ترفند خوراندن کف دریا به لاک پشت
ترفند خوراندن کف دریا به لاک پشت
و اما :
یکی از کار هایی که انجام دادم در مورد تغذیه این بوده که کف دریا رو به تکه های 2-3 سانتی کوچک کردم (در حدی که در ظرف غذاشون جا بشه ) و پیش غذاشون قرار دادم که بوی اون رو به خودش بگیره و تا حدی طعم و مزه . که بعد از خورد کردن ریختن در آکواریوم مورد توجه شدید لاکی ها قرار گرفت به حدی که لابه لایه سنگ های کف آکواریوم دنبال تکه های ته نشین شدش میگردن ، تجربه خوبیه و بهتره کف دریا حداقل 3-4 روز پیش غذا شون قرار گرفته باشه تا بوی بیشتری به خودش بگیره . شاید به غذای مورد علاقه لاکی تبدیل بشه.
لاکپشت کوچیک من که حتی به غذا علاقه زیادی نشون نمیداد الان بخوبی از کف دریا هم تغذیه میکنه .
فکر کنم برای دیگر مواد غذایی مثل کاهو هویج و ... هم بشه از این دسته ترفند ها استفاده کرد.
امیدوارم مورد توجه و استفاده قرار گرفته باشه و مفید و سودمند .
hamed_myh- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: ترفند خوراندن کف دریا به لاک پشت
نمی دونم تاپیک کف دریا و مشابه اون را مطالعه کردید یا نه. این یکی از ترفندهای دادن غذاهایی است که لاک پشتها بهشون تمایل ندارند. اغلب در کنار مواد دارای بوی قوی قرار داده می شوند و بعد از اینکه لاک پشت به خوردن آنها عادت کرد کم کم این کار حذف می شود.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
من هنوز فرصت خوندن کامل فروم رو نداشتم و البته سرعت کم اینترنت و نداشتن وقت کافی هم بی تاثیر نبوده ،
به نظر من فروم یه مقدار بیش از حد شلوغ شده یعنی تعداد تاپیک ها در یکی بخش خیلی زیاده و باعث سردرگمی کاربر تازه وارد میشه ، به پراکنده بودن مطالب هم میشه اشاره کرد . درسته بخشها در صفحه اصلی به خوبی تفکیک شدن ولی پیشنهاد من اینه که قسمتی هم وجود داشته باشه که چکیده ای از تمام مطالب فروم باشه بدون وجود نظر و پستهای اعضا در این قسمت که زیاد شلوغ نشه ...
درسته مطالب پراکنده و شاید تکرار شده باشند، ولی هر کاربری از یک دیدی مطرح کرده و بحثهای خوبی توی هر تاپیک مطرح شده، من خودم وقتی می خوام کسی را راهنمایی کنم، خودم به بخش مورد نظر می رم و ممکنه چند تاپیک با یک محور اصلی و موضوع مشترک را باز کنم و همه را مطالعه کنم. خیلی زمان نمی بره ولی وقتی بحثها را می خونم خیلی اطلاعات مفیدی بدست می یاد
می خوام بگم گرچه تاپیکهای مشترک زیاده ولی من معتقدم که خوندن هر کدام بی فایده نیست ضمن اینکه زمان چندانی نمی بره و واقعا جمع کردن همه بحثها در یک تاپیک خیلی سخته و بدتر خواننده جدید را با دیدن تعداد زیاد صفحات یک تاپیک خسته می کنه.
اما اگر منظورتون اطلاعات کلی و اولیه درمورد نگهداری لاک پشت هست، ما یک پمفلت داریم که به تمام کاربران جدید توصیه می شه که ابتدا این فایل پی دی اف که در حد دو صفحه برگه A4 هست را دانلود کنند و مطالعه کنند وبه اینصورت سوالات جهت دار و بهتری رامی پرسند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
ستاره- کاربر متوسط لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
shirin n- کاربر تازه وارد لاک پشتی