کشتن صاحبخانه
کشتن صاحبخانه
امروز من یه نوع جدید از این رو دیدم و این اتفاق اینطور افتاد که این مرد به ظاهر شجاع توی آمازون در حال پرسه زدن بود که یه دفعه یه مار بوآی جنگلی 3-4 متری رو دید و از اونجا که جای زندگی برای هردوی اونا توی جنگل نبود انقدر با چوب به گردنش زد تا مار بیچاره مرد!!
بعد هم با کمال افتخار اونو مثل شال انداخت دور گردنش و تمام این اتفاقات در حالی رخ میداد که این به ظاهر آدم، داشت از خطراتی که این مار می تونه به وجود بیاره حرف می زد، نکته اش اینجاس که واقعا توی جنگل به این بزرگی تو نمی تونی بری از یه جای دیگه رد شی یا اینکه جور دیگه ای شجاعت خودتو ثابت کنی؟؟؟ حتما باید بری به حریم زندگی اون حیوون تجاوز کنی و بعدش بکشیش چون داره از محل زندگیش دفاع می کنه؟؟؟
از خودت خجالت بکش، تو اگه تنها هم بودی می رفتی سمت اون مار؟؟ باشه بابا، تو خیلی شجاعی، ما قبول کردیم!
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: کشتن صاحبخانه
من اگر بگم قبلا چه کاری کردم همه من رو می کوشن اما اگر باور کنید نکنید الان دیگر 180درجه تغییر کردم
من با تفنگ بادی(خدا اخر عاقبت مارو بخیر کند)انقدر قورباغه زدم وپروانه بیا ببین این یک طرفه قضیه است
یک بار یک گربه بلدرچینم رو خورد با تفگ زدمش حدودا 4تیر تو شکمش خالی کردم(خدا رو شکر چند روز بعد دیدم نمرده) واز گرفتن دم گربه وپرتاب بگزریم ولی حالادلم نمی اید یک مرغ رو سر ببوریم چه به ماند............ :>#(:
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
«همیشه باید از چیزی کاست تا به چیزی افزود»
» تله موش جدید در ایران ساخته شد / کشتن موش به مدد برقگرفتگی!
» کشتن وحشیانه و بی رحمانه کبوتر در ورزشگاه آزادی
» اعتراض به کشتن کبورترها در ورزگاه آزادی از طریق برنامه نود
» اتلاف سگهای ولگرد در ماهشهر و شوشتر / بخش خصوصی به ازاء کشتن هر قلاده سگ پول میگیرد!