لاکی تو آب حرف میزنه (باز و بسته کردن دهان در آب)
لاکی تو آب حرف میزنه (باز و بسته کردن دهان در آب)
اینجور که از توی فروم های دیگه خوندم فهمیدم بدلیل تغییر شرایط آب و هوایی احتمالا باید دچار مشکل تنفسی شده باشه حالا یه مسئله هست و اون اینکه:
با توجه به این که توی یه محیط کاملا طبیعی قرار داره تمام روز رو در زیر زمین (که خودش گود کرده ) در حال خواب و من برای تغزیه اش روزهایی که هوا گرم بود میاوردمش بیرون و داخل آب بهش غذا میدادم که فکر کنم همین موضوع باعث شده مشکل پیدا کنه و حالا میدونم که برای بهبودی باید تو یه محل گرم باشه این در حالیه که خودش همچنان اصرار داره توی خونه اش باشه .
حالا به نظر شما چکار کنم بیارمش داخل خونه یا بزارم همون طور که دوست داره زندگی کنه ؟ و تو این چند روز که بیرون نمیاد نیازی نیست که من بهش غذا بدم؟
rain- کاربر خوب لاک پشتی
رد: لاکی تو آب حرف میزنه (باز و بسته کردن دهان در آب)
شرایط نگهداری شما مناسب به نظر نمیرسد. ولی باز و بسته کردن دهان در زیر آب نشانه بیماری نمی باشد.
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
ولی باز کردن زیاد دهان و حباب دادن از دهان به صورت زیاد نشانه عفونت تنفسی است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
نازنین جان با علاعمی که گفتی احتمال شروع عفونت تنفسی وجود دارد.
با تشکر
براي لاك پشت دوستم مشكلي پيش اومده اگر راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم .
دوست بنده ديروز وقتي لاك پشتش را قبل از گذاشتن داخل آكواريوم زير شيرآب شسته ، آب وارد بيني لاك پشت شده . امروز وقتي بيرون از آب بود شيطوني كرده و روي لاكش برگشته و بعد از اينكه لاك پشت دوباره به حالت عادي برگشته يكي دو دفعه دهانش رو براي نفس كشيدن باز و بسته كرده .
داخل آب موقع نفس كشيدن دهانش رو باز ميكنه انگار داره حرف ميزنه قبلا" اينطوري نبود . غذا خورده و سرحاله و در حال حاضر توي آب كج شنا نميكنه اما گلوش رو براي نفس كشيدن باد ميكنه حتي داخل خشكي البته قبلا" هم اين كار را انجام ميداده اما گاهي و خيلي كم ، اما امروز بيشتر شده.
1)آب وارد كيسه هاي هوايي شده ؟
من به دوستم گفتم مقدار آب آكواريوم بايد خيلي كم باشه طوري كه فقط پاهاي لاك پشت داخل آب باشه و بتونه نفس بكشه اما لاك پشت مدام دست و پا ميزنه كه از آكواريوم بياد بيرون و بر ميگرده روي لاكش كه برگشتن به حالت عادي آب وارد بينيش ميشه .
2) بايد لاك پشت بدون آب باشه ؟ تا چند روز يا ساعت ؟
با توجه به اينكه مقدار آب كمه نمي دونه دماي آب چقدره اما دماي خشكي 27-28 درجه هست .
3)اين دما مناسبه ؟
در رژيم غذايي تنوع رعايت ميشه آكواريوم خشكي داره اما فاقد لامپهاي يووي و هيدر هست .
(با توجه به اينكه براي دوستم امكان نداره به دكتر مراجعه كنه سعي كردم توضيحات كامل باشن .)
با تشكر
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
روش شستنی که توضیح دادید بسیار نا مناسب است!
لطفا با من تماس بگیرید تا بهتر راهنمایی کنم
لاك پشت تا صبح بدتر نميشه ؟
دماي آب نسبت به قبل كمتر شده بنابراين تا صبح بايد آب گرم داخل آكواريوم بريزه ؟ لاك پشت بيرون از آب باشه ؟
تا صبح مشکلی پیش نمی آید
جناب دكتر معماريان ضمن تشكر از راهنمايي هاي شما ، طبق توصيه ي شما ارتفاع آب كم ، دماي خشكي بين 30 تا 32 و دماي آب 25 درجه مي باشد . ظاهرا " هنوز تغيير ي نكرده چون هنوز گلوش رو باد ميكنه اما چون ارتفاع آب كم هست نمي دونم هنوز داخل آب كج شنا ميكنه يا خير ؟ و خوشبختانه اشتهاش كم نشده . با توجه به توضيحات لاك پشت تا چند روز بايد در اين وضعيت باشد ؟ اگر راهنمايي بفرماييد بسيار ممنون ميشم .
با تشكر
رو مصرف كنه ؟ يا حتما" بايد بيارمش ؟
» بی حالی و باز و بسته کردن دهان
» بیماری مشابه باز و بسته کردن دهان
» گرما زدگی و باز و بسته شدن دهان لاکی
» چشم بسته و لاک نرم لاک پشت ( لاکی من مرد )