی شم با دیگ داغ یک مانور زیبا انجام میدم
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
» جالب ترین و جدیدترین وسایل آشپزخانه
» بسته شدن پیام خصوصی
» مشکل در ارسال پیام خصوصی!
» راهنماهای استفاده از انجمن (ارسال عکس، مرور مطالب، پروفایل، پیام خصوصی و ...)