استرس لاکپشت
استرس لاکپشت
من قبل تاپیکی در مورد پریدن لاکی توی اب زدم و امروز دیدم لاکی تا منو مبینه شروع میکنه به سرعت به شنا کردن و کلا خیلی میترسه شبیه پرنده میره لای برگای گیاهان پلاستیکی....البته امروز من با تور میخواستم ماهیای رو از تو تانک بکشم و لاکی نمیزاشت که لاکی رو هم با تور کشیدم همراه با ماهیا بالا ...شاید ار اینه که ترسیده اما یکم رفتارش عجیب شده داره نگرانم میکنه کم کم
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: استرس لاکپشت
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
قضیه باقالی پلو با روغن کرمانشاهی و نون خشک هست که دکتر عزیز مثال زدند. من که فعلا لاک پشتم را تحریم کردم و یک هفته است که بهش ماهی ندادم. اون هم کم پلت می خوره ولی تقصیر خودشه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
به شدت هم میره زیر پمپ ظاهر حس میکنه اونجا مشکلی نیست...اما بیشتر وقتش اونجاس فعالیتش کم شده...غذا رو خورد اما یکمی عجیب رفتار میکنه تا 2 روز پیش دنبالم میکرد غذا بخوره الان به زور باید بیارمش....نمیدونم چه بلایی سرش اومده یهو... من که دور تانک رو به ملافه میخوام بپوشونم...
راستی این لاکی ها چقدر توی اب باشن نیان تو خشکی مشکلی نداره؟
شما بهش بهترین غذا رو دادین و بهترین شرایط زیستگاه را هم براش فراهم کردید. بنابراین اصلا نباید نگرانش باشید. ضمن اینکه تحت نظر دکتر معماریان هم هست. لاک پشتها هرزگاهی عادتهای مختلفی دارند و نباید اصلا نگران بود (اگر تغذیه و شرایط زیستگاهیشون مشکل نداشته باشه.)
در مورد آب و خشکی هم نگران نباشید و هر وقت خودش نیاز داشته باشه میاد روی آب. مثلا الان لاک پشت من با اومدن لاک پشت جدید حدودا 3 هفته ای می شه که شاید در روز یک ساعت هم نمیاد روی خشکی.
در مورد رفتن لاک پشت زیر پمپ، اگر می بینید که بدنش را به پمپ می ماله یا انگار داره دنبال یه چیزی می گرده، داره لاکش را به پمپ می ماله که بعبارتی لاکش را می خاراند که در طبیعت این کار را برای از بین بردن کثیفی ها و انگلها بطور غریضی انجام می دن.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
اصلا نگران نباشید
سمیرا خانم راست میگن
اول اینکه ماهی خورده شنگول و زبل شده. رفتار غیر معمولش مال این تحول جدید در زندگیش میتونه باشه.
دوم اینکه این خاروندن پشت در زیر فیلتر و سنگ و جاهای دیگه از کارهای مورد علاقه لاکی هاست
اگر بیرون بیارم مارکی را باید چند دقیه پشتش را با ناخن بخارونم و اونم پشتش را به چپ و راست حرکت بده و کلی کیف کنه.
و سوم اینکه نکنه همش میخواستین ازش عکس و فیلم بگیرین عصبی شده؟
یک مدت به حال خودش بگذارید تا آروم بگیره.
چهارم در مورد خشکی مارکی یک روز بیشتر از 5-6 ساعت میره رو خشکی و چرت میزنه یک روز اصلا نمیره و همش مشغول شیطونی و این کاراست.
خلاصه نگران نباشید
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
» دید لاکپشت
» ضد استرس برای ماهی
» تکنیک های موثر برای کنترل استرس
» لکه های زیر لاکپشت(کنار نقاشی های زیر لاکپشت)