تغذیه لاکپشت با ماهی خوراک (ماهی های کوچک مانند گوپی و مولی و لارو)
صفحه 3 از 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
رد: تغذیه لاکپشت با ماهی خوراک (ماهی های کوچک مانند گوپی و مولی و لارو)
من چی بهشون بدم ؟
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
ماهی زبرا براش خریدم اما بچم انقدر با محبته که باهاش دوست شد.
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
در بين ماهيهاي خوراك در آكواريوم فروشي ها ماهيهاي مرده هم وجود داره با اين وجود اشكالي نداره لاك پشتها ماهي هاي زنده رو بخورن يا اينكه ممكنه تمام ماهي ها بيمار باشن ؟ اگه بيمار باشن با آب نمك 10% ضدعفوني ميشن ؟ : براي هر لاك پشت يه ماهي كافيه ؟ لاك پشتهاي زير يك سال و بالاي يك سال چند روز در هفته بايد ماهي بخورن ؟ اصلا" دوست ندارم ماهي هاي بيچاره رو به عنوان غذاي لاك پشت استفاده كنم اما سلامتي لاك پشتها واجب تره .
با تشكر
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
با اينكه به توصيه فروشنده ماهي ها رو در يخچال نگهداشتم نمي دونم چرا در عرض سه ساعت 6 تا تلفات داشتن ؟ فكر نكنم تا صبح زنده بمونن با توجه به اين موضوع اشكالي نداره لاك پشتها ماهي ها رو بخورن البته اگه بقيه زنده بمونن ؟ لاك پشتهام نميرن يه وقت مثل اينكه بايد برم سراغ مولي و كوپي ، بايد روزي 4 تا كوپي بخرم اما واقعا" نمي صرفه !!! ماهيهاي خوراك پلاسكو هم انقدر ضعيفن ؟ جاي ديگه اي هست كه ماهي هاي خوراك سالم داشته باشن ؟
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
گذاشتن ماهی ها در یخچال رو من شخصاً به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم واقعاً نمی دونم این فروشنده ها چرا می خوان ماهیایی که فروختن زودتر بمیرن تا شما دوباره ازشون بخرین؟!! واقعاً!
فرض کنین 2 تا ماهی توی تنگ آب دارین. فرداش می بینین کف تنگ شما کثیف شده ، رنگ آب هم کدر، و ماهیها بی حال. آب رو عوض می کنید و براشون غذا می ریزین بعد می بینین حالشون خوب شده و به همین ترتیب تا مدت ها زنده می مونن.
حالا تصور کنین 50 تا ماهی، تو یه ظرف، هر 2 ساعت نیاز به آب بی کلر جدید دارن که بتونن نفس بکشن.
ظرفشونو بزرگ کنید و براشون پمپ اکسیژن بذارین یا اگر فعلاً پمپ ندارین، 2 یا 3 تا ظرفشون کنید و اونها رو بگذارین تو یه جای نسبتاً خنک تر از محیط.( بیرون فکر کنم مناسب تر باشه) هر روز آبشونو عوض کنین و هر روز هم به اندازه کافی غذا بدین.
اگه خدا بخواد هشتاد درصدی تلفات کمتر می شه
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته یکی از مولی های ماده هم مرد که اون را برای لاکی انداختم ولی اصلا دل نگاه کردنشو را نداشتم که این لاکی چه جوری می خورش و 1 ساعت بعد که مراجعه کردم هیچ چیز از ماهی مرده باقی نمانده بود.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
آخه اگه هر روز دو تا ماهی بخوان بخورن میشه روزی 2000 تومان و 1 ماه میشه 60000
خیلی خرجشون زیاد می شه...
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
فکر میکنم منظور آقای دکتر ارضای نیاز به شکار لاک پشت هاست.چون ذاتا اینها شکارچی هستند.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
اما اگر از ماهی قزل آلا استفاده کنید فقط گوشت اونو بهش می دید که شامل پروتئین بیشتری هستش....
اگه جایی اشتباه کردم دوستان اصلاح کنند :s/:
من بهشون گفتم دلم نمیاد ماهی بدم اما آقای دکتر گفتن شما یه حیوون شکارچی رو آوردین تو اسارت باید نیازهاشو برآورده کنین و دلتون واسه ماهی نسوزه.
گفتن گوپی بزرگ هم میشه داد ولی خب گوپی ها خیلی خوشگلن من دلم نمیاد.
من هنوز بهشون ماهی ندادم البته خدا کنه که آقای دکتر نخونن که بچه ماهی ندادم بهشون چون این دفعه آخری خیلی اصرار داشتن که ماهی بخورن تا نرمی استخون و پف چشماشون خوب شه
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
دوستان خوب من، اینجانب به عنوان یک دامپزشک وظیفه کمک به سلامتی حیوانات را دارم و تمامی حیوانات را عاشقانه دوست دارم و همیشه تمام تلاشم را برای کمک به حیوانات انجام دادم و بازهم انجام خواهم داد. برخی از مواقع دوست داشتم می توانستم ذهنیتم را به طور کامل به شما انتقال دهم ولی این امکان وجود ندارد. ضمن این که احساس شما دوستان را کاملا درک می کنم چند سوال از دوستانی که در باره استفاده از ماهی به صورت لاشه کامل ایراد می گیرند دارم:
1. آیا شما خود گیاه خوار (Vegetarian) هستید؟ این سوال را به این دلیل مطرح می کنم چون انسان می تواند به راحتی با انجام گیاه خواری از کشتن حیوانات اجتناب کند ولی این امر در مرد بسیاری از حیوانات عملی نیست و نمی تواند اجرا شود.
2. آیا اگر شما یک حیوان کاملا گوشتخوار و شکارچی مثل شیر را می خواهید در خانه نگهدارید می توانید مجبور به گیاهخواری کنید؟ اگر این کار را انجام دهید بزرگترین ظلم را در حق طبیعت و آن حیوان نموده اید و ضربه بزرگی به سلامتی آن حیوان زده اید، تنها به دلیل آن که می خواهید از بودن این حیوان در خانه لذت ببرید باید حیوان بیچاره یک عمر عذاب بکشد؟
3. غذاهای تجاری مخصوص گوش قرمز (پلتها) از چه موادی تشکیل شده اند؟ آیا هیچ ماهی یا موجود دیگری برای تهیه آنها کشته نشده؟ بله حتما این امر باید انجام شود تا یک غذای تجاری مناسب تولید شد. لازم به ذکر است که غذاهای تجاری که تا کنون برای لاکپشتهای گوش قرمز و کنار برکه ای ساخته شده اند هرگز جایگزین کاملی برای غذاهای طبیعی نیستند و حتی بهترین آنها می تواند در طولانی مدت مشکلات جبران ناپذیری ایجاد کند. این امر در رفرانسهای دامپزشکی به کرات ذکر شده و تجربیات ایجانب از مراجعات به کلینیک بر این امر صحه می گذارد. برای مثال عکسهای لاکپشت جناب محمد فر می تواند نمونه کوچکی از این مشکلات ایجاد شده علی رقم رعایت نکات نگهداری باشد، اگر لازم باشد صدها نمونه بسیار شدیدتر را می توانم مثال بزنم. بله کوشا جان بجز غذای طبیعی غذاهای دیگر (از جمله پلتها) هم می توانند باعث بزرگ شدن لاکپشت شوند شاید حتی رشد بسیار بیشتری ایجاد کنند ولی به چه قیمتی؟ بیماریهای متابولیکی متعدد کمبودهای جبران ناپذیر و عذاب دادن حیوانی که مجبور به زندگی در خانه کرده ایم!
لاکپشت گوش قرمز و سایر لاکپشتهای کنار برکه ای تا سن زیر یک سالگی صرفا شکارچی و گوشت خوار هستند و در حال حاضر غذاهای طبیعی (لارو ماهی، بچه ماهی، ماهیهای کوچک، حشرات و ...) هیچ جایگزینی برای لاکپشتهای کنار برکه ای ندارند. لازم به ذکر است گوشت ماهیهایی که انسان مصرف میکند نمی تواند جایگزین خوبی باشد و باید لاشه کامل استفاده شود.
خواهش می کنم با این احساس اشتباه حق زندگی سالم را از این حیوانات کوچک که در دست شما هستند نگیرید. چه از ماهیهای ناتوان چه از مرده ها و چه از زنده ها باید از غذای طبیعی استفاده شود.
اگر نکته ای وجود دارد که هنوز مبهم است و یا می توانید بنده را راهنمایی کنید که دلیل منطقی مخالفت شما چیست و چه پیشنهاد علمی و درستی دارید.
09122956918
02144332038
با تشکر فراوان
دکتر ایمان معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
با وجود اینکه آقای دکتر دستور می دن مناسب ترین غذا، لارو ماهی، بچه ماهی، ماهی کوچک هست باز هم عده ای صحت گفتار ایشون رو نقض و به انکار حقیقت ماهی به عنوان بهترین غذا برای لاک پشت می پردازند.
من هر وقت به مارکی یک موجود زنده حتی یک حشره میدم کاملا احساس شادی اونو درک میکنم. اصلا اون روز خیلی سر حال تره.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
» تشخیص شگ ماهی از ماهی خوراک
» به لاکیم روزی چندتا ماهی زنده بدم؟ (مولی)
» ماهی خوراک ها میمیرند
» ماهی خوراک