بیماری مشابه باز و بسته کردن دهان
بیماری مشابه باز و بسته کردن دهان
خیلی خیلی خوشحالم
نهایت تشکر رو هم از اقای دکتر دارم هم از اقای محمدی فر
اخه لاک پشت مریضم حالش رو به بهبوده .
این سه روزه اخیر فقط ۲ یا ۳ بار دهنش رو باز و بسته کرد در حالی که سابق بیشتر از ۳۰ بار این کار رو روزانه انجام می داد!
اما تازگی ها متوجه شدم که اون لاک پشت سالم هم یه کمی دهنش رو باز و بسته می کنه! البته خیلی کم.
اول سعی کردم با گرمتر کردن فضای خشکی و سیفون کردن هر روز اب برای تمیزتر بودنش مشکل رو رفع کنم اما حالا که می بینم مشکلش هنوز ادامه داره حجم اب اکواریوم رو خیلی کم کردم( مثل شرایط قرنطینه ) و اون لاکیه بیمار شماره ۱ که قرنطینه بود رو هم گذاشتم کنارش
.نمی دونم کارم درسته یا نه
از اقای دکتر سوال دارم که با این یکی لاکی چه کنم؟ احتیاج به معاینه داره؟
ضمنا لاکیه بیمار شماره ۱ دوباره از وقتی اومده تو اکواریوم باز هم کمی غذا می خوره البته کم و هنوز قطره ها رو بهش می دم.
medusa- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: بیماری مشابه باز و بسته کردن دهان
لاکپشت دوم شما وضعیت غذا خوردن چطوره و از چه غذاهایی استفاده می کنید. اگر لطف کنید (با عرض شرمندگی) من لاکپشت اولی را معاینه کردم؟ تشخیصم چی بوده؟ و چه داروهایی دادم؟ (ببخشید یادم نیست کدوم لاکپشت را می فرمایید)
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
تزریق ۷ امپی سیلین ۲۵۰ میلی گرمی رو تجویز کردید که هنوز ادامه داره.
تغذیه لاکی ها غذای مخصوص خزنده ها و لوفاکه.کرم خونی و جلبک هم تفریحی بهشون دادم.
چند بار هم ماهی کیلکای میکس شده و کاملا لهیده دادم .
فعلا دسترسی به ماهی گوپی و... ندارم.
medusa- کاربر متوسط لاک پشتی
قطره و شربت را بیشتر از یک ماه مصرف نکنید و آمپیسیلین را 21 روز (تمام دوزها) حتما معاینه بعد از اتمام درمان ضروری است. لاکپشت دوم شما اگر غذا خوردنش کم نشده فعلا احتیاج به معاینه ندارد. سعی کنید تغذیه را اصلاح کرده دماهای محیط را تامین کرده و UVB فراموش نشود.
با تشکر
معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
لاکپشت کوچکم که خیلی با نشاط و تروفرز بود آلان بمدت 20روزه که دهانشو بحالت تهوع باز وبسته میکنه واصلاً تحرک سابق را ندارد .قبلاً در روز تا 5-6 دفعه دهانشو باز وبسته میکرد ولی در چند روز اخیر تا 30بار دروز هم میرسه وبا شدت بیشتر، بطوری که یک صدای ناله هم از ته حنجره اش بیرون میاد ، بقدری این صحنه ناراحت کننده است که دل آدم براش میسوزه.غذا نمیخوره .متاسفانه در برخی از این حالات بقدری گردنشو میکشه جلوکه انگاری میخواد عوق بزنه واستفراغ کنه ولی فقط یک مقدار کف از دهان وبینی اش میاد .دست وپاهاشو تو لاکش جمع میکنه ومیخوابه .شمارو بخدا کمکش کنید .ممنون
رضا سلح- کاربر تازه وارد لاک پشتی
ببخشید که من جای دکتر جوابتنو دارم میدم فکر کردم شاید دیر بشه.
لطفا از شرایط نگه داری لاک پشتتون توضیح بدید.به نظر من لاک پشت شما به شدت سرما خورده و مشکل تنفسی پیدا کرده در صورت امکان فورا به دامپزشک مراجعه کنید و شرایط قرنطینه رو براش محیا کنید...اون لاک پشت به شدت داره زجرمیکشه...
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f4/topic-t195.htm?highlight=قرنطینه
دمای خشکی رو به 30 درجه برسونید و نزارید زیاد توی اب باشه چون نمی تونه نفس بکشه...خواهش می کنم فورا اقدام کنید.اگر تهران هستید دکتر فردا مطب دامهای کوچک هستند
با تشکر
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
نمیدانم چرا کسی به خودش زحمت نمیده مطالب مورد نیاز رو در فروم بخونه و این زبان بسته هارو زجر نده...
آب جوشیده خیلی بده.
آب باید به مدت 24 ساعت در محیطی باز باشه تا کلر آن بپره وگرنه باعث بیماری های چشمی و در نهایت نابینایی میشه.
در ضمن کرم منجمد خونی (کرم فریزری) خیلی غذایه افتضاحیه.
از این غذای بی خاصیت به عنوان عامل اشتها زا استفاده میشه.
هیچ میدونستید که این غذا کمترین موادی برای لاکی تان ندارد؟؟؟
میگو هم به علت داشتن فسفر خیلی زیاد برای لاک و استحکام استخوان ها مضره.
و کلسیم رو دفع میکنه.
میگو باید 1 یا دو روز در هفته استفاده بشه یا اصلا استفاده نشه.
هندوانه هم جزو غذاهایی است که باید 1 یا دوبار در ماه استفاده بشه.
از فروشگاه های ماهیران (به بخش مربوطه فروم مراجعه کرده و آدرس را پیدا کنید) غذای مناسب خزندگان تهیه کنید.
یا اینکه به پلاسکو رفته و غذای آکوافین لاکپشت تهیه کنید.
از کف دریا (در عطاری ها میفروشن) برای کلسیم استفاده کنید.
تورور خدا سریع این شرایط رو محیا کنید .
لاکپشت را در محلی گرم و خشک قرار دهید.
کار خوبی نکردید که جایی که لاکپشت خیس وجود داره کولر روشن کردید.
من رو مطلع کنید.
موفق باشید. :cheers: :[-o<:
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
lakposhtha.blogspot.com
موفق باشید.
امیدوارم لاکیتون زودتر خوب بشه. :m/:
من حرفای کوشا رو تایید می کنم و اضافه می کنم که بهتر مسالی که در فروم در مورد تغذیه لاک پشت هست رو بخونید.
لینک قرنطینه رو مشاهده کردید؟
این اولین قدم برای درمان لاکپشتتون هست.
اگه اکواریمتون در نداره حتما جایی قرارش بدید که در معرض باد نباشه.بهتره به دکتر معماریان زنگ بزنید حتما راهنمایی تون می کنندبا توجه به اینکه شما قزوین هستید.
09122956918
02144332038
مار رو هم در جریان بزارید.
با تشکر...
[b]دوست عزیز اگر محیطی که آکواریوم در آن قرار دارد سرده و یا بهش باد کولر میخوره هیتر (بخاری)
مهمترین مهمترین مهمترین چیزه که باید تهیه بشه.
اما اگر مثل من دریچه کولر اتاقتون بسته ست و اتاقتون همیشه دمایش مناسب (20 درجه تا 25) است نیازی به هیتر ندارید.
چون آب هم دمای محیط میشه.
من هیتر ندارم ولی آب لاکی همیشه مطبوعه نه سردی احساس میکنی و نه گرمی.
انگار رفتی به یکی از تالاب های آب شیرین جنوب.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
واقعا خوشحالم که بهترشده.یه نکته رو توجه کنید که آبی توی آن شنا می کنه باید عمقش به اندازه ای باشه که وقتی روی پاش می ایسته سرش از آب بیرون باشه.در غیر این صورت ممکن آب وارد ریه ها ش بشود.اصلا نباید لاکپشت در معرض هوای سرد و باد کولر قرار بگیره.چه لاک پشت سالم چه بیمار.
غذا فقط سفیده تخم مرغ میخوره یا شمافقط بهش این غذارو میدید؟
اگر تونستید به بخش تغذیه این فروم یه سر بزنید نکات مفیدی داره.تغذیه هم در دمانش خیلی مفیده.سفیده تخم مدغ نباید به عنوان غذای اصلی استفاده بشه
باتشکر فراوان
آبی که توش شنا می کنه پر عمق که نیست؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
این علائمی که شما میگید مشکل از بیماری تنفس بوده به نظر احتمال داره که موقع خوردن زمین مقداری از آب اون ظرف وارد ریه هاش شده باشه و عفونت کرده باشه.
میشه یه مقدار از محیط نگهداریش بگید؟و اینکه این عکس؟ماشینه که چه ربطی به لاکپشتاتون داره؟
از حال روزه اون دوتای دیگه هم اگه میشه بنویسید.علائم بیماری دارند؟
در ضمن پفی چشمش اگه اشتباه نکنم احتمالا علائم کوری بوده شاید غذا رو نمی دیده که بخوره...
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
فکر کنم خوبه.فقط می خواستم بدونم چوب رو از آکواریومی تهیه کردید.در غیر این صورت باید مراحل ضد عفونی که من نمی دونم و مهندس گفتن انقدر طولانی که به دردسرش نمی ارزرو انجام بدید تا خدایی نکرده مشکلی براشون پیش نیاد.
اگه براتون مقدور بود در قسمت مربوط به عکس عکس آکواریوم و لاکپشتاتون رو قرار بدید.
موفق باشید
» بی حالی و باز و بسته کردن دهان
» لاکی تو آب حرف میزنه (باز و بسته کردن دهان در آب)
» گرما زدگی و باز و بسته شدن دهان لاکی
» باز کردن دهان در آب و خشکی