نكته مهم هنگام جابجايي گوش قرمز
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
نكته مهم هنگام جابجايي گوش قرمز
دوست قبل از من هم اين خطا رو كرده بود و لاكي سرحالش زير دستگاه اكسيژن رفت و تا وقتي كه من پيشش بودم، بي حركت بود و با دهان نفس ميكشيد.
نگين- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: نكته مهم هنگام جابجايي گوش قرمز
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
غذا چي ميخوره؟
alegria- کاربر متوسط لاک پشتی
alegria- کاربر متوسط لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
همسرم دو تا لاکی خیلی کوچیک برام خریده. البته من کول، برایان، مانیکا، دو تا لاکی جدید پیتر و دایانا و میشل رو به خاطر اینکه بعضی وقتها چشمش مشکل دار می شه رو شبها توی این سبدهای مسافرتی می ذارم تا بخوابن. البته زیرشون رو پشم شیشه گذاشتم و روش یک حوله انداختم تا داخل دهانشون نره. و یک مقداری هم پشم شیشه رو مثل یک پتو در داخل پارچه دوختم که روشون میاندازم. برای حمل لاکی به این روش عمل کنید. توی یک ظرف از این سبدهای مسافرتی جای مناسبی براش تهیه کنید.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
Hamed- کاربر متوسط لاک پشتی
سنگي- کاربر تازه وارد لاک پشتی
فروشنده ها هیچ اطلاعی از نحوه نگهداری لاک پشت یا سایر حیوانات ندارن پس لطفاً از فروشنده ها دفاع نکنید.
نمونه اش لاک پشتی که خریدم لاکش نرم نرم بود و با مراقبت های من و با خوراندن ماهی و کف دریا و آکوآفین الان سر پا شده. پس فروشنده ها هیچی در مورد لاک پشت ها نمی دونن. چون به من می گفت دو هفته یک بار جگر مرغ رو بپز پودرش کن و تو تو آب بریز. اینا زیاد غذا نمی خورن. نمی دونست که من 8 تا لاکی یکی ار یکی بزرگتر دارم و می دونم چطوری باید نگهش دارم. می گفت خشکی، خشکی واسه چی مگه لاک پشت خشکی می خواد. پس تو رو خدا از فروشنده ها دفاع نکنید که من یکی حسابی عصبی می شم
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
خوبه یک روز ما انسانها رو هم مثل حیوانات غذا بهمون ندن و تو شرایط بد نگهمون دارن و بعد از اینکه مریض شدیم ما رو بفروشن. هیچ انسانی حق نداره یک حیوون بی زبونی مثل لاک پشت های بدبخت رو که اصلاً در موقع درد هم نمی تونن صدایی در بیارن رو برای تجارت و سوء استفاده مالی استفاده کنه.
من به شخصه افتخار نگهداری از 5 لاک پشت مریض رو داشتم که بعد از مداوا باز هم پیش خودم نگهشون داشتم. من 9 تا لاک پشت داشتم که بعد از اینکه بزرگ شدن واگذارشون کردم. در حال حاضر هم 8 تا لاک پشت در سایزهای مختلف دارم که شامل اون 5 لاک پشت مریض هم می شه.
فروشنده ای در آکواریویم زیر آب واقع در خیابان ستارخان، یکم دریان نو، پاساژ مفید، طبقه فضای سبز، واحد 10 به حرف من که گفتم این لاک پشتها رو در یک ظرف شیشه ای کوچک بدون آب و خشکی نگه داشته اید و اینها هم خشکی احتیاج دارن هم آب و حال همشون بده چنان خندید که اگه ادب اجازه می داد چنان می زدم توی دهنش که دیگه نتونه به کسی بخنده.
شما چی فکر می کنین؟ من مثل یه آدم داشتم باهاش صحبت می کردم و ازش حسابی خرید کرده بودم اما در قبال حرف من فقط خنده رو تحویل داد.
این فقط یک نمونه بود اگه حیوونی رو می خوان بفروشن و سود ببرن حداقل شرایط ساده زندگی رو برای حیوون تامین کنن
من اگه روزی صاحب منصبی بشم تمام کسانی رو که با حیوانات بد رفتاری می کنن و از اونها سودجویی می کنن رو به اشد مجازات می رسونم.
فريده عزيز به شما به خاطر افتخاراتي كه كسب كرديد و همينطور تعصبي كه نسبت به حيوانات داريد تبريك مي گم .
فرهاد جان از شما هم به خاطر دقت نظر و پيام مهمي كه داديد ممنون هستم . " فروشنده ها بي سواد و ناآگاه هستند " پس ما با آگاهي از حيوانات مراقبت كنيم . گناه دارند به خدا
همگي موفق باشيد .
اين مطلب آخرين بار توسط Elham s در 4/25/2010, 13:39 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده جان اگر شما جای من بودید و هر هفته با صدها نفر که علاوه بر ظلمی به حیوانات بیچاره می کنند تازه حرف شما را نیز قبول نمی کنند چکار می کردید؟ فکر کنم باید بوکسر باشم بتوانم به همه این مشکل را بفهمانم
با درود و تشکر
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» با یه لاک پشت گوش قرمز دوساله میشه یه لاک پشت گوش قرمز چن ماهه انداخت؟
» يه نكته درباره ادرار لاكپشت
» 7 نكته براي خوش اخلاق بودن
» 12 نكته طلايي براي تربيت فرزندي شاد
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی