فاکتورهای مناسب نگهداری لاک پشت
فاکتورهای مناسب نگهداری لاک پشت
1:حتما خشکی برای لاک پشت خود بسازید.
2:فضای کافی برای شنا و حرکت در خشکی برای لاک پشت خود دارک ببنید.
3:دمای آب مناسب برای لاک پشت ها حدود 24 درجه بود و دامای مناسب خشکی حدود 32 درجه می باشد. پس برای گرم کردن آب از بخاری آکواریوم و برای گرم کردن خشکی از چراغ هابی مخصوص یا چراغ هالوژن استفاده کیند.
4:تنوع غذایی برای لاک پشت های خود ایجاد کیند.توضیحات تکمیلی
5:همراه سعی کنید از فیلترهای مناسب استفاده کرده و آب تراریوم کیفیت مناسبی داشته باشد و هر 2 هفته مقداری از آب تراریوم را سیفون کنید و برای این کار از آب از قبل مانده و کلرپریده استفاده کیند.
6:قبل از به کار بردن تزینات مطمئن شوید که مخصوص آکواریوم هستند و مواد زائد و سمی به آب نمب دهند.
7:مواظب باشید تزیینات به گونه ای نباشند که لاک پشت در زیر آب به آن ها گیر کرده و خفه شود.
8:بهتر است کف تراریوم هیچ سنگریزه ای نباشد.
موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
رد: فاکتورهای مناسب نگهداری لاک پشت
اگه کف تراریوم سنگریزه نباشه که سرشون به آب نمیرسه !! لاک پشت های من تنبلن !!! :cheers:
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:<سپاس>
اگه کف تراریوم سنگریزه نباشه که سرشون به آب نمیرسه !! لاک پشت های من تنبلن !!! :cheers:
یعنی چی سرشون به آب نمیرسه؟ لاک پشت ها تا اونجایی که من میدونم می تونن شنا کنن و روی آب بایستن و زیاد نیازی به جایی ندارن که روش بایستن . البته منظور پرهام برای نبود سنگریزه برای آلودگی آب هست که من شخصاً تجربه اش رو دارم , سنگریزه در کف تراریوم باعث می شود که اضافی غذا ها و فضولات لاک پشت شما لا به لای آنها گیر کند و فیلتر قادر به تمیز کردن آنها نمیباشد و باعث آلودگی آب و بیماری هایی مانند قارچ و غیره در لاک پشت شما میشود و من باعث شد که تمامی سنگ ها رو از کف تراریوم جمع کنم . علت دیگر نبود سنگ باعث اصطکاک سطح زیری لاک لاک پشت هست ...
MiladicA- همکار گفتگوی لاک پشتی
MiladicA نوشته است:(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:<سپاس>
یعنی چی سرشون به آب نمیرسه؟ لاک پشت ها تا اونجایی که من میدونم می تونن شنا کنن و روی آب بایستن و زیاد نیازی به جایی ندارن که روش بایستن . البته منظور پرهام برای نبود سنگریزه برای آلودگی آب هست که من شخصاً تجربه اش رو دارم , سنگریزه در کف تراریوم باعث می شود که اضافی غذا ها و فضولات لاک پشت شما لا به لای آنها گیر کند و فیلتر قادر به تمیز کردن آنها نمیباشد و باعث آلودگی آب و بیماری هایی مانند قارچ و غیره در لاک پشت شما میشود و من باعث شد که تمامی سنگ ها رو از کف تراریوم جمع کنم . علت دیگر نبود سنگ باعث اصطکاک سطح زیری لاک لاک پشت هست ...
یکی از لاکی های من اینجوریه .. نمی تونه خودشو رو آب نگه داره ولی اونیکی درسته..
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
اگر بخواهم همش زیر آب باشه , آب خیلی میاد بالا
البته 1 ساله اینطوری داره کار میکنه!
ایا مشکلی پیش میاد؟
می توانم آن را مایل کنم؟
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
maryam.m نوشته است:heatear من 25 سانته و فقط 15 سانتش بیرونه .
ایا مشکلی پیش میاد؟
می توانم آن را مایل کنم؟
این خیلی خطرناکه ، اصلا نباید این طوری باشه ، خطر برق گرفتگی و آتش سوزی داره. کلا بخاری ها 2 نوع دارند ، یا فقط کلاهکشون باید بیرون آب باشه ، یا موردی نداره لگه کلشون زیر آب باشه. برای اطلاعات بیشتر که می توانید کلش رو افقی یا مایل زیر آب قرار دهید باید موقع فروش از فروشنده می پرسید(هر مدل بخاری با بخاری های دیگر فرق داره)
maryam.m نوشته است:heatear من 25 سانته و فقط 15 سانتش بیرونه .
ایا مشکلی پیش میاد؟
می توانم آن را مایل کنم؟
من هم یک مدت اینجوری استفاده می کردم . بعد یک روز اومدم دیدم صدای سوختن و جِلِز وِلِز میا بعد دیدم لاک یکی از لاکی هام یک قسمتش سیاه شده :( که البته الان خوب شده ..
:!:
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
وقتی هم که شروع به کار میکنه قسمتی که بیرون آب است گرم نمیشه!
آیا باز خطر داره؟ یا همون که قسمت اصلیش داخل آبه، کافیه؟!
من هم با میلاد جان موافقم عکس های اقا mohamadاز تراریوم را ببینی اب کثیف داخل تراریوم را میبینیMiladicA نوشته است:(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:<سپاس>
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
لامپ فلروسنت که دارای اشعه UV است ، برای ما ضرر نداره؟
همنطور که ما داریم به سلامتی لاکپشت ها اهمیت میدهیم باید به فکر سلامتی خودمان نیز بیشتر باشیم.
فکر کنم باید در جایی باشه که رفت و آمد کمتر است .
و اصلا در اتاق خواب هم نباشد.
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
موفق باشید ، پرهام.
اheaterرا به صورت مایل گذاشتم ( فکر میکردم اگر عمودی نباشد و مایل شود مشکل پیش میآید . ولی با راهنمایی ها و دیدن عکس تراریوم دوستان نوعheater خودم را تشخیص دادم و با خیال راحت آن را مایل کردم)
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
ولی متاسفانه قسمت attach کردن عکس ها فیلتر شده
maryam.m نوشته است:خیلی دلم میخواد عکس هایم را بفرستم
ولی متاسفانه قسمت attach کردن عکس ها فیلتر شده
از لینک زیر استفاده کنید و از Tinypic برای Upload استفاده کنید.
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f2/topic-t12.htm#691
من 4 تا اكواريوم دارم 4 تا بخاري خريدم ديگه پول ندارم
mamali1365- کاربر تازه وارد لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
» اعلام آمادگی برای پذیرفتن سرپرستی همستر،خرگوش.(تجربه و محل مناسب برای نگهداری دارم)
» اعلام آمادگی برای پذیرفتن سرپرستی سنجاب،بچه خرگوش،همستر و بچه گربه به شرط سلامت کامل.(باتجربه و دارای محل مناسب برای نگهداری)(فــــــــوری!!!)
» دل گوساله مناسب یا نا مناسب برای لاکپشت؟
» دما مناسب آب