دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
خودم به این توصیه اشتباهم اعتراف میکنم .
داوری و مسابقه شوخی وسط تاپیک بود وگرنه نمیخوایم از بحث تاپیک دور بشیم
اما هر کسی وارد این تاپیک میشه 2 راه بیشتر نداره
یا یک دستور جدید برامون بنویسه
یا یکی از دستور ها را درست کنه و تجربه اش را اینجا بگه که خوب بوده یا بد
وگرنه جریمه اش میکنیم
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
تقریبا همونی که مریم جون پیشنهاد کرده بودن یعنی :
یک عدد موز
نصف لیوان شیر
و یخ
اما من به جای شکر یا بستنی پیشنهاد میدم توش دو یا سه تا خرما ( برطبق سلیقه تون که شیرین زیاد دوست دارین یا نه) بندازین و همه رو توی مخلوط کن مخلوط کنین و نوش جان کنین.
جاتون خالی من که الان خودمو خجالت دادم اساســـــــــی
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
دستت درد نکنه
تا حالا نشنیده بودم خرما را در شیر توی مخلوط کن بریزند
اما حتما پوست خرما را بکنین بهتره
نه؟
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
من با اجازه هنگامه جون جواب میدم:
صحرا جان پوست خرما را باید جدا کرد.
این شیر موز بسیار مقوّی و خوشمزه بوده و فقط کمی رنگش کِرم است و کمی از خرما در آن معلق است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
صحرا جون دقیقا همینه که مریم گفت من گاهی حتی عسل هم به جای خرما یا شکر میریزم
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
من خودم هیچ وقت با چای کیسه ای درست نکردم ولی نمیدونم چرا توی دستوراتش چند بار دیدم که کیسه ای نوشته. درهر صورت شما درست میگی عزیزم ، مطمئنا با غیر کیسه ای خیلی سالم تره
مرسی هنگامه جون من عاشق شیر موزم. حتما امتحان میکنم :*
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 1
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
همه ی دستورات را ذخیره کردم و در اسرع وقت درست میکنم!!!
خودم بعضی اوقات یه نوع معجون درست میکنم و شیر و موز و بادام و آناناس و پسته کنجد رو با هم مخلوط میکنم!
معجونی خیلی مقوی میشه!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
از همگی ممنون
من هم پیشنهاد میکنم تو این فصل حتما مخلوط شیر و توت فرنگی رو تست کنید خوشمزه است و دستورش مثل درست کردن شیر موز میمونه و اینکه شیرینی این نوشیدنی به عهده خود شماست
و همینطور پوره زرد آلو و کمپوت مخلوط میوه های تابستانی
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
مواد لازم براي ۵نفر
* دانه هل : ۵عدد * انبه خرد شده و فريزشده: ۳ليوان* ماست خامه اي سرد: ۲۲۵گرم * عسل : يک قاشق غذاخوري * پودر پسته: ۲قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
* هل را پوست کنده و آسياب کنيد.* انبه، ماست، عسل و هل را در مخلوط کن بريزيد و کمي هم بزنيد تا يک دست و غليظ شود. زدن بيش از حد باعث مي شود اسمودي آبکي شود.* اسمودي را در ليوان مورد نظر بريزيد و با پودر پسته تزئين کنيد.
اين مطلب آخرين بار توسط ایران دوست در 8/28/2010, 09:06 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
حتما درست میکنم
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
خیلی خوشمزه س حتما امتحان کنید.پشیمون نمیشید.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
- تشکر : 243
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
برای 1لیتر آب چه مقدار خیار لازمه؟
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
- تشکر : 243
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
بنابر گفته شما اینطور متوجه شدم که باید شربت غلیظی شود.
ممنون از شما.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
دسر و بستنی
مواد لازم:
تکه های انبه تازه و رسیده 2 لیوان
شیر تازه کم چرب نیم لیتر
شکر 1 و 2/1 قاشق غذاخوری
پودر هل کمی
تکه های مکعبی شکل یخ 2/1 لیوان
طرز تهیه:
تکه های انبه را داخل مخلوط کن ریخته با یک لیوان شیر به مدت 15 الی 20 ثانیه با هم مخلوط کنید. باقی مانده شیر را به آن اضافه کرده،شکر+پودر هل+تکه های یخ را به آن اضافه کرده به مدت 30 ثانیه دیگر در مخلوط کن با هم مخلوط کنید. میلک شیک را در لیوان های بلند پایه دار ریخته و به صورت سرد میل کنید.
--- گل پالدو - دسر ايراني ---
مواد لازم :
شير دو پيمانه
آب يك پيمانه
شكر 1/4 پيمانه
گلمحمدي 1/4 پيمانه
آرد نصف پيمانه
طرز تهيه :
آرد را تفت داده تا بوي آن گرفته شود. سپس بگذاريد سرد شود. سپس آن را الك كرده با شير و آب مخلوط كنيد و روي حرارت گذاشته و مرتب هم بزنيد بعد از ده دقيقه گلمحمدي را به مخلوط اضافه كنيد وقتي سفت شد شكر را همزمان كه هم ميزنيم درون مواد ميريزيم تا كاملا سفت شود.
--- بستني ايتاليايي ---
مواد لازم :
پودر ژلاتین یك قاشق چایخوری
شیر یك دوم پیمانه
كره بدون نمك ۶۰ گرم
وانیل شكری ۲ قاشق چایخوری
آب یك قاشق غذاخوری
سفیده تخممرغ ۳عدد
پودر شكر یك دوم پیمانه
آب لیمو یك قاشق چایخوری
شربت قند یك قاشق غذاخوری
بیسكویت ۱۲۰گرم
طرز تهیه :
ابتدا آب را داخل یك كاسه كوچك بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳دقیقه بماند تا نرم شود، پس از آن شیر، كره و وانیل را در قابلمهای مخلوط كرده و روی حرارت ملایم قراردهید، سپس این مواد را آرام به هم زنید تا شیر گرم و كره در آن آب شود. آنگاه قابلمه را از روی حرارتبرداشته و ژلاتین را به آن اضافه كنید تا كاملا حل شود، پس از آن بگذارید این مایه خنك شود و چندبارهم بزنید تا سفت نشود.پس از این مراحل سفیدهها را در كاسه بزرگی با همزن دستی یا برقی آن قدر به هم بزنید تا كاملا سفتشود. سپس پودر شكر را به تدریج به سفیدهها اضافه كنید و به هم بزنید تا زمانی كه رنگ مایعتان كاملا غلیظشود، در این حین آبلیمو را نیز به آن اضافه كنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر به هم بزنید. پس از آن، مخلوط شیر را كه خنك شده به تدریج به مواد اضافه كنید و آرام مخلوط كنید.
در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنیساز بریزید و در صورتی كه این دستگاه را در اختیارنداشته باشید مواد را در ظرف پلاستیكی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا قرار دهید.
بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت میشود، در این هنگام آن را از فریزر خارج نمائید و با همزن آن قدربزنید تا نرم و یكدست شود. و پس از آن بیسكویت خرد شده را به مواد اضافه كنید.
سپس در ظرف را محكم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه كم بگذارید. قبل از مصرف بستنی، آن را در مایكروویو قرار دهید تا كمی نرم شود، برای تزئین میتوانید از گیلاس وویفر استفاده نمایید.
--- يخ در بهشت آلبالو ---
مواد لازم برای 8 نفر:
200 گرم شکر
2قاشق غذاخوري آب ليموي ترش تازه
1 ليتر آب آلبالو
يک هشتم قاشق چايخوری وانيل
طرز تهيه:
8 گيلاس (ليوان) مخصوص سرو را در يخچال قرار دهيد تا سرد شوند.
شکر، آب آلبالو و آبليموترش را در ظرفي روي حرارت متوسط قرار دهيد تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود. آنگاه حرارت را کم کنيد تا 3- 2 دقيقه به آراميبجوشد (اجازه دهيد مواد خنک شود). سپس در ظرف فلزي (کم عمق) بريزيد و به مدت 4- 3 ساعت در فريزر قرار دهيد تا مواد يخ بزند. وقتي که مواد کاملاً يخ بست از فريزر خارج کرده و با هم مخلوط کنيد و مجدداً در فريزر قرار دهيد تا دوباره يخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشيد، درون گيلاسها را پر کنيد، با برگ نعنای تازه تزيين کنيد و فوراً سرو نماييد.
--- مرباي پسته ---
مواد لازم:
آب 4 پيمانه
شكر 1 كيلو
پسته اي كه هنوز نرسيده است 1 كيلو
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
ابتدا پسته ها را از ساقه جدامي كنيم. بعد مقداري آب در ظرفي ريخته ومي جوشانيم,پسته ها را در اب جوش ريخته تا كاملاً پخته شوند , سپس پسته ها را در آبكش ريخته و مجدداً در آب سرد قرار ميدهيم تا تلخي خود را پس دهد. در اين فاصله شكر را با آب مخلوط نموده روي حرارت ملايم قرار داده و مي جوشانيم تا شربت كاملاً قوام ابد پس از آن پسته ها را از آب سرد خارج كرده . به شربت قوام آمده اضافه مي كنيم تا چند جوش بزند . زماني كه رنگ سبز خوشرنگي به خود گرفت آب ليمو را اضافه نموده چند جوش كه زد زير اجاق را خاموش مي كنيم . پس از سرد شدن مربا آنرا در ظرف مورد نظر مي ريزيم .
--- كرم كارامل پرتقالي ---
مواد لازم:
پرتقال بزرگ كه آب آن گرفته شده ۴ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم
شكر برای كارامل كردن ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
شكر را در ظرف مناسبی كارامل كرده و سپس كنار می گذاریم (ظرفی كه می خواهیم كارامل را در آن تهیه كنیم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن می زنیم به حدی كه كاملا" مخلوط شود، سپس آب پرتقال را روی آن ریخته و خوب مخلوط می كنیم، بعد از صافی رد كرده و در ظرف كارامل می ریزیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه آن را �بن ماری� می كنیم، (طریقه بن ماری به این صورت است كه ظرف بزرگتری را پر از آب كرده و ظرف حاوی كرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن می گذاریم تا كرم بر روی آب پخته شود.) كرم كارامل را پس از خنك شدن در یخچال قرارمی دهیم تا كاملا" سرد شود، سپس در ظرف مخصوصی برمی گردانیم و به صورت سرد سرو می كنیم.
--- بستني ميوه اي ---
مواد لازم :
هلو یا زرد آلو یا گلابی 5/1 کیلو
شکر 150 گرم
آب نیم لیتر(2 لیوان)
آبلیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوری
خامه 150 گرم
پودر قند 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند. بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.
برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 5
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
انبه خیلی گرمه و به بیشتر مردم ما نمیسازه در مصرف اش دقت کنید که مثل من پشیمون نشید
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 162
رد: دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» غذاهای خوشمزه با تزئینات دیدنی
» نوشیدنی افعی
» سرطان مری، ارمغان نوشیدنی های داغ
» نوشیدنی جهت افزایش ضریب هوشی