گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها)

+76
مونا
mo_khaligh
kim-kim
samira
پریسا
roksana
shinili
radon_m
پیام
jhooker
honey
sharareh
hana.mn
hengameh
Farshad.roger
شهرزاد
negar
ghazaleh
نگار
پریا
نگين
leopard
فرهاد
الهام
Salma
niloofar20
hadi1981
amirreza
فریده
sara_b211
طناز
mahssa
jigili
sin1985
شیوا
Mr.Mizuyama
masi
laaki.y
سارا س
p.m
مه لقا
Saeid
محمد
samir
senior
mahsa
Alireza
setareh
pareparvaz51
farzad
شرزاد
snake_eater
mary
Ronia
amir.h
mina-b
maria alexio
Assiyeh
Ariana
مرضیه
spider
Dr. Iman Memarian
Foad
BoZhoo
Sahra
dusky-vow
لاکی
محیا
Torkan A
Alireza_Tiger
speedy
maryam.m
rain
apb
Koosha_Raisi
farzadprogram
80 مشترك

صفحه 10 از 15 الصفحة السابقة  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  الصفحة التالية

تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها) - صفحة 10 Empty رد: تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها)

پست من طرف laaki.y 9/8/2009, 06:21

تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها) - صفحة 10 Piclaaki
از همتون ممنونم، کاشکی زودتر با این سایت آشنا میشدم. در هر حال من فهمیدم که نگهداری از حیوونا کار سخت و پر مسوولیتیه و شاید حق با آقای دکتر باشه که ما مسوول مرگ موجودات بیگناهی هستیم که واقعادوستشون داریم و نمیخوایم که کوچکترین آسیبی ببینن، اما به دلیل عدم آشنایی با نحوه زندگی اونها و نیازهاشون در حق دوستای کوچولوی بی زبونمون ظلم میکنیم. شاید لاکی کوچولوی قشنگم اگه همونجاییکه به دنیا اومده بود تو امریکای جنوبی میموند در کنار بقیه فامیلاش تا 20 سال زندگی میکرد و بیشتر هم بهش خوش میگذشت تا اینکه فقط 5 ماه پیش من زندگی کنه و بعدش ...!!!!! من دیگه دلم نمیخواد هیچ حیوونی رو اسیر چهار دیواری آدمها کنم.
laaki.y
laaki.y
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها) - صفحة 10 Empty رد: تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها)

پست من طرف محمد 9/8/2009, 08:08

laaki.y اینم بگم که اگه ما اونارو نخریم ممکنه تو اکواریومیا کمتر از این حرفا هم زندگی کنن و ما در واقع به نوعی نجاتشون میدیم.و بخاطر اشنا نبودن با این حیوون اونارو..... :>#(: ولی اگهه بتونیم خوب نگرشون داریم صوابم میکنیم چون ما که اونارو از تو جنگل بر نداشتیم ادمای دیگه این کارو کردن ناراحت
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف snake_eater 9/8/2009, 08:48

محمد هميشه عرضه و تقاضا با هم نسبت مستقيم دارن اگه كسي نخره تعداد خيلي كمي از اونها در اكواريومها ميمرند ولي بقيه در طبيعت زندگي راحتي دارند
snake_eater
snake_eater
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 9/8/2009, 09:44

منظورتون اینه ما با خرید اونا باعث مرگو میر بیشتر ی میشیم.اما اگه کسی جای مناسب و تریقه نگهداری از اینارو بدونه متونه جونه کلی ازونا رو نجات بده متفکر:
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 9/8/2009, 10:27

نه منظورشون اینه که اگر مردم کمتر از خرید لاکپشت و ... استقبال کنن آکواریومی ها هم دیگه نمیارن چون براش سودی نداره و اینجوری لاکپشتا تو زیستگاه طبیعیشون میمونن
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 9/8/2009, 12:50

به نظرم این بهترین کاره ولی وقتی هوس کنی اک پشت نگهداری... خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محیا 9/16/2009, 07:12

تسلیت میگم به مه لقا.laaki.y.maryeعزیز
:[-o<: خدا بقیه حیوانات خانگی تونو حفظ کنه :[-o<:
محیا
محیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Foad 9/16/2009, 16:06

تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها) - صفحة 10 Hooman_buppo

این عکس را امروز در اینجا دیدم. گفتم شاید مناسبتی با این تاپیک داشته باشد. از دست دادن حیوان خانگی سخت است.
Foad
Foad
حامی حیوانات لاک پشتی
حامی حیوانات لاک پشتی

پست من طرف سارا س 9/16/2009, 17:03

چه جالبه منم اگه خدا نکنه خدا نکنه یکی از حیواناتم بمیره هم اعلامیه ی خودم رو میذارم هم اونو ناراحت
سارا س
سارا س
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Mr.Mizuyama 9/22/2009, 11:51

تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها) - صفحة 10 8353CIMG3199 Click Image to Enlarge Image Hosting

سلام دوستان , متاسفانه اين گربه بدشانس هم فوت كرد , البته جا دارد از جناب آقاي دكتر معماريان و همكار گراميشان تشكر كنم , چون ديشب كه وضع گربه بد بود , گربه را به منزل دكتر بردم , و ايشان از هزينه اي شخصي دارو ها و ويتامين ها را براي گربه تهيه كردند , همان موقع هم دكتر فرمودند كه وضع حيوان خيلي بد است و به احتمال كمي زنده خواهد ماند , به هر جهت امروز حال اين حيوان وخيم تر شد , و همكار جناب آقاي دكتر تشريف اوردند , حتي تزريق و نفس مصنوعي هم فايده اي نداشت , و گربه تمام كرد , از همكار آقاي دكتر هم ممنون هستم كه خود را به صورت اورژانسي به محل ما رساندند , طبق نظر دكتر براي گربه دير اقدام شده بود , با آرزوي موفقيت براي دكتر وظيفه شناس و با با وجدان جناب آقاي ايمان معماريان , . . .

تصوير پيكر بي جان گربه ( طناز/ملوس)

تسلیت برای از دنیا رفتگان سایت(لاک پشت ها) - صفحة 10 103CIMG3207- Click Image to Enlarge Image Hosting
Mr.Mizuyama
Mr.Mizuyama
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف شیوا 9/22/2009, 12:48

گریه خدابیامرزدش!همیشه زود دیر میشه!!
شیوا
شیوا
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 9/22/2009, 13:06

خدا رحمتش کنه
گرچه حیوونا گناهکار نیستن که احتیاج به آمرزیده شدن داشته باشن
مرسی از آقای دکتر و همکارشون که انقدر دلسوز هستن
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 9/22/2009, 13:28

خدای من نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه! گریه
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 9/22/2009, 13:50

بچه ها کیا هم رفت
امروز ظهر

به آقا سعید تسلیت میگم

واقعا از شنیدن این خبر شوکه شدم و نمیدونم چه چیزه دیگه ای باید بگم گریه
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 9/22/2009, 14:10

خیلی ناراحت شدم، بهتون تسلیت می گم. گریه
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Saeid 9/22/2009, 14:24

ممنون بچه ها ، نمیدونم چی بگم ، الان اصلا حالم خوب نیست ، صبح قبل این که برم سر کار داروش و دادم بعدشم لاکشو شستشو دادم ، ظهر مرده بوده مادرم و خواهرم فهمیدن من اومدم هیچی نگفتن ، خودم رفتم دیدم ، فکر کردم مثل همیشه خوابه ، چشماش بسته بود ، ای کاش خواب بود گریه ، خاکش کردم ، آقای دکتر شرمنده که نتونستم نگهش دارم ، شما گفتین خیلی داره مقاومت میکنه ، مهسا از خدا میخوام اون زن هیچ وقت روز خوشی توی زندگیش نداشته باشه ، باعث مردن دوتا لاک پشت شد ، بهش بگو که من نفرینش کردم
Saeid
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف mina-b 9/22/2009, 15:43

ای وااااااااای....آقا سعید ....واقعا متاسف و ناراحت شدم....تسلیت میگم......ولی شما همه تلاشتونو برای نجاتش کردین....این قابل تحسینه.......انشالله لاکپشتهای دیگتون همیشه سالم و سلامت باشن..... :[-o<:
mina-b
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف محمد 9/22/2009, 16:37

منم تسلیت میگم گریه ای بابا دیگه نمیتونم خبر های مرگو میرو هی پشت سر هم ببینم گریه منم لاکیه خدا بیامرزمو تو باغچه حاک کردم به امیده اینکه بعدن بتونم لاکشو یادگاری بر دارم گریه
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Mr.Mizuyama 9/22/2009, 16:50

عجب روز بدي , اول مرگ گربه ي محبوبم , حالا هم مرگ يك لاكپشت , تسليت عرض مي كنم دوست عزيز .
Mr.Mizuyama
Mr.Mizuyama
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف سارا س 9/22/2009, 17:09

گریه گریه گریه

باورتون نمیشه من الا پشت مانیتور دارم زار زار گریه میکنم اخه چرااااااا مردند خوب اون گربه بگیم مریض بود ولی این لاکی چیش بود گریه گریه
سارا س
سارا س
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Saeid 9/22/2009, 17:21

ممنون از همتون ، سارا داستان این لاکیه طولانیه ، این لاکیه دست یه خانومه بوده که خیلی بد ازش نگهداری میکرده یه سگم داشته که با این لاکیه بازی میکرده ، مهسا خانوم این لاکی و از خانومه میگیره میده به دکتر دکترم دادنش به من ، حدود 2 ماه پیشه من بود ، مشکلات زیادی داشت ولی اصلی ترین مشکلش این بود که کلا بدنش عفونت داشت ، دارو استفاده میکرد ولی حیف که نتونست طاقت بیاره گریه
Saeid
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف sin1985 9/22/2009, 17:40

اگر بار گران بودیم و رفتیم ...

من جدا تسلیت میگم. قلبم شکست و یاد دو لاکی مرحومم در کودکی افتادم : لاکی و لوک

حداقل اونها یکبار تو عمرشون دریا رو دیدند. خودم بردمشون. یادم اومد چه زاری زدم سر فوتشون و چقدر بزور مولتی ویتامین میچپوندم توی دهنشون. اما اون موقع اینجا هیچ کس هر رو از بر تشخیص نمیداد.

دچار احساس گناه شدم. نمیدونم ماهپشت و میر ح رو کار بدی کردم خریدم؟ اگه نمیخریدم کسی نمیفروخت. خریدم فروخت. بخرم ؟ بفروشد؟ ...
حالا دیگه نمیدونم چیکارشون کنم! نمیتونن برگردن به طبیعت. باستی همینجا بمونن. میخوام یکی دیگه بخرم اسمشو بذارم مهدی.

هییییی
sin1985
sin1985
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف سارا س 9/23/2009, 01:51

اهان همون لاکیه بود قبلا مهسا خانوم دربارهی اون توضیح داده بود ناراحت

خوب براتون تسلیت میگم وامیدوارم سایر حیواناتتون سالم سالم بزرگ بشن :>:d<:
سارا س
سارا س
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maria alexio 9/23/2009, 07:44

ناگهان چقدر زود دیر می شود گریه

تسلیت من رو هم بپذیرید.اینها همه یک جور ازمایش و امتحان الهی است.امید وارم همه از این ازمایش سربلند بیرون بیان .البته سربلندی به زنده مو ندن لاکی ها نیست.به لطف و مهربانی و احسان به اونهاست واینکه از خودت واسشون مایه بذاری
maria alexio
maria alexio
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 9/23/2009, 15:29

سعید جان من فکر نمیکنم اون خانم قلبی داشتق باشه که از نفرین ما ناراحت بشه
ایشون جز دوتا لاکی یه همستر رو هم کشتن چون سگشون اسباب بازی میخواد

شما به کیا خیلی خیلی محبت کردین

شما واقعا انسان خوبی هستین
هیچکس حوصله پرستاری از یه لاکیه مریض رو نداره ولی شما با وجود مشغله زیاد حاضر شدین کمکش کنین
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

صفحه 10 از 15 الصفحة السابقة  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة