باکتری سالمونلا در خزندگان
باکتری سالمونلا در خزندگان
بعد از اینکه گربه ها راجع به بیماری نازایی خانمها کاملا تبرئه شدن انگار حالا نوبت به این رسیده که ما تو ایران به خرنده ها گیر بدیم. البته من خودم هنوز به صحت این مطلب ایمان ندارم و فکر کنم منشا این قضیه تنفر بعضیا از خزنده ها باشه.
خواهشا اگه کسی می تونه ردش کنه یا راهی براش بگه زودتر ارائه بده چون فکر نمی کنم ما دوست باشیم یه همچین بیماری ای رو بگیریم که یه عفونت شدید ریوی هستش. اینم لینک مطلب از یه سایت معتبر خارجی که البته تایید کاملی نیست:
http://exoticpets.about.com/cs/reptiles/a/reptsalmonella.htm
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: باکتری سالمونلا در خزندگان
1. ویروس سالمونلا نداریم و سالمونلا یک باکتری است.
2. عفونت ریوی ایجاد نمی کند و عفونت گوارشی ایجاد می کند.
3. بله این کاملا حقیقت دارد که خزندگان می توانند حامل باکتری سالمونلا باشند و برخی از انواع سالمونلا می توانند فلور طبیعی دستگاه گوارش آنها باشند. باکتری سالمونلا به صورت Feca-oral یا مدفوعی دهانی منتقل می شود یعنی باید مدفوع خزنده آلوده به سالمونلا توسط انسان به هر طریقی خورده شود تا باکتری انتقال یابد. در ضمن این باکتری معمولا در بچه ها، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند اسهال و تب ایجاد می کند و برای افراد بالغ سالم مشکلی نمی تواند ایجاد کند. نکته دیگر اینکه آلودگی به این باکتری در خزنده با تهیه کشت مدفوع قابل تشخیص بوده و می توانند بعد از آنتیبیوگرام مورد درمان قرار گیرد. مهمتر از همه اینکه با نگهداری صحیح از حیوان خانگی و رعایت نکات بهداشتی هیچگاه مشکلی بوجود نخواهد آمد.
4. حیوانات (از جمله گربه ها) نیازی به تبرئه شدن ندارند و یک مطلب علمی مثل عدم ایجاد نازایی توسط گربه ها با یک خرافه ... قابل مقایسه نیست. بهتر آن است که حقیقتهای علمی که غیر قابل انکار هستند را به هر دلیلی با خرافات مخدوش نکنیم و اگر می خواهیم از اشتباهی مثل ورود لاکپشتهای گوش قرمز به ایران جلوگیری کنیم از راه درست آن وارد شویم و به دروغ و خرافات متوصل نشویم.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
محققان ایرانی دریافتند دلیل اصلی پوکی استخوان نبود کلسیوم است!
محققان ایرانی دریافتند شیر برای انسان به خصوص در سنین رشد واجب است!....بابا بیخیال
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
patil- کاربر متوسط لاک پشتی
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
بله،رفتم دکتر،مشکلی نبود.حق با شماست ولی قبول کنید آدم شک می کنه.اmarzieh نوشته است:بچه ها این حرف ها چیه؟ سالمونلا فلور نرمال( باکتری طبیعی ساکن) روده خزندگان هستش و همینطور که دکتر فرمودند اگه دستهامون رو بشوییم خطری نداره. بدن آدم سالم سد های دفاعی طبیعی داره که به این سادگی بیمار نمیشه و باید تعداد باکتریها زیادتر از یک حدی باشه که عفونت ایجاد کنه ما هم که قرار نیست تو تانک لاکی شنا کنیم یا جسارتا از اب الوده بخوریم؟! بهتره یک کم منطقی باشیم آیا همه چیز های توی محیط استریل هستند؟ آیا آلودگی لاکپشت واقعا از اسکناس، دستگیره در تاکسی و اتوبوس و مترو و سبزی جات و ...... بیشتره. خوب در این مورد هم بهداشت رو رعایت کنید و آسوده باشید.آقایFruehling باکتری از راه پوست که منتقل نمیشه.... و دستهاتون رو هم که میگید شستید. مگه مقاومت باکتری چقدره که باز هم بیمارتون کنه؟در ضمن من بعید میدونم گلو درد از علائم عفونت با سالمونلا باشه...به جای این فکرا آب لاکی رو زود به زود تر عوض کنید گناه داره
patil- کاربر متوسط لاک پشتی
» باکتری چیست؟
» باکتریها زندگی را شادتر میکنند
» معجزه دیگری از باکتریها: بلعیدن متان در سه سوت!
» لامپ uv خزندگان