بسته شدن پیام خصوصی
بسته شدن پیام خصوصی
دلم میخواد که کاملا واضح و دقیق علت اینکه چرا پیام خصوصی من بسته شده رو تو همین تاپیک مطرح کنید تاهم من و هم بقیه دوستان علتش رو بدونیم.
فکر نمیکنم بتونید منو به اتهام توهین به دیگران، فعالیت سیاسی یا بقیه علتهایی که برای دیگران آوردین متهم ام کنید.
محمدفر : این تصمیم مدیران و همکاران لاک پشتی سایت بوده است. اینکه شما و چند نفر انگشت شمار دیگر حقی برای ارسال پیام شخصی به کاربران فروم را ندارند، به علت فعالیتهای گذشته و توهین مستقیم به کاربران و خودم فروم و هدف فروم ما بوده است. به هر حال شما می توانید از مطالب فروم استفاده کنید. لطفا این بحثها را ادامه ندین و اگر واقعا اعتراضی دارید و قصد دارید به صورت منطقی بحث کنید، در چت و یا ایمیل با من مطرح کنید تا به این مورد رسیدگی شود.
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
رد: بسته شدن پیام خصوصی
مه لقا عزيز شما ميتونيد براي در ارتباط بودن با ديگر اعضا ادرس ايميل خود را در مشخصات فردي اضافه كنيد
شايد اشتباهي پيش اومده باشه
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: بسته شدن پیام خصوصی
خانم مه لقا شما به اکواریوم فروشی اطلس(جعفر اقا)در پاساز امت کارت فروم رو دادید امروز من وقتی 25 تا دادم گفت اقای عارف چند روز پیش یک دختر خانومی هم از این ها به من داده بود ایا شما بودید یا مهسا خانم یا عارفه خانم کلا کدوم عضو ودوست محترم در فروم بود
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
» مشکل در ارسال پیام خصوصی!
» همسرم آشپزخانه را حریم خصوصی خود میداند
» احداث باغ وحش خصوصی سپنتا در شمال کشور
» قطع ارسال پیام های تبلیغاتی مخابرات