ضد استرس برای ماهی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع دارو و مکمل آبزیان و طریقه استفاده آنها
ضد استرس برای ماهی
ماهی کوپی و مولی میخوام بگیرم بنظر شما ضد استرس برای ویتامین دهی بهشون کافی هست یا نه؟؟؟؟؟
لژنخوار بگیرم داشتم فروختم زیاد کثیف میکنه.
ممنون :\s/:
parsa_91- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: ضد استرس برای ماهی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
فریده خانم درباره لژن خوارم درسته که شیشه هارو تمیز میکنه ولی از اون ور مدفوعش کل آکواریومو پر میکنه
بازم ممنون :\s/:
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/23/2010, 02:11 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
بله حرف مهندس کاملا درسته. من همیشه همین کار و می کنم. هر هفتهمی توانید 10 % حجم آکورایومتون ، آب کلر دار رو بدون مشکل بریزید
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
خوب اگه حوصله نداری هر هفته نیترات اضافی رو از طریق سیفون "از کف تانک" حذف کنی دو راه پیش رو داری:
آخه کی حوصله دار هر هفته اب اکواربوم بکشه؟؟؟
1) هر هفته با یه تستر، تست کنی که لازمه سیفون بشه یا نه
2) گیاه طبیعی استفاده کنی که نیترات آب رو کم کنه.
احتمالا غذا زیاد میدی یا فیلترت مناسب تانکت نیست.
فریده خانم درباره لژن خوارم درسته که شیشه هارو تمیز میکنه ولی از اون ور مدفوعش کل آکواریومو پر میکنه
در خصوص لجن خوار توجه داشته باش که خیلی زود بزرگ میشه و بعد از بزرگ شدن روی غذا حمله میکنه. اگه دوست داری میتونی انواع کف خوارها رو بخری.
ضدکلر، یک ماده قلیاییه که با اسید حاصله از وجود کلر واکنش میده و اینکار باعث تغییرات ناگهانی pH میشه. تغییرات ناگهانی دما و pH باعث ایجاد استرس میشه.
45 تا قطره ضد کلر و عفونی ریختم و فکر کنم باید 90تا ضد استرس بریزم
ساده ترین راه واسه حذف گاز کلر، استفاده از آبه که حداقل 24 ساعت مونده باشه برای تسریع خروج کلر میتونی اونرو بجوشونی یا سنگ هوا رو داخل ظرف بندازی.
قطره ضدعفونی همون متیلن بلو هست که تقریبا در تمام محلولها و قرصهای درمان بیماری ها استفاده میشه اما استفاده زیاد از این محلول باعث میشه که فعالیت باکتریها مختل بشه...اگه آب رو بجوشونین یا قدری درونش نمک بدون ید اضافه کنین. از سالم بودن آب مطمئن میشین
فکر کنم باید 90تا ضد استرس بریزم
قطره ضد استرس همون قطره ب کمپلکسه که باعث میشه سیستم ایمنی بدن ماهی تقویت بشه. عموما ویتامین ها دو نوع اند یا درون آب ریخته میشه و ماهی رو تقویت میکنه ویا اینکه همراه غذا به ماهی داده میشه. ابتدا مطمئن بشین که از چه نوع ویتامینی استفاده میکنین. دوم اینکه بیشتر از یکبار در هفته استفاده نکنین.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
aky- کاربر تازه وارد لاک پشتی
مجيد- کاربر متوسط لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
» کمک برای ماهی پرت
» تن ماهی برای لاکپشت
» رنگدانه برای ماهی
» ماهی کیلکا برای تغذیه لاک پشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع دارو و مکمل آبزیان و طریقه استفاده آنها