ذغال اکتیو
صفحه 1 از 2 • 1, 2
ذغال اکتیو
من امروز دیدم دیگه قابل تحمل نیست اوضاع و بعد از 2 روز اب کثیف میشه رفتم ماهیران و این ذغال رو به من داده 10 هزار تومن در حالی که Boyu ..قیمتش 3 تومن بود...البته این المانیه...و اگر کار کنه خوبه قیمتش مهم نیست...میخواستم بدونم اولا این ذغال خوبه؟
2- جوراب زنانه بنده ندارم میشه تور ذغال Boyu رو پاره کنم و این بزارم توش باز بدوزم؟ و همش رو بریزم یا کمی از اونو؟
مرسی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: ذغال اکتیو
2: بله! اندازه همون بویو!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من از این ذغال هشت ماهه که دارم استفاده می کنم و هنوز هم تمام نشده. واقعا عالیه و قیمتش هم به نظر من بصرفه است.
مشکل فقط اینکه خودش جای مخصوص نداره و تمام ذغال داخل یک پلاستیک هست.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
ذغال فقط بوی بد آب را می گیره و نمی ذاره اب بد بو بشه.
یک سیستم فیلتر ایده ال باید هم سیستم تصفیه مکانیکی داشته و هم تصفیه شیمیایی. تصفیه مکانیکی توسط اسفنج یا پشم شیشه انجام می شه که فضولات آب را به خودش می گیره و از آب جمع آوری می کنه.
سیستم شیمیایی از ذغال اکتیو برای از بین بردن بو و سرامیک برای ایجاد سیکل ازت هست. سیکل ازت که بوسیله باکتریهای مفید داخل سرامیک ایجاد می شه باعث می شه که آب سریع کدر نشه و به شفافیت آب کمک می کنه.
وجودهر سه اینها برای تراریوم لاک پشتها واقعا لازمه.
یعنی به نظر شما من این مواد فعال کننده باکتری که یا پودری هستند یامایع را داخل آب می ریزم، به علت وجود ذغال بی اثر می شوند؟
در یک جمله: خیر
یعنی به نظر شما من این مواد فعال کننده باکتری که یا پودری هستند یامایع را داخل آب می ریزم، به علت وجود ذغال بی اثر می شوند
کربن اکتیو، مواد شیمیایی مثل اثرات دارویی و برخی یونهای آب رو جذب میکنن و اینطوری اثرات دارویی رو خنثی میکنن. ضمن اینکه متاسفانه کربن های چینی، بدلیل کیفیت پایین، میتونن pH رو تغییر بدن.
اما نکته مهم اینه که استفاده همیشگی از کربن اکتیو طبق "نظریه کربن" باعث بیماری های مختلف در ماهی میشه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
ممنون از اطلاعاتتون.
من این هفته ناگهان ظرف یک روز پس از دو هفته از تعویض آب تراریومم با کدری شدید آبم مواجه شدم. با توجه به اینکه آب توی تاپ فیلتر اول روی ذغال می ریزه، با این صحبت مهندس پرهام نگران شدم که نکنه باکتری ها توسط ذغال جذب شدند یا اثر موادی که اضافه کردم از بین رفته و آب اینطوری کدر شده.
البته Afshin_Zavar عزیز ، samir و Farshad.roger عزیز ، لاک پشت دارند!
maria alexio عزیز ، هر 2-3 ماه 1 بار و بیوسرامیک به این زودی ها تعویض نمی خواهد! موفق باشید ، پرهام.
با توجه به عکس آقا فرشاد در صفحه قبل، چیدمان مواد اونطوری هست که شما می گید. یعنی کف سرامیک و بعد پشم شیشه و روی همه ذغال.
منتها من احساس می کنم که وقتی آب به روی ذغال می ریزه به دلیل عمل کردن پوشش ذغال مثل پشم شیشه، فضولات روی آن باقی میمانند و نقاط پوشش را کور می کنند و آب از داخل کربن رد نمی شه.
نظرتون در مورد اینکه ذغال بره زیر پشم شیشه چیه؟ گرچه یک مقدار سطح پشم شیشه انحنا پیدا می کند.
در مورد لاک پشت ها طبیعیه! ممکنه برای تراریوم شما 1 تاچ فیلتر جواب نده ، شما یه کاری بکنید: محفظه و تجهیزات که دارید ف 1 تاپ فیلتر دیگر رو هم (با خرید موتور به جای موتور قبلی) اضافخ کنید و هر هفته یک سوم آب رو سبفون کیند! فکر کنم در این صورت مشکل حل بشه! زیاد از غذاهای گیاهی در تغدیه لاک پشتتون استفاده نمی کنید؟ و چند بار در روز یا هفته دستتون رو داخل تراریوم می برید؟
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» ذغال را باید شست
» زغال اکتیو آکواریوم - Active Carbon
» مقدار ذغال و سرامیک