روحیه شما، به عنوان یک مرد یا زن چگونه است؟
صفحه 1 از 2 • 1, 2
روحیه شما، به عنوان یک مرد یا زن چگونه است؟
همه می دانند که تفاوت های بسیاری بین زنان و مردان وجود دارد. این تفاوت ها، در زمینه های گسترده ای نظیر اختلافات جسمی (شکل بدن و نوع صدا)، فیزیولوژیکی ( تولید مثل و ...) و حتی در مورد نقش اجتماعی قابل مشاهده است. به طور کلی، این دو گروه از نظر خصوصیات شخصیتی نیز متفاوتند و همین نکته آخر، در این تست مورد بررسی قرار می گیرد.
به طور کلی ، وقتی که از شخصی با قدرت زیاد صحبت می کنیم ، منظور ما یک مرد است، و متقابلاً وقتی شخصیتی ظریف و لطیف را مطرح می کنیم، شخص مورد نظرمان بیشتر یک زن است. اما واقعیت، چیزی بسیار دقیق تر است. در حقیقت، تفاوتهای شخصیتی مردان و زنان را نمی توان به طور کامل به دو گروه تقسیم کرد و قسمتی را کاملاً مربوط به مردان و قسمت دیگر را خاص زنان دانست . در شخصیت هر مرد هر اندازه که نیروی مردانگی او قوی باشد، باز هم رگه هایی از برخی خصایص زنانه وجود دارد، و برعکس .
البته، این مسئله کاملاً طبیعی است و بدون شک، این آثار زنانه باید در مردها کاملاً ضعیف بماند؛ و همین طور، در زنان، رگه های مردانه باید در حداقل خود قرار گیرد. هدف تست ارائه شده در ین قسمت، مشخص کردن درصد تعلق شما به یکی از این دو گروه است.
در برابر سؤال، یکی از پاسخ های "الف" یا "ب" را که بیشتر با طرز فکرشما تناسب دارد انتخاب کنید.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
رد: روحیه شما، به عنوان یک مرد یا زن چگونه است؟
امتیاز من 18 شد اصلاً حس مردونگی ندارم شاخ در آوردم وقتی دیدم امتیازم نتیجه اش اینه.
اگرتعداد امتيازهايتان ، کمتر از 25 مورد است، هر اندازه از نظر جسمي متناسب باشيد ، باز هم حالت مردانه اي داريد . اين حالت باعث ايجاد پيچيدگي هايي در زندگي شما مي شود.
الهامات و واکنش هاي شما ، سبب مي شود که حالت مردانه اي داشته باشيد . سعي کنيد برخي از اين حالت ها را در خود از بين ببريد، و ظرافت را جايگزين آن کنيد.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
مثلا در مواقع ناراحتی بیشتر مثل مردا تو خودم فرو میرم و ناراحتیم را بروز نمیدم.
یک سری ویژگی های دخترانه را اصلا ندارم.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته، این مسئله کاملاً طبیعی است و بدون شک، این آثار زنانه باید در مردها کاملاً ضعیف بماند؛ و همین طور، در زنان، رگه های مردانه باید در حداقل خود قرار گیرد.
من با این جمله مخالفم چون زن ها و مرد ها علاوه بر حالات بیرونی خود که مشخص کننده جنسیت آنهاست تمایلات درونی دارند که گرایشات آن در سطح بالا و یا پایین و به صورت بالعکس وجود دارد که در روانشناسی تمایلات مردانه را آنیموس و تمایلات زنانه رو آنیما میگویند اینکه تمایلات من به مردان شبیه تر است یعنی اینکه آنیموس من از آنیمای من قویتر است و این غلط است که باید و طبیعی است که گرایشات آنیمایی در مردان ضعیف و گرایشات آنیموسی در زنان ضعیف باشد.
ممنون از مطلبتون مرضیه جان
پایدار باشید.
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
ممنون مرضیه جان
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
ولی به نظرم این روزا بد نیست خانوما هم یه سری اخلاقای مردونه داشته باشند. گاهی اوقات واقعا لازمه آدم خشونت مردونه به کار ببره تا حرفشو جدی بگیرند. من این چند هفته که خیلی درگیر کارای اداری فارغ التحصیلیم هستم به این نتیجه رسیدم و واقعا این موضوع رو درک کردم که تا وقتی برخورد جدی نکنی اصلا به حرفات توجهی نمیکنند.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
shima- کاربر متوسط لاک پشتی
ریرای عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم شما خانمی یا آقا ببخشید چون نمی دونم این اسم مونث یا مذکر؟
البته تو کارم کمی مردانه هستم
اما در کل خصوصیاتم اینطوری نیست
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
صحرا جان همه ی ما تو کارمون مجبوریم کمی زنانگی هامون رو کم کنیم
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
چی بگم والا
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
kim-kim- دوست گفتگوی لاک پشتی
اگر تعداد امتيازهي شما بين 25 تا 40 عدد است، شخصيت شما با جنسيت تان هماهنگ است. در يک کلام، شما در وضعيت مناسبي هستيد. شما عناصر ظريفي را که بيد در اختيار داشته باشيد همراه خود داريد و شخصيت شما از ظرافت، حساسيت و درک برخورداراست.
اگرتعداد پاسخهايتان از 40 مورد هم بيشتر است،بدون شک، کاملاً از خود رضيت داريد. شما شخصي قوي مي باشيد و بسيار خوشحال هستيد که" مرد خلق شده يد". با وجود ين اطرافيانتان قاعدتاً گاهي اوقات از ين که ظرافت در رفتار شما کم است، افسوس مي خورند.
دقت کنيد: کمي ظرافت و نرمش در کارها، و استفاده کمتر از تحکم، سبب مي شود که شخصيتي با يکپارچگي بيشتر به دست آوريد.
اگر تعداد امتيازهي "بلي" يا "نه" شما کمتر از 25 مورد است، هر چه تعداد نمرات شما کاهش پيدا کند، بيشتر مي توان نتيجه گرفت که ظرافت و زنانگي در شما قوي تر است. در صورت امکان، سعي کنيد ين ميل به محفوظ ماندن و احتياطي را که در شخصيت شما وجود دارد از بين ببريد. به جي آن، بهتر است حس عملي، و روحيه ي استقلال و تصميم گيري را در خود زنده کنيد.
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
-------------------------------------------------------
خنده نداره!!!
باید به فکر چاره بود![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
به نظر من این تست زیاد درست نیست مثلا اینکه من فیزیکدان بودن رو به نویسنده بودن ترجیح میدم دلیل بر صفات مردونه نیست البته من یه کمی درصد خشونتم بالاست
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
shima- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» غذاها و میوه جات به عنوان دارو
» انول سبز به عنوان حیوان خانگی - Anolis
» چگونه جذاب باشیم
» بیل کلینتون به عنوان بهترین دوست حیوانات در سال 2010 انتخاب شد