سقوط از ارتفاع و شکستگي لاک
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: سقوط از ارتفاع و شکستگي لاک
samir نوشته است:سامی عزیز می تونه طبیعی باشه یا غیر طبیعی. تغذیه اش چی بود. یک وقت ممکنه تغذیه اش خوب نبوده و کلسیم کافی بهش نرسیده و لاکش آسیب دیده. یا ممنکنه مربوط به سنش و لاک اندازی اش باشه. عکس بذارید خوبه. اگرم تهران هستید نشون دادنش به دکتر معماریان بد نیست.
تهران نیستم
تغذیه اش افتضاح بوده
همش شبزیجات میدادیم بهش که اونم گاهی میخورد
دیروز دیدم اینجا نوشته میشه گوشت مرغ پخته یا تخم مرغ آبپز یا ... داد بهش، منم که هنوز نتونسته بودم برم براش غذا آمده بخرم هم یه ریزه مرغ آبپز ریختم و هم یه کوچولو سفیده تخم مرغ پخته
موقعی هم که اینجا داشتم کامنت میذاشتم روی میز داشت برا خودش رژه میرفت (آخه گاهی از آبش در میاوردمش و میذاشتمش نزدیک خودم که یکم راه بره)
مثلن یه تراریوم کوچولو هم براش درست کرده بودم (با یه تیکه مرجان براش خشکی ساختم) دیشب گذاشتمش اون تو
امروز ظهر که برگشتم خونه
مرده بود
سامی- کاربر تازه وارد لاک پشتی
سامی نوشته است:samir نوشته است:سامی عزیز می تونه طبیعی باشه یا غیر طبیعی. تغذیه اش چی بود. یک وقت ممکنه تغذیه اش خوب نبوده و کلسیم کافی بهش نرسیده و لاکش آسیب دیده. یا ممنکنه مربوط به سنش و لاک اندازی اش باشه. عکس بذارید خوبه. اگرم تهران هستید نشون دادنش به دکتر معماریان بد نیست.
تهران نیستم
تغذیه اش افتضاح بوده
همش شبزیجات میدادیم بهش که اونم گاهی میخورد
دیروز دیدم اینجا نوشته میشه گوشت مرغ پخته یا تخم مرغ آبپز یا ... داد بهش، منم که هنوز نتونسته بودم برم براش غذا آمده بخرم هم یه ریزه مرغ آبپز ریختم و هم یه کوچولو سفیده تخم مرغ پخته
موقعی هم که اینجا داشتم کامنت میذاشتم روی میز داشت برا خودش رژه میرفت (آخه گاهی از آبش در میاوردمش و میذاشتمش نزدیک خودم که یکم راه بره)
مثلن یه تراریوم کوچولو هم براش درست کرده بودم (با یه تیکه مرجان براش خشکی ساختم) دیشب گذاشتمش اون تو
امروز ظهر که برگشتم خونه
مرده بود
الهي. خيلي ناراحت شدم. حيوانهاي خيلي مظلومي هستند. واقعا هيچ اذيتي ندارند. اميدوارم الان اطلاعاتتون بيشتر شده باشه و به هر كسي كه ديديد مي خواد لاك پشت نگه داره منتقل كنيد
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
خودمم خیلی ناراحتم
خیلی دیر با اینجا آشنا شدم
تازه امروز فهمیدم احتمالن مشکل تنفسی هم داشته بچه
آخه چند روزی بود هی دهنش رو باز میکرد و خودش رو میکشد. من اما فکر میکردم داره خمیازه میکشه
خیلی
دیشب خوابش رو دیدم
رفته بود تو پوست گردو
طفلی لاکی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» ارتفاع آب تراريوم
» تنظیم دما برای آب با ارتفاع کم
» تاریخ باستانی ایران زمین
» ماجرای ببری که از ارتفاع می ترسید!
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی