یکسری سوال در مورد زندگی لاک پشتها در کنار هم
یکسری سوال در مورد زندگی لاک پشتها در کنار هم
لاک پشت من 13 ماه تنها بوده. از وقتی لاکی جدید آمده با هم کاری نداشتند و لاک پشت جدید هم غریبی می کرد تا اینکه دیشب با دست بهش غذا دادم و کمی نازش کردم تا بالاخره دوست شد و امروز وارد خشکی شد و چند ساعتی را روی خشکی در حال استراحت است.
لاک پشت من مدتی بود که وقتی خیلی گرسنه می شد سنگهای توی خشکیش را گاز می زد.
مساله اصلی که سوال و نگرانی برای من بوجود آورده اینجاست که لاک پشت قدیمی من مدام میاد خشکی و لاک لاکی جدید را گاز می گیره. حتی لبه های لاکش را هم گاز می گیره. چند بار جلوش را گرفتم و انداختم توی آب ولی نمی دونم این احساس حسادت هست یا واقعا فرق سنگ و لاک پشت را نمی فهمه؟
البته لاک پشت جدید را از مکان اختصاصی لاک پشت قدیمی جابجا کردم و دیدم باز رهاش نمی کنه. حتی میشینه لبه شیب دار خشکی و لاک پشت جدید را تحت نظر می گیره.
آیا احساس حسادت هست یا این رفتار خشونت آمیز نرهاست؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: یکسری سوال در مورد زندگی لاک پشتها در کنار هم
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
البته با گذر زمان وقتی دید که خیالش راحت شده رفت جای مخصوصش و آفتاب گرفت و دیگه بهش کاری نداشت. این کوچولوی جدید هم از جایی که گذاشتمش اصلا تکان نخورد.
امیدوارم از فردا که نیستم شب نیام لاکی جدید را بدون دم و دست وپا ببینم. مهمان جدید را به خدا می سپارم که انشاءالله زودتر دوست بشوند.
negar- کاربر متوسط لاک پشتی
با توجه به اینکه لاک پشت کوچک شما این کار را می کنه تا زمانی که اوضاع خطرناک نشده بهش فرصت بدید. شاید رفتارش تغییر بکنه. دلایل مختلفی می تونه داشته باشه بخصوص که لاک پشتهای گوش قرمز اصولا خیلی مهاجم هستند.
من در مورد لاک پشت خودم به یک نتیجه ای هم رسیدم . اونم اینکه این خانم لاکی جدید بیشتر روز توی خشکی هست و جای لاک پشت من را اشغال کرده. با اینکه لامپ را کج کردم ولی فک رنمی کنم دماش کامل پخش بشه.
چاره هر دو من و شما صبر است و مشاهده رفتار لاک پشتهامون.
کسانی که چند تا لاک پشت نگهداری می کنند چطوری دمای مطلوب برای کل لاک پشتها تامین می کنند؟ آیا همه باهم میان رو خشکی؟ یا نوبتی آفتاب می گیرند؟
خشکی من فضای کافی برای دو تا لاک پشت را داره. لامپ هالوژن 50 وات 12 ولتی هست که با فاصله 15 سانتی متر تنظیم شده. در این شرایط لاک پشتها فقط زیر نور لامپ استراحت می کنند. این باعث شده که لاک پشت جدید با چند بار تلاش محل لاک پشت من را تسخیر کنه، و لاک پشت قدیمی من روزی 15 دقیقه هم دیگه تمایلی نداره بیاد رو خشکی چون هر وقت هم بخواد بیاد لاک پشت جدید توی خشکی هست.
سوال، این مشکل چطوری قابل حل کردنه؟ قدرت لامپ زیاد بشه یا یک لامپ دیگه اضافه کنم؟
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
یک سوال دیگر.
لاک پشت من زیاد پوست اندازی می کنه در حالیکه دمای آبش مناسبه و زیاد نیست. غذاش هم که مناسبه و دکتر هم می گفتند که مشکلی نیست . اما لاکپشت جدیدم هم بعد 10 روز شروع کرده به پوست اندازی. نگرانم که چیزی توی تراریوم من درست نیست که اون هم نیومده پوست اندازی پیدا کرده.
می تواند دلایل دیگری برای پوست اندازی باشد؟
لاک پشت ماده من یک کم کوچکتر از نر هست. ممکنه این هم دلیلی باشه که نر روی ماده سوار نمی شه؟
چون مثل اینکه برعکسش وجود نداره که ماده روی نر سوار شه درسته؟ البته من یک بار توی آب دیدم که لاک پشت ماده که جدید هست واسه لاک پشت نر من از اداهای ابراز عشق که معمولا نرها انجام می دهند، از خودش ابراز می کرد.
نه، اگه بخواد سوار بشه و دیگری هم بهش این اجازه رو بده کوچیک و بزرگ خیلی مهم نیست. من این سوار شدن روی لاک رو توی لاک پشت های کوچیک تر بیشتر دیدم اونم در صورتی که بخوان خیلی مسالمت آمیز در کنار هم زندگی کنند مثل لاک پشت هایی که یکجا تعداد زیادیشون رو برای فروش گذاشتند.لاک پشت ماده من یک کم کوچکتر از نر هست. ممکنه این هم دلیلی باشه که نر روی ماده سوار نمی شه؟
مبحث آفتاب گیری و جفت گیری شون از هم مجزاست.
همه ی لامپ ها همینطور هستند و در نقطه ی کاملاً مستقیم با تابش نور گرمای بیشتری هم تولید می شه. شما دمای همه جای خشکی رو با دماسنج دیجیتالی دقیق اندازه گیری کنین اگه در جایی مشاهده کردین که دما خیلی پایین تر هست ولی می تونه مورد استفاده لاک پشت قرار بگیره مشخص می شه که خشکی بزرگه و یه لامپ کافی نیست.شاید مشکل از لامپ من هست که فقط یک جا گرمای مناسب ایجاد می کنه.
خودم هم فکر می کنم که لامپم قدرتش کمه (50 وات هست با ترانس 12 ولتی). چون عکس تراریوم و لاک پشتهای بچه های دیگر را می بینم که یک لامپ دارند ولی دو سه تا لاک پشتشون توی خشکی هستند.
نگران نباش samir جانلاک پشت من زیاد پوست اندازی می کنه در حالیکه دمای آبش مناسبه و زیاد نیست.
شما هم غذاهای خوبی برای لاک پشتتون استفاده می کنین هم زیستگاه مناسبی با دماهای در حد اعتدال فراهم کردین. با معاینه مداوم پزشک هم که نشون داده شده بیماری و مشکل دیگه ای وجود نداره، پس این پوست اندازی طبیعیه :\m/:
ممنون
ستاره- کاربر متوسط لاک پشتی
لاکپشت من وقتی یه لاکپشت جدید انداختم پیشش می ترسید و فرار می کر از درو دیوار بالا می رفت من چیکارکنم نترسه
از نظر اندازه و سن چقدر با هم اختلاف دارند؟ اگر اختلاف کم باشه، با گذشت زمان با هم خوب می شوند ولی اگر فکر می کنید به هم آسیب می رسونند بهتره جدا کنید. شاید لاک پشتتون مدت زیادی تنها بوده و برای همین الان می ترسه.
من دو سال یک لاک پشت دارم که تقریبا یه ساله تنها بوده امروز یه دوست براش خریدم، اول جدا گذاشتمشون تا یکم لاک پشت جدیده به خونه جدیدمون عادت کنه بعد گذاشتمش پیش خرسی (اسم لاک پشت اولیه امه ماشالا بچم انقد شیکموست که اسمش شد خرسی) یه ربع اول خوب بودن با هم حالا خرسی هی بش حمله می کنه! نه اینکه گازش بگیره نه! اما هی دستاشو می کشه جلو و میره دنبلش هی هولش میده!!
به نظر شما چی کار کنم؟
anahita_kherC- کاربر متوسط لاک پشتی
جنسیت ها؟
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
اگر با هم نسازند چاره ای جز این نیست
به خصوص اگر یکی از دیگری خیلی بزرگتر باشه ممکنه دم و ناخنش رو زخم کنه
گفتگوی لاک پشتی
anahita_kherC- کاربر متوسط لاک پشتی