وقتی آقایون میگن زن نمیگیریم واسه همینه دیگه (طنز)
صفحه 1 از 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
وقتی آقایون میگن زن نمیگیریم واسه همینه دیگه (طنز)
من جدا وظیفه ی خودم دونستم که جامعه ی جهانی رو نسبت به ظلمی که به آقایون روا میشه آگاه کنم....
البته آقایون گرامی دقت داشته باشن که اصولا از قدیم گفتن که چیزی که عوض داره گله نداره
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: وقتی آقایون میگن زن نمیگیریم واسه همینه دیگه (طنز)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
با توجه به جزئيات عكس يادم باشه اصلا سر جاي پارك تو خيابون با هيچ خانمي جرو بحث نكنم
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
نکنه خودتون بدتر ازین میکنین با خانوما سر جای پارک؟؟؟
مخصوصا که من یه چیزایی درباره ی یه خانومی به نام لی لی اونم از نوع بیوتی شنیدم...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ما دو دلداده بوديم كه يه سشوار قلابي چيني به عشقمون پايان داد و نه چيز ديگه اي .
همش تقصير سارا خانمه كه اين شايعه رو واسم درست كرده
اميدوارم غلام عبدالعزيزشو شتر با لگد بزنه عكس رو ديوار كنه كه اينجور منو بي آبرو كرد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اصلا شاید این ماجرا یک توطئه بوده... برای کشتن لی لی جون!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مخصوصا که من شنیدم لی لی بسیار جذاب و دوست داشتنی بوده.......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ايشون در فيلم "جذابيت كشنده " نقش مقابل مايكل داگلاس رو بازي ميكرده ولي مشكل اين بود كه وقتي تو خيابون كه راه ميرفتيم كافي بود يه دختر ديگه بهم چپ نگاه كنه
فوري مي پريد كتفشو گاز ميگرفت و اونوقت 110 ميومد و منو با كتك ميبردن كلانتري تعهد ميگرفتن كه يا اينو با قلاده بيار بيرون يا 48 ضربه شلاق ميخوري .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ولي با وجود همه اين مشكلات دوسش داشتم
دوست بیچاره ی من با سشوار مُرد، اونوقت... [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
آقا فرهاد میخواهید یکی دیگه بهتون معرفی کنیم؟ دلم کباب شد
آدم دلش میگیره این مردها خودشون را مظلوم نشون میدن : : :
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 5/4/2010, 13:14 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
Samantha- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقا فرهاد در جذابیت شما و حساسیت لی لیه مرحوم شکی نیست اما این ماجرا بو میده..[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مشکــــــــــــــــــوکه!!!!!!
من وظیفه ی خودم میدونم که شفاف سازی کنم...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط hengameh در 5/4/2010, 16:57 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
مريم خانم شما يه لحظه اجازه بدين ببينم هنگامه خانم عزيز حرف حسابشون چيه ؟؟؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
والا آقا فرهاد جان....مادر....
جونم براتون بگه که...
من از خیلی وقت پیش میومدم این فروم یه نگاهی به شما دخترا و پسرای گلم مینداختم که دارین خوشحال و خندون زندگی میکنین[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
روزی که دخترم لی لی با شما پسر خوش قد و بالا و خوش بر و رو آشنا شد...
گفتم شاید قسمتش همینه...
و بعدش از روزی که شماها همه شروع کردین برای هم آستین زدین بالا منم خوشحال شدم که چه خووب من آرزو به دل نمیمیرم مادر خوشبختیتونو میبینم....و همتونو عین جوجه هایی کوچولو و دوست داشتنی میگیرم زیر بالو پر محبتم....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اما...
اما...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
امان از روزگار...
نشد که ببینم خوشبختیتونو...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حالا هم مادر فقط دلم میخواد وضعیت مرگ لی لی جانم روشن بشه
ببینم میتونم اون یکی دخترم رو برات معرفی کنم یا نه
دل تو شاد بشه دل من هم شاد میشه
دخترم هم بعد از 50 سال زندگی و سه تا شوهر یه سر وسامونی میگیره...
اگه ببینیش دلت غش میره... مثل ماه میمونه بچه ام... تازه آفتاب مهتاب ندیده است بچه ام... [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
این روزا دختر خوب پیدا کردن خیلی سخته مادر فرهاد مثل پیدا کردن آب توی شن زار میمونه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط hengameh در 5/4/2010, 16:58 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
خون لي لي داره پايمال ميشه.حيف جوونيش كه به پاي شما ريخت...
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
هنگامه جون قراین از این واضح تر؟؟؟؟آقا فرهاد خودشون سشوار رو دستکاری کردن و به اسم سشوار چینی به لی لی خانم هدیه دادن.تا مرگ ایشون تقصیر چینی ها بیوفته نه میلامینی ها! نه ببخشید خودشون.این آقا محکومن.محکوم به قتل[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] یک بانوی زیبا و دلربا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ايشون در فيلم "جذابيت كشنده " نقش مقابل مايكل داگلاس رو بازي ميكرده ولي مشكل اين بود كه وقتي تو خيابون كه راه ميرفتيم كافي بود يه دختر ديگه بهم چپ نگاه كنه
فوري مي پريد كتفشو گاز ميگرفت و اونوقت 110 ميومد و منو با كتك ميبردن كلانتري تعهد ميگرفتن كه يا اينو با قلاده بيار بيرون يا 48 ضربه شلاق ميخوري .
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
ما آماده ایم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
همون صابون و شاد شدن روح و ...؟
(البته دور از جونتون)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نه یعنی این همه دوست دارین.....
ها...
هیچی بابا...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] داغ کردم از این همه محبت که اینا تو این فروم به شما دارن!!!!!!!!
مریم جون اینقدر سریع آماده نشو بابا یه تجدید نظری چیزی!!!
گناه داره جوون مردم!!
آخه شما چطور مادری هستین؟؟؟؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
به هر حال عدالت بايد اجرا شه...
اما خوب چیکار کنم فرهاد پسرم هم جوونه....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شاید بشه با دیه اش یه مرهمی به دل من و خواهرشو باباش گذاشت و رضایت دادیم جوون مردمو اعدام نکنن.....همین که بگه پشیمونه کافیه..[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
گفتن دیه اش حدود 80 میلیونه....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
البته این 80 میلیون مال آقایونه ها اما دختر گل و دوست داشتنیه من فقط سیبیلاش ابهت کل آقایون دنیارو داشت...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
چه برسه به اخلاقیاتش....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خوندی که خود فرهاد پسرم هم گفت چند بار هم کلانتری رفته بود بچه ام خدابیامرز.....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
از بچگیشم همین جوری آروم و خانوم و بی آزار بود.... فقط سیبیلاش گاهی نمیذاشت راحت شیرشو بخوره....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هی.... لی لی
لی لی
لی لی
مادر...........
کجایی............
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی......
يه دقيقه صبر كنيد ببينم چي شد ؟؟
چه خبر شد ؟؟
كي به كيه ؟
من كي هستم ؟
اينجا كجاست ؟
قاتل چي ؟
كشك چي ؟
بابا پياده شين با هم بريم عزيزان [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مگه يتيم گير آوردين كه خودتون محكوم مي كنيد و خودتون حكم صادر مي كنيد ؟؟
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
تقصیر خودتونه وصیت نامه تون را خودتان میخواستین اجرا کنین
حالا دارن براتون اجراش میکنن
تا دیر نشده نیروی کمکی بیارییییییییییییییین :>#(:
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
من از كجا بيارم واسه دختر سيبيلوتون همچين پولي بدم .
شما يه سيبيل چكشي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] رو باسم دختر دم بخت بهم قالب كردين حالا ديه هم ميخواين و تازه حكم هم صادر ميكنين ؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صفحه 1 از 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
» به این میگن خلاقیت
» به این میگن خجالتی ترین موجود
» زمستان در Bruch ( به این میگن زمستون)
» روشهای همسر آزاری (مخصوص آقایون)