دروغ روز سیزده
دروغ روز سیزده
دروغ روز سیزده متفاوت است، خارجیها دروغ روز اول آپریل دارن و ما دروغ روز سیزده ! شما تا حالا در این روز چه دروغهایی گفتید و شنیدید و یا دوست دارید چه دروغهایی بگین؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: دروغ روز سیزده
به هر حال من هم دروغ نمیگم اما یه خبر دارم و اون هم اینه که کمیته ملی المپیک قراره میزبانی المپیک 2012 رو از لندن بگیره و به مشهد (به میزبانی ابومسلم) بده..
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
دروغ روز سیزده در ویکی پدیا
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
آخرين خبر:
طي پيام خصوصي اي كه مهندس محمدفر و مهندس پرهام بمن زدن قراره به تمامي كاربران فروم
مبلغ 250 هزار تومن و يكعدد تاپ فيلتر + 3 عدد ماهي گلدفيش بعنوان عيدي سال 89 داده بشه
ضمنا قرار بر اين شده كه تمامي كاربران نيز بمدت 3 روز به سفر كيش اعزام شده و در آبهاي زيباي اين جزيره غواصي كنند.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
از صبح که اومدم فروم انگار برق به من وصل کردند.
عیب نداره یکی دیگه میگیم.
اینجا قراره همه دروغ بنویسیم.
قراره از این به بعد کسانی که در هر تاپیکی دروغ بنویسند پستشون خودکار منتقل بشه اینجا.البته غیر از تاپیکهای طنز.
این از قابلیتهای جدید فروم است.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
این موضوع بطور کامل در کتاب سینوهه که یک کتاب معتبر است و مال 1300سال قبل از میلاد هست اومده.
سینوهه به بابل سفر میکنه و در روز سیزده ایران بوده و کاملاً توضیح میده که در روز سیزده...شاه یک نفر که به نظر ساده و زود باور میومده رو انتخاب میکنه...و روز سیزده از صبح میرن دنبال فرد ساده و بهش میگن تو شاه شدی و ما شاه قبلی رو قبول نداریم...اونم باور میکنه و تا شب هر کاری دلش میخواد میکنه....شاه هم لباس مردم عادی رو میپوشه...خورشید که غروب میکنه به اون فرد ساده شرابی که توش زهر هست میدن و توی یه کوزه میزارنش و در کوزه روهم میبندن...و کوزه رو تو دخمه قصر میزارن.
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
اولش اینجوریه.....یکم خسته کنندس ولی بعد دیگه نمیتونی بزاریش کنار
فقط دوستان عزیز لطفا از موضوع تاپیک خارج نشوید و مسائل مربوط به کتاب های مختلف را در تاپیک مربوط به خود ، مطرح کنید
.
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 7/12/2010, 01:34 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
یعنی قدمت دروغ سیزده در ایران رو شما مربوط به اون دوران میدونید؟!!
من راجع به اعتبار کتاب سینوهه یا برداشت شما از اتفاقی که کتاب بهش اشاره کرده کاری ندارم اما شما چند تا دروغ سیزده معروف ایرانی میشناسید؟
چند تا کتاب و منبع ایرانی از اون اسمی بردن؟
چطور ما این همه شاعر و نویسنده داشتیم،حالا عارفاش بماند به کنار،اونهایی که تو کار طنز بودن مثل عبید و ایرج میرزا و خیلیهای دیگه کوچکترین اشاره ای به این رسم طنز به قول شما چند هزار ساله ایرانی نکردن؟!!
قدمت این دروغ آوریل بر میگرده به حدود 500 سال پیش در فرانسه.
میتونید یه مراجعه به ویکیپدیا هم داشته باشید..
به قول خودتون :
من تو کتاب دیگه ای درباره دروغ سیزده مطلبی ندیدم.
شما اگه این کتاب رو خونده باشید میبینید که علت حذف این مراسم چیه!!!
وقتی اسلام به ایران اومد..خیلی چیزها حذف شد و حتی روش و نامش عوض شد...این مراسم از روز اول سال خورشیدی شروع میشده تا روز سیزده.... که حالا میگن روز او سال رو جشن میگیریم چون روزی بوده که پیامبر حضرت علی رو جانشین خودش اعلام کرده.... و روز سیزده هم شده روز طبیعت..... به نظر من این تغییر واقعاً مسخره است.... خیلی از مراسم های دیگم داشتیم که بکل حذف شده.....
ویکی پدیا روکه دیگه خود انگلیسی ها هم قبول دارن که سیاسی شده و خیلی مطالب توش هست که مشکل داره ....دیگه چه برسه به ما که همیشه به تاریخمون حمله شده
اصلا برو از قدیمیها بپرس ببین یه دونشون میدونن اصلا دروغ سیزده چی هست ؟!
» شیر ایرانی به ایران باز میگردد(دروغ)
» چگونه کودکان دروغ گو می شوند
» برچسب هاي چراي آزاد و بدون قفس دروغ است
» ترجمه فارسی برترین اشعار انگلیسی